antradienis, balandžio 10, 2012

Velykinių margučių paroda bendruomenės namuose

Pasibaigus Velykoms Karklinių bendruomenės namuose vyksta velykinių margučių paroda, todėl kiekvienas kaimo gyventojas turi progą pademonstruoti savo sugebėjimus ir atnešti įmantriai pačių puoštus velykinius kiaušinius.
Margučiai priimami kiekvieną dieną (balandžio 09-13 dienomis). Na, o penktadienį, 15 val. bus minimas Atvelykis, kitaip dar vadinamas vaikų Velykėlėmis, todėl kaimo vaikai parodys trumpą programėlę bei  kompetentingos komisijos dėka bus išrinktas gražiausias Karklinių kaimo margutis.


 Keletas fotografijų iš parodos:



Parodoje galima pamatyti ne tik įprastų velykinių vištos kiaušinių, tačiau ir anties ar net stručio.

Kiaušiniai iš siūlų

54 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kokie meniški tie Karklinių žmonės. Super. 10 BALŲ!

Anonimiškas rašė...

O sako,kad stebuklu nebuna:)

Anonimiškas rašė...

Kaip jums pavydžiu kad kas ką nors pas jus organizuoje

Anonimiškas rašė...

Ale,kiek reikėjo įdėti pastangų ir reikalauti,prašyti,kad kažkas nors šiek tiek pradėtų judėti iš mirties taško. ne taip jau čia viskas gražu,kaip Jums atrodo.

Anonimiškas rašė...

Gerai,kad turime renginiu organizatore :)

Anonimiškas rašė...

:) :) :)

Anonimiškas rašė...

Ne be reikalo žmones ir apdovanoja :)Ar ne taip? :)

Anonimiškas rašė...

Kažin ar bibliotekos vedėja daugiau nieko nedaro kad šiaip netaip suorganizavo tik vieną paroda

Anonimiškas rašė...

gal kas nors žino ar jau yra interas

Anonimiškas rašė...

Prie ko dabar čia ta bibliotekos vedėja?????

Anonimiškas rašė...

o kazin ar anonimas lankosi i ta biblioteka ir mato kiek ten buna parodu????!!!matomai ir apdovanojama yra uz darba, tik kad kaimo zmones patys nelabai nori eiti i visus renginius o visi susede prie kompiuteriu dejuoja kaip niekas nieko nedaro.....o kaip kas buna padaryta koks renginys vienas kitas zmogus tik ateina paziureti.....patys bukit aktyvesnis ir bus tos veiklos tik megsta visi pakalbeti.....

Anonimiškas rašė...

Prie ko cia ta biblioteka? Bibliotekos vedeja organizuoja renginius kokie jai yra paskirti pagal plana! Jei nezinot tai pasidomekit o paskui kalbekit. Dazniau nueikit i biblioteka tada pamatysit kokios parodos buna, jum kad tinklarastyje nera nuotaruku tai vadinasi nieko nevyksta, atsibuskit zmones... buvo ne viena paroda, nesapnuokit ir nemiegokit tada viska suregistruot spesit.

bolekas rašė...

Turi galvoje biblioteką? Jai taip- tai penktadienyje (balandžio 13) dar nebuvo. Kiek žinau ,,stabdis" Vilkaviškyje. Nepergyvenk- rudeny bus, nes rinkimai.

bolekas rašė...

klausykit, chebryte, prie ko čia biblioteka? Nei pavadinime nėra ,,bibliotekos", nei straipsnyje- skaityt reikia. Beto iš šių 3 nuotraukų nė vienos nėra fotografuotos bibliotekoje, visos bendruomenės patalpose. PASIDOMĖKIT.

Anonimiškas rašė...

O ir kultura cia ne prie bibliotekos o prie bendruomenes... Tai jei norit ir bibliotekoj veiklos tai prasom, bus mamu dienos svente, eikit, domekites, dalyvaukit...

Anonimiškas rašė...

Jau prie bendruomenės kultūra?o tai kur dingo zmogaus etatas,kuris atsakingas uz kulturine veikla?gal ko nezinom?

Anonimiškas rašė...

paklausk seniuno kas suvalge ineta :)tuo paciu ir kultura :)

Anonimiškas rašė...

As aiskinu, kad biblioteka nepriklauso bendruomenes savivaldai... biblioteka skirta knygu skaitymui, ziniu "gaudymui", o ne kulturiniams renginiams rengti...

Anonimiškas rašė...

Taip.Tikra tiesa, biblioteka,tai ne kultūros rūmai ir bendruomenės namai.

Anonimiškas rašė...

Drysčiau abejoti kad bibliotekos darbuotojas turi tik išduoti knygas kitose bibliotekose vyksta susitikimai su rašytojais. Knygų pristatymai bei daug kitko , o čia.??????

Anonimiškas rašė...

Nenorėkit mūs biblė matyti gyvū rašytojū

Anonimiškas rašė...

Noriu zinoti kada bibliotekoja ta mamu sventė????

Anonimiškas rašė...

Prie kompo sededama (-s) nesuzinosi nieko...

Anonimiškas rašė...

tai kad skelbimū lentoj nemačiau

Anonimiškas rašė...

Biblioteka yra viešoji įstaiga ir joje turi virti gyvenimas , parodos, knygų pristatymai.

Anonimiškas rašė...

maziau sedekit prie kompu ir pamatysit kad vyksta bibliotekoje parodos ir t.t. sisriu lizdas susirinkes darbu vietu isalke visi lauke tai senbuvius sukirsine kaima bando pakeisti,,,, bjauru ir skaityti koks liko tuscias kaimas dar vadinasi karkliniai bjauru turi buti vieningas kaimas o ne sirsiu lizdas!!!!!!!jaunimas svenciu reikalauja, o ka isdarineje nemato saves , ziuri girti tik su kuom susimusti, ar ka kita padaryti!!!bukit patys biskely kulturingi ir tada bus jum renginiai ir t.t kaip sauki taip atsiliepia.... ka sedit prie mokyklos ar prie kulturnamio pasivakaroje apsivalyti galit koki siukslyna paliekat!!!! o ne sededami prie kompiuteriu reikalauti renginiu ir t.t ir ant darbuotoju purvus mete..... ziauru.....

Anonimiškas rašė...

Idomu kaip agli virti gyvenimas bibliotekoje jeigu i ja tik vaikai eina ir senyvo amziaus zmones? Tamsta gal renginiu plana skaitete bibliotininkes? Pasikartosiu: biblioteka organizuoja ta ka jai paskiria centrine biblioteka, pagal save vadovaut bibliotininke negali. Dazniau nueikit i biblioteka tai nereikes verkt atsisedus prie kompiuterio. Laukia tik issizioje kada kas kasnuka i burna imes. Pradekit nuo saves, paskui kitus matykit, kai busit patys aktyvus tada ir renginiu bus, maziau verkslenkit!

Anonimiškas rašė...

Tik nereikia smerkt jaunimo,jis nekaltas,kad renginiai nevyksta.O kur jiems sedeti daugiau tik prie kulturos namu arba mokyklos,daugiau nera kur.

Anonimiškas rašė...

na su jaunimu visa para ir renginiu vedeja nesedes....ir jei sedi tai bent siuklses susirenka, nereik ir jaunimo kisti i anty

Anonimiškas rašė...

Tik nesakykit kad jaunimas tik siukslina ir daugiau nieko nedaro. Mes patys kai sedim prie krepsinio aiksteles renkam siuksles :)

Anonimiškas rašė...

taip ir turi buti, o ne kur sedejom ten palikom!!!

Anonimiškas rašė...

taip tai tiesa

Anonimiškas rašė...

Niekas nesako,kad sedetu visa para renginiu vedeja su jaunimu,bet galetu sugalvoti ne tik mokinukam renginuku,pas mus kaime yra ir vyriasniu jaunuoliu.

Anonimiškas rašė...

Ar tik siuksles pas mus kaime aktualiausios?

Anonimiškas rašė...

Gal gabumai tik mokinukų renginiam.O be to ir tik dabar juos pradėjo daryti anksčiau buvo primiršti.

Anonimiškas rašė...

Nu tai reikia kazkoki rengini sugalvot.

Anonimiškas rašė...

tai galvokit maziau sedeje prie interneto!!!nieko neveikia tas jaunimas tik dejuoja kaip reik renginiu ir t.t. kol patys nieko nedarys ir nieko nebus...kol jaunimas "snukiu talzymu tik viska matuos" cia niekad normalei nieko nebus...o ir maziukam kad daro uzsemimus tai tik reikia dziaugtis!!!o ne burcyti...

Anonimiškas rašė...

Manau,kad kai kam ir maziau reik sedeti prie interneto,o ne rasyti,kad jaunimas tegul galvoja,tegul daro.Kam po velniu darbuotojas jis turi rodyti pvz.Susitaikykit su tiesa.

Anonimiškas rašė...

Čia ne burčijimas o kultūrinės veiklos pasigendama.Nei vienam veltui algos nemoka ją reikia užsidirbti,tai mes to norėtume.Tada bus patenkinti ir maži,ir jaunimas,ir pagyvenę.Pabudote ir kelkitės renginių vedėja...

Anonimiškas rašė...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gaila,kad TIESA,kaip kam labai skaudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonimiškas rašė...

Jau tik tam jaunimui paciam reikia buti supratingesniam. Tegul su simeta po 30 lt ir pasidaro svente , o ne ju reikalauja., Svenciu reik uzsitarnauti :)

Anonimiškas rašė...

o kaskam labai jau sirdy skauda kad gauna alga...kiek reikia tiek padaro, pritariu reik uzsitarnauti tu svenciu, labai greitai pamirsta kaip pareigunus aptalzo ir poto net nenori niekas atvaziuot ....tai cia kazin renginiu vedeja aptalze pareigunus?rengeniu vedeja sukelia mustynes?kad poto net aplinkiniai i kaima negali atvaziuoti, labai jau mato kitus o saves nemato "nuskriaustieji atsirado"

bolekas rašė...

Jaunimelis turetu uzsitarnauti svenciu o ne ju prasyti ir maldauti. Aplamai kodel kiti turi uz jus daryti. be to kiek matyti kaime tai tikrai jums svenciu netruksta baliai festivaliai prie klubo ir krepsinio aikstes pastoviai!

Anonimiškas rašė...

Tas jaunimelis ir taip jau ilgai tylejo,o del mustyniu visur buna ju jeigu vienas susimuse tai nereiskia,kad visas kaimas kaltas.

Anonimiškas rašė...

Gal ivardinsit tuos aplinkinius,kurie nenori i kaima "atvaziuoti"?Nes jeigu nepastebit tai prie ezero jaunimas su aplinkiniais kaimo ir net miesto jaunimu bendrauja ir zaidzia tinklini.Ir si savaitgali Skaisciunuose karkliniu jaunimas dalyvavo krepsinio ir tinklinio varzybose ir uzeme gan garbingas vietas.Taigi nepasakyciau jog nieko neveikia.

Anonimiškas rašė...

Gal tamsta is menulio nusileidai??????????????????????Uz atlikta darba,yra atlyginama

Anonimiškas rašė...

Tūsinkitės jaunimas ir reikalaukit KUO DAUGIAU RENGINIŲ IŠ TO, KAS PRIVALO TAI PADARYTI,neklausykit ir neskaitykit nesamoningų komentarų. KARKLINIŲ JAUNIMAS JĖGA

Anonimiškas rašė...

Mes ir sakom, kad Karklinių jaunimas tikri šaunuolei.Tokio reikėtų paieškoti. Vakarokit,dūkit,tūsinkitės,tai jūsų pats geriausias laikas.Tegul jums pavydi......................

Anonimiškas rašė...

Tikrai taip.....

Anonimiškas rašė...

:D vaiku darzelis susirinkes, su pliku ilgai nepasipesiosi,jei toki saunuoliai, tai ko cia sedit ir plepat eikit dalyvaukit ir darykit sventes, bobuciu turgus susirinkes...pvz as labai noreciau tu sveciu, tai senai butu buve kaskas suorganizuota, ne tik dejuoti vajei vajei...:)))

Anonimiškas rašė...

nesuprantu darbuotojas yra,o jaunimas sventes turi organizuoti.Jus suprantat ka rasot ar ne.Kaip darbuotojo nebus tada jaunimas organizuos,bet kadangi kulturos darbuotoja turim jo pareiga DIRBTI.

Anonimiškas rašė...

Protingi to nesupranta. Yra etatas,yra mokami pinigai,tai tegul ir dirba,o ne tik algą ima.Kaip jaunimui atiduos tą 1000lt kas mėnesį, tai jie surengs tokių švenčių,kad O,O...........................

Anonimiškas rašė...

KARKLINIŲ JAUNIMAS-JĖGA,pritariu. Tik JŪS galit išjudinti Karklinių klaną, jūs dar nepagadinti,nesumaterialėję.Yra žmonės kurie apsimeta kad jų neliečia daugumos nuomonė.Kitaip sakant neturi sarmatos.

Anonimiškas rašė...

Jaunimas jaunimas... Geria, negeria... Jau cia ju reikalas ir manau dauguma jau yra pilnameciai varkykit ne jaunima o kaimo girtuoklius, koki pavyzdi jaunimui rodo! O galu gale ir nauja karta auga! Siaubas kazkoks, vieni kitiems gerkles perkasti gatavi. Visi nori svenciu, nori pasilinksminti, bet jaunimas tai turi organizuoti! Gal jis visai to nenori? Tiesiog galbut jau jiems nebeidomu? Uzsiemimo nera kaime, krepsinio aikstele, futbolo aikstele... O ar nepagalvojat kad jiems to permazai?