šeštadienis, balandžio 21, 2012

Vilkaviškio rajono savivaldybės jaunimo problematikos tyrimas

2011 m. gruodžio 5 – 2012 m. sausio 27 d. vyko Vilkaviškio rajono savivaldybės jaunimo problematikos tyrimas, kurį Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos užsakymu atliko Jungtinė grupė. Šią grupę sudarė UAB „Spinter tyrimai“, UAB „Spinter“, Nacionalinė jaunimo reikalų koordinatorių asociacija ir VšĮ „Visuomenės iniciatyvų centras“.
Viso šio tyrimo populiaciją apėmė jaunimo atstovai nuo 14 iki 29 metų, gyvenantys, besimokantys ar dirbantys Vilkaviškio rajono savivaldybės teritorijoje.

Į klausimus atsakinėjo ir grupelė Karklinių kaimo jaunuolių, todėl tyrimo rezultatuose buvo galima išvysti ir mūsų kaimo pavadinimą (28 psl.). 

Tyrimo rezultatus ir išvadas galite peržiūrėti paspaudę ant nuorodos:

(iš vilkaviskis.lt ,,Jaunimo" skilties)

12 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Klausimas Karklinių jaunimui, kuris pastoviai neturi ką veikt, tik komnetuoja.... Kas padėjo bendruomenės pirmininkei parašyti jaunimo projektą?
Laukiam atsakymų.

Anonimiškas rašė...

O kas to jaunimo pagalbos prašė???? Norėtume sužinoti.

Anonimiškas rašė...

o dar Jūsų reik prašyt, patys turit rodyt iniaciatyvą? Ar ne? Manęs niekas neprašo, o visada siūlau Jai pagalbą...

Anonimiškas rašė...

O kiek Karklinių bendruomenė ir kokių parašė projektų, ir kiek gavo lėšų???????(neskaitant tų medinių žaislų,kurių nėra ir neaišku kada bus)Kitos bendruomenės,kurios rašo projektus tai vyko į edukacines,pažintines keliones,jaunimui ir senjorams išvykos i pajūrį ir t.t

Anonimiškas rašė...

Tai musu kaimo zmones taip pat pvasari ir vasara gaus keliones. reik lankytis susirinkimuose ir viska zinosi ir neburnosi, lengviausia tik plakt liezuviu ir niekur nedalyvaut.......

Anonimiškas rašė...

Bendruomenes pirmininke yra tikrai sauni, is kitu kaimu girdime kaip mums pavydi visi ivairiu svenciu (vasaros ir pan.) Kada paskutini karta deguciuos ar Patilciuose buvo svente aaa?
Dekojeme ir gerbiame Jus pirmininke:)

Anonimiškas rašė...

Tai tik neaišku kurį pavasarį tų kelionių sulauksim :)O dėl susirinkimo,tai kad kiek ateini,tiek gali bučiuoti durų rankeną, kalėdos tankiau būna nei susirinkimai :) :) :)

Anonimiškas rašė...

Kodėl nera ataskaitinio rinkiminio susirinkimo?Kas zino?

Anonimiškas rašė...

...sulauksim taip tu kelioniu...,o ta vienintele ant "Juselio vikienos":))Keturvalakiu kapinės:)

Anonimiškas rašė...

Nu ne taip ir blogai musu kaimas „patrauklus del aplinkos“, „musu kaimas yra labai jaukus“,
„grazi aplinka, grazus ezeras“, „galima daug kur ramiai pailseti ir pabuti
;)))))))

Anonimiškas rašė...

Siulyciau-jei turite kokiu klausimu,nusiskundimu rasyti i Vilkaviskio savivaldybes svetaine,jei jau vietos valdzia nesprendzia problemu,yra dar aukstesne valdzia.Juk bendruomeniu istatuose yra parasyta,kad ataskaitinis turi buti pirmajame metu ketvirtyje:)ir i ji kvieciama ne pries 2 d.:))

Anonimiškas rašė...

Čia bus kitaip. Jau jis gal "buvęs"???? :) :) :)