antradienis, vasario 28, 2017

Sportinį inventorių Vilkaviškio savivaldybė įsigijo iš logistikos įmonės

Visuomeninio judėjimo „Už vieningą Vilkaviškio kraštą“ informacija

Sąvoka „viešieji pirkimai” turbūt yra žinoma visiems, kurie bent šiek tiek domisi viešuoju valstybės ar savivaldybės gyvenimu. Daug viešųjų pirkimų atlieka ir Vilkaviškio rajono savivaldybė. Visų išanalizuoti dar nespėjom, tačiau vienas iš jų kelia nemažai klausimų.

2016 m. balandžio mėn. Vilkaviškio r. savivaldybė apklausos būdu įsigijo imtynių kilimą už 4200 eurų. Pirkinys kaip pirkinys, jei ne vienas faktas, kad jis buvo įsigytas iš UAB „Stiklita” įmonės, kurios šūkis „Viskas, kas telpa žodyje stiklas”. Savivaldybės posėdyje paviešinus šį faktą, praėjus 1 valandai po posėdžio, informacija savivaldybės tinklapyje buvo pakoreguota ir jau nurodoma, kad imtynių kilimas įsigytas iš Estijoje registruotos įmonės „Altairbalt ou”, kuri užsiima logistika ir transportu.
Be abejo, verslo įmonės gali užsiimti bet kokia ūkine – komercine veikla, tačiau faktas, kad prekyba sporto inventoriumi nėra šių įmonių įprastinis verslas. Įdomu, ar čia jau paskutinis variantas iš ko savivaldybė įsigijo imtynių kilimą, ar rytoj sulauksim dar kokio nors pokyčio?

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Nu ko jūs kimbat prie tos savivaldybes, erkės jūs nelaimingos! !! džiaukitės ,kad iš vis kas nupirko tuos kilimus. Jei kas netinka pirkites patys neloją kaip šunes.