antradienis, gruodžio 06, 2016

Ylos lenda iš maišo: Vilkaviškio rajone darbas – tik socdemams

Straipsnio autorė Ieva Kazlauskaitė, tv3.lt


Kybartai ir socialdemokratai (tv3.lt fotomontažas)
Kybartų kultūros centre darbą gauti gali tik socialdemokratai. Ir tai – ne vienintelė tokia vieta Vilkaviškio rajone, kur karaliauja buvusio premjero Algirdo Butkevičiaus partija. Toks vaizdas susidaro pasikalbėjus su Kybartų gyventojais. Yla pradėjo lįsti iš maišo, kai buvo paskelbtas konkursas į direktoriaus pavaduotojo koncertinei veiklai vietą Kybartų Kultūros centre.

Reikalavimai minėtoms pareigoms buvo tokie specifiniai, kad susidarė vaizdas, kad čia taikoma konkrečiam žmogui. Pavyzdžiui, buvo reikalauta, kad aukštąjį išsilavinimą kandidatas būtų įgavęs iki 1995 metų. 

Taip pat buvo sakoma, kad kandidatas bus atsakingas už Kybartų kultūros centro darbuotojų saugą ir sveikatą, civilinę saugą, priešgaisrinės būklės kontrolę ir iš kandidato iš anksto prašomi dokumentai, įrodantys, kad jis gali atlikti šias pareigas. Paprastai iš pradžių žmogus įdarbinimas, ir tik po to einama civilinės saugos, priešgaisrinės būklės kontrolės apmokymai.

Įsidarbina tik socialdemokratai 

Apie situaciją Kybartų kultūros centre tv3.lt papasakojo viena kybartietė, nenorėjusi atskleisti savo vardo ir pavardės (sakė, kad bijo, nes apie tai viešai niekas nekalba).

„Čia yra vieša paslaptis, kad Kybartų kultūros centre įsidarbinti gali tik socialdemokratų partijai priklausantis asmuo. Aš manau, kad žmogus savo darbe turėtų vadovautis laisvais sprendimais, kad jam nedarytų įtakos tai, kad jis turi kažkokiai partijai priklausyti. 

Kai į socialdemokratų partiją ateina naujas narys – ką matome per viešą tinklapį – tuomet jis įsidarbina vienoje ar kitoje Kybartų institucijoje. Kitas dalykas – dabar Kultūros centre yra labai daug darbuotojų, bet sunku pasakyti, ką jie veikia. Techninio personalo yra daugiau nei žmonių, matomų scenoje. O pats Kultūros centro darbas yra kiek apsnūdęs“, – pasakojo moteris. 

Kybartų kultūros centras turi, pavyzdžiui, fotografą, žmogų, atsakingą už saugą, ko analogiško dydžio ar net didesni kultūros centrai Lietuvoje neturi. Kybartietė nurodo, kad į Kybartų kultūros centrą, nepaisant išpūsto darbuotojų skaičiaus, atvyksta ne tokie solidūs atlikėjai kaip į gretimus miestelius. Be to, kybartietė nurodo, kad miestelis turi ir šaunų ansamblį, tačiau jų vadovė kažkodėl negauna etato Kybartų kultūros centre ir laidoje „Gero ūpo“ ansamblis atstovauja ją priglaudusią Marijampolę.

Tačiau didžiausią problemą kybartietė visgi iškelia tai, kad ne socialdemokratui įsidarbinti Centre yra kone neįmanoma: „Kartais bendrauju su kokiu žmogumi renginyje ir klausiu jo: tai ir tu jau į partiją socialdemokratų įstojai? Jis man ir atsako: taip, o ką daryti, aš noriu darbą turėti“, – kalba moteris. 

Nori nusikratyti 

Dabartinė Kybartų kultūros centro pavaduotoja koncertinei veiklai Neringa Bičkovaitė-Kanclerė, į kurios vietą buvo ieškomas kitas asmuo, nurodė, kad po šių įvykių ji kreipėsi į vietos žiniasklaidą, pati išsiuntė savo kandidatūrą savivaldybei, ir konkursas dėl šių pareigų buvo išimtas. „Vienu metu sukvietė visus darbuotojus, įvyko susirinkimas ir Vilkaviškio vicemeras pasakė, kad jis mato vienintelę bėdą – mane. 
Neringa Bičkovaitė-Kanclerė (nuotr. asm. archyvo)
Sako: „jeigu tau nepatinka dirbti, jei tave visi myli, dirbk privačiai.“ Ir visi kolegos plojo. Jie kažkaip nori padaryti, kad manęs nereikėtų tame Centre – jie krovė darbus, kad aš patrūkčiau, jie suorganizavo tą susirinkimą“, – kalbėjo moteris. Jos teigimu, didžiausios centro bėdos yra tos, kad šeštadieniai ir šventinės dienos kartais apmokamos, o kartais ne. Be to, moteris sako šiuo metu patirianti ir moralinį spaudimą, nuvertinimą iš Centro direktoriaus.

Visame Vilkaviškyje – tas pats 

Vilkaviškio rajono tarybos narys, liberalas Gintautas Plečkaitis tv3.lt nurodė, kad visame Vilkaviškio rajone situacija ta pati: ne socialdemokratui darbą gauti valdiškose įstaigose yra labai sudėtinga. „Kybartai nėra išskirtiniai, visur Vilkaviškyje – ta pati padėtis. 

Gintautas Plečkaitis
Dabar yra paskelbtas skelbimas dėl muziejaus vadovo darbo. Visi kalba, kad bus vicemero žmona, kuriai iki pensijos nieko nelikę. Reikalavimai tai pozicijai – įstatymų išmanymas, vadovaujančio darbo trejų metų patirtis, išsilavinimui – nulis dėmesio.

Kalbant apie Kybartų kultūros centrą – tikrai jis yra apsnūdęs. Ne viešai žmonės apie tai tikrai labai daug šneka, bet garsiai pasisakyti bijo“, – sako G. Plečkaitis. Pasak jo, jau daugybę metų Vilkaviškio rajone karaliauja socialdemokratai visuose valdiškuose darbuose, o dėl žmonių baimės kalbėti, prarasti darbą, niekas nesisprendžia. „Aš turiu savo verslą ir sakiau, kad niekad nelįsiu į politikas ar tarybas, bet trečia kadencija esu taryboje, nes dievaži, norisi kažką pakeisti. 

Ir padėtis kažkiek gal ir keičiasi, bet labai silpnai, nes didžiausia problema – žmonių baimė. Bent jau pasiekimas yra tas, kad žiniasklaida šiais reikalais po truputį pradeda domėtis“, – pasakoja G. Plečkaitis.

Viskas vyksta pagal įstatymus 

Vilkaviškio apygardoje išrinktas Valstiečių ir žaliųjų partijos atstovas Kęstutis Smirnovas tv3.lt nurodė apie situaciją ten – kad socialdemokratai užėmę pagrindines valdiškas darbovietes – jis žino, tačiau, jo teigimu, pirmiausia turi atsirasti gyventojų skundai, kad padėtis pasikeistų. 

Kęstutis Smirnovas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
„Visi valstybės tarnyboje pareigas užima pagal konkurso sąlygas. Jeigu tokie įstatymai yra, ir įstatymai sudaro galimybę užimti pareigas, tai ir užima. Aš negaliu pasakyti jums, ar vienos partijos dirba, ar kitos. Žmonės sako vienaip, bet kitąsyk pasako kitaip“, – kalbėjo K. Smirnovas, paskui pripažinęs, kad apie šią problemą yra girdėjęs. Politikas teigia, kad žmonių priėmimas – darbdavių, o ne Seimo narių reikalas ir jis kaip Seimo narys negali daryti įtakos sprendimų priėmimui.

Ne vien socialdemokratai 

Kybartų kultūros centro direktorius Saulius Juozapas Černevičius tv3.lt atsakė, kad sąlyga, jog kandidatas į Centro pavaduotojus turi būti įgijęs išsilavinimą iki 1995 m. taikyta todėl, kad taip, anot jo, būtų pritraukta daugiau kandidatų. 

„Paskelbtame konkurse direktoriaus pavaduotojo koncertinei veiklai ir bendriems reikalams pareigoms užimti buvo įtraukta viena iš sąlygų, kad turėti ne mažesnį kaip aukštesnįjį išsilavinimą, įgytą iki 1995 m. (iki 1995 m. technikumas, dabar kolegija). Tuo buvo siekiama sulaukti daugiau pretendentų. Iš kultūros centro darbuotojų padavusi prašymą dalyvauti konkurse yra tik viena kultūros darbuotoja“, – kalba jis. S. J. Černevičius neigia, kad tik socialdemokratai gali įsidarbinti Centre. 

„Tai netiesa. Partiniu principu darbuotojai tikrai nepriimami. Ne mažai darbuotojų yra priimti dirbti rekomendavus darbo biržai (su šia įstaiga vyksta pastovus bendradarbiavimas). Aš asmeniškai vertinu darbštumą ir kompetencijas bei siekiamybę puikiai vykdyti darbuotojui patikėtas pareigas. Socialdemokratų įstaigoje yra tikrai ženkli mažuma. Kad būtų aiškiau pateikiu statistiką: iš 12 įstaigoje dirbančių kolektyvų vadovų, tik 1 yra LSDP narys“, – sako S. J. Černevičius. 

Direktorius patvirtino, kad jo paties netenkina ta situacija, kad į Kybartus neatvyksta pramoginės muzikos profesionalai. „Atlikėjai reikalauja finansinių įsipareigojimų nepriklausomai nuo žiūrovų skaičiaus, o dėl įvairių priežasčių žiūrovas lanko koncertus neskaitlingai. Šiais metais teko 2 muzikinėms grupėms primokėti už koncertus. 

Tai silpnoji įstaigos veiklos vieta ir ši situacija mūsų netenkino, todėl buvo nutarta, kad reikalinga iš kultūrinių renginių organizatoriaus veiklos išimti pramoginės muzikos profesionalų ir profesionaliojo meno atstovų koncertų organizavimą ir šį darbą patikėti atskiram darbuotojui. 

Dėl šios priežasties ir sukurta direktoriaus pavaduotojo koncertinei veiklai ir bendriems reikalams pareigybė, kurią užėmęs darbuotojas bus atsakingas konkrečiai už atlikėjų samdą, siūlomo koncerto pardavimą žiūrovui bei salės, scenos, garso ir šviesos įrangos nepriekaištingą funkcionavimą koncerto metu. Fotografo pareigybė panaikinta jau pavasarį“, – kalba S. J. Černevičius.

262 komentarai:

«Seniausi   ‹Senesni   201 – 262 iš 262
Anna Brouwers rašė...

Mano vardas Kamile Mažeikis. Noriu padėkoti dr. Isikolo už tai, kad laimėjau milijonų eurų loteriją, ir aš išreiškiu savo dėkingumą parašydamas jo nuostabius kūrinius internete, kad galėtumėte perskaityti ir susisiekti su šiuo žmogumi, kad padėtų jums išspręsti bet kokias problemas. Kai sutikau šį vyrą, jis man pasakė, kad apsidžiaugsiu, kai jis už mane užburs, ir aš juo patikėsiu, ir jis padarė mane laimingą. Jis davė man laimėtus skaičius: 3, 25, 38, 43, 49, o laimingųjų žvaigždžių skaičius buvo 3 ir 7. Laimėjau 461.000 eurų. Ačiū, pone, už tai, ką dėl manęs padarėte. Jis taip pat padeda sprendžiant meilės ir santykių problemas ir yra geriausias, kurį galite rasti. Rašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

DR VELAS PADĖDA ŽMONĖMS BET KOKIŲ TIPŲ SANTYKIŲ PROBLEMŲ IR LOTERIJAS NUMERIŲ
Labai sunki situacija, kai lošiu loterijoje ir niekada nelaimiu, arba laimiu nedidelį fondą iki 100 dolerių, aš buvau tokio sunkaus gyvenimo auka, didžiausias kada nors laimėjęs fondas buvo 100 dolerių, ir aš Žaidžiu loteriją jau beveik 12 metų, viskas staiga pasikeičia tuo metu, kai radau paslaptį internete, liudijimą apie burtininkus, vadinamus DR WALE, kurie padeda žmonėms bet kokio tipo loterijos numeriais, kai prisijungęs prie interneto pamačiau daug gerų liudijimų apie DR VELAS. dabar aš didžiuojuosi loterijos laimėtoja, padedama DR WALE, laimėjau 1 000 0000,00 USD ir pranešu apie tai visiems, kurie visas dienas bandė laimėti loterijoje, patikėkite manimi, tai yra vienintelis būdas laimėti loterija. Dar viena gera žinia yra ta, kad DR WALE taip pat padėjo mano draugei susigrąžinti vyrą, kuris ją paliko dėl kitos moters. dabar, kai mano draugė gyvena laiminga su savo vyru. Galite susisiekti su DR WALE: +2347054019402 ARBA el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

DR WALE taip pat gali padėti išspręsti šią problemą

(1) Buvusio meilužio sugrąžinimas.
(2) Gydymas žolelėmis ir dvasinis gydymas.
(3) Norite būti paaukštintas savo biure.
(4) Nėštumo burtai.
(5) Laimėkite bylą teisme.

Unknown rašė...

LAIMĖJAU LOTERIJA PADĖDAMAS DR ISIKOLO
Pastarąjį dešimtmetį visada žaidžiau loterijos žaidimus su viltimi, kad kada nors laimėsiu didelius pinigus, bet to niekada neįvyko ir galvojau, ką galėčiau padaryti, kad laimėčiau didelį loterijos prizą. Atlikau kai kuriuos tyrimus internete ir aptikau skelbimą apie daktarą Isikolo, kuris rengia loterijos burtus žmonėms, kurie tiki jo darbais. Paaiškinau savo situaciją gydytojui Isikolo, jis man paruošė loterijos burtą ir davė keletą skaičių, kad galėčiau žaisti loterijoje, ir aš be jokių abejonių padariau, kaip jis pasakė. Ar galite patikėti, kad pirmą kartą gyvenime laimėjau 786.000 eurų sumą. Maniau, kad svajoju, kol man paskambino loterijos agentas, kad atvykčiau į biurą ir susitartų, kaip išsireikaluosiu pinigus. Dabar mano gyvenimas pasikeitė į gerąją pusę ir aš esu savo viršininkas, o jūs taip pat galite būti savo viršininku, susisiekę su daktaru Isikolo dėl loterijos burtų. Spustelėkite jo svetainę Peržiūrėkite jo svetainę ir susisiekite su juo dabar. (https://isikolotemple.com) arba jo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

anonymous rašė...

kiek ilgai ieškojote sprendimo, todėl išspręskite savo problemas, čia jums yra geresnė galimybė. MANO vardas Rose. Aš sergu 12 metų ir taip pat ieškau, kaip gauti pagalbos, kad galėčiau išgydyti save, bet neradau. Vieną dieną, kai skaičiau tiesą, intarnete aptikau istoriją, kurioje pasakojama apie daktarą Ayo. Jis padėjo daugeliui žmonių išspręsti problemą, taip pat padėjo žmonėms išgelbėti tris marrager gyvybes, pragarą ligonius ir sugrąžinti buvusįjį. Jei turite kokių nors problemų, kreipkitės pagalbos į Dr Ayo el. paštu: drayospell@gmail.com arba +2347055691377

Unknown rašė...

Mano vardas Simona Kairevičius. Vedybinės bėdos įvedė mane į didelę netvarką, dėl kurios, deja, išsiskyriau su vyru. Beveik metus išgyvenau labai daug. Bandžiau judėti toliau, bet negalėjau, nes likau sudaužyta ir sudužusi širdis ir turėjau du vaikus, kad galėčiau pasirūpinti viena. Visa tai aš niekada nenustojau mylėti savo buvusio vyro ir vėl bandžiau sutvarkyti mūsų sąjungą, kol sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris internete buvo plačiai žinomas dėl pagalbos žmonėms. Turėjau su juo susisiekti ir sužinojau, kad jis taip pat gali man padėti, ką jis padarė, kai aš jo laikiausi. Jis atkūrė ryšį tarp manęs ir mano vyro, o skyrybos buvo anuliuotos, o mes kartu esame laimingesni net labiau nei aš kada nors įsivaizdavau. Jis yra patikimas ir patikimas, o vos per 2 dienas jo darbo rezultatas pasireikš be jokių abejonių. parašykite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

Unknown rašė...

Šios šventės tikrai atskleidė, koks vienišas būčiau buvęs, jei būtų pasiteisinęs siaubingo santuokos iširimo planas. Mūsų vaikai visi susitvarkė ir dabar, kai turėčiau mėgautis gyvenimu su savo vyru, jį sužavėjo jo biuro registratorė. 25 metai, praleisti santuokoje, buvo prarasti, nes kita moteris nusprendė užkerėti mano vyrą. Nusivyliau beviltiškai ir prisijungiau prie grupės moterų, kurioms padėjo daktarė Ilekhojie, komentarų. Jis man paaiškino apie mano vyrą veikiančią tamsiąją magiją, kurią prieš kelias dienas taip pat patvirtino būsimas kasatorius. Daktaras Ilekhojie papasakojo man viską, ko man reikėjo, kad sulaužyčiau tamsiąją magiją, ir per buvusias 3 dienas mano vyras pasikeitė ir pradėjo elgtis kaip koks nors išėjęs pertrauką. Jis tapo Sergiu, už kurio susituokiau prieš 25 metus. Dabar viskas normalu ir aš taip džiaugiuosi, kad per praėjusias atostogas turėjau visą šeimą. Dėkoju daktarui Ilekhojie, kad manęs nenuvylėte. Pasikalbėkite su juo apie savo santuokos problemas ir suraskite sprendimus. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba Telefonas / Whatsapp +2348147400259

Unknown rašė...

Esu vienas iš daugybės žmonių, kad paliudyčiau pasauliui, kad daktaras Isikolo iš tiesų yra geros širdies žmogus, kuris daro viską, kad padėtų žmonėms net tada, kai prarandama viltis ieškant jų problemų sprendimo. Mano pačios problemos tikrai nesiskiria nuo kitų, nes po 48 valandų, kai pas mane dirbo daktaras Isikolo, sužadėtinis sugrįžo pas mane. Negalėjau susidoroti su širdgėla, kai žinojau, kad praradau savo sužadėtinį su kita panele. Buvau pasiklydęs tamsoje ir esu dėkingas Dievui, kad tokie sąžiningi žmonės kaip daktaras Isikolo tikrai egzistuoja tam, kad nušluostytų ašaras nuo sudaužytų širdžių veidų. Esu 100% garantuotas ir užtikrintas, kad jis jūsų neapvils, kai ieškosite jo pagalbos, kad išspręstumėte savo problemas, susijusias su santuoka, santykiais ar kitais su gyvenimu susijusių problemų. Tiesiog atsiųskite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

Anna Brouwers rašė...

Apsilankykite ir skaitykite daugiau apie Dr isikolo per (https://isikolotemple.com)
Sveiki visi. Mano vardas Rusne Pilinkus. Esu čia, kad padėkočiau puikiam daktarui Isikolo už mano santuokinių problemų sprendimą. Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie DR ISIKOLO, kai pradėjau ieškoti pagalbos. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu reikalingą sprendimą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik laikytis jo procedūrų ir jis nieko nevilkino. Jis užmezgė meilės susijungimo ryšį man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta ir jis pasiekė mane tiksliai po 48 valandų, kaip pažadėjo DR ISIKOLO. Jis tikrai nuostabus pagalbininkas ir yra patikimas. Jei turite kokių nors problemų, tiesiog parašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

DR ISIKOLO PADĖJO MAN LAIMĖTI DIDELIĄ LOTERIJA
Aš esu čia, kad paspartinčiau šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip gavau pagalbą iš daktaro Isikolo, puikaus loterijos burtininko, kuris padės burti loterijoje ir duos jums tinkamus skaičius laimėti loterijoje, netikėjau. iš pradžių, bet, kai gyvenimas tapo sunkesnis, nusprendžiau pabandyti, išleidžiu tiek pinigų bilietams, kad įsitikinčiau, jog laimėsiu. iki tos dienos, kai internete sutikau daktarą Isikolo, apie kurį tiek daug žmonių kalba, kad jis yra labai puikus, kai reikia burti loterijoje, aš nebuvau tuo tikra, bet tiesiog išbandžiau, tai buvo tarsi magija. loterijoje laimėjau 675.000 eurų su skaičiais, kuriuos jis man davė. Daktaras Isikolo yra tikrai patikimas žmogus, vertas ir patikimas. Dalinuosi tuo su jumis, kuriems taip sunku laimėti loterijoje ir padėti visiems, turintiems meilės ar santuokinių problemų. Dėkojame dr. Isikolo, kuris man padėjo. el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +234-8133261196

Vilma Matulis rašė...

Tiesiog noriu pasinaudoti dar viena proga ir paliudyti, ką šis puikus burtininkas Voodoo Lordas vėl padarė dėl manęs. Kai pirmą kartą susisiekiau su juo, jis padėjo man atkurti taiką, meilę ir laimę mano santuokoje, pastodamas, taip pat privertė vyrą nustoti apgaudinėti ir pradėti elgtis atsakingai. Ir dabar jis ką tik privertė mano vyrą gauti ilgą paaukštinimą savo darbo vietoje su kitomis išmokomis. Dabar mano šeimoje yra dar vienas laimės lygis dėl šio puikaus, galingo ir veiksmingo burtininko. Susisiekite su juo dabar ir paprašykite jo pagalbos dėl jo kontaktinės informacijos voodooconnect60@gmail.com taip pat galite naudoti whatsapp + 234 8097014925... Jis sugeba daryti stebuklus, jis jau antrą kartą man padarė stebuklus.

INESA rašė...

Man buvo labai liūdna ir įskaudinta, kai vyras nusprendė mane palikti dėl daug už mane jaunesnės merginos. Mano vyras yra gana turtingas, todėl daug damų jį užplūdo. Tačiau jis yra mylintis ir rūpestingas vyras, tačiau ši konkreti jauna ponia jį suėmė ypatingu būdu, kurio aš negalėjau paaiškinti. Kažkuriuo metu galvojau atimti jai gyvybę, nes mano vyras ją labai mylėjo, bet draugas mane atgrasė nuo tokio poelgio. Teko ieškoti dvasinės pagalbos iš interneto, tada perskaičiau įvairius nuostabius komentarus apie vudu lordą, daug žmonių davė skirtingus liudijimus apie jo gerus darbus ir santuokos atkūrimą. Paėmiau jo el. laišką voodooconnect60@gmail.com iš vieno iš liudijimų ir susisiekiau su juo. Aš jam papasakojau apie savo problemą, o jis davė man nurodymus, kurių reikia laikytis, ir davė pirkti prekes. Per septynias (7) dienas mano vyras nutraukė visas bendravimo su piktąja ponia priemones, gailėjosi ir maldavo mano atleidimo. Sakau didelį ačiū, vudu valdove, ir būsiu amžinai dėkingas už jūsų pagalbą. Tikiuosi, kad pamatysite šį liudijimą, nes pažadėjau pasidalinti liudijimu, jei man padėsite. Taip pat galite susisiekti su juo whatsApp: +234 8097014925

Sofija rašė...

Gyvenimas ateina su įvairiomis patirtimis. Nežinau, kokios jūsų patirties, bet tai mano istorija, daugiau liudijimas. Džiaugiuosi galėdamas tai parašyti, nes mano santuokoje vėl taika ir visa tai dėka puikaus burtininko vardu VOODOO LORD, jis yra labai galingas vyras, padėjęs sutaikyti ginčą tarp manęs ir mano vyro labai veiksmingu ir nuoširdžiu meilės burtu. . Mano vyras paliko namus ir septyniems mėnesiams apsigyveno pas kitą moterį, nesirūpindamas manimi ir mūsų keturiais vaikais, aš esu finansiškai stabilus, bet man reikia vyro priežiūros, meilės ir stabilios šeimos. Keletą kartų prašiau jo grįžti namo, bet niekas nepadėjo, net paprašiau vyresniosios sesers, kad padėtų man jį užkalbinti, o tai taip pat nepavyko. Taigi vieną dieną aptikau moters, kuri papasakojo, kaip VOODOO LORD padėjo jai neleisti vyrui su ja išsiskirti, liudijimą. Aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam savo problemas, jis man pasakė, ko reikia tikram ir labai veiksmingam meilės burtui. Parūpinau viską, ko jam reikėjo, ir po dvidešimt keturių valandų man paskambino vyras, prašydamas atleidimo ir paklausti, ar aš jį priimsiu atgal po to, ką jis padarė, ir taip mano santuoka buvo išgelbėta. Jei turite kokių nors problemų, kurias norite skubiai išspręsti, nedvejodami susisiekite su juo per WhatsApp: +2348097014925, el. paštas: voodooconnect60@gmail.com


Anonymous rašė...

Tai mano liudijimas apie gerą daktaro Ayo darbą, kuris man padėjo... Esu Ann Earnis iš Šiaurės Karolinos JAV. Atsiprašau, kad įtraukiau tai į tinklą, bet aš turėsiu, dėl šio geriausio pasaulio rašybos ratuko, kuris sugrąžino mano vyrą, kuris mane paliko nuošalyje pastaruosius 3 metus, galiausiai sutikau šį vyrą tinklaraščio svetainėje, kurią paskelbė vienas iš klientų Pagalba, aš jam viską paaiškinau, o jis papasakojo apie burtininką, apie kurį buvo girdėjęs, ir davė el. pašto adresą, kad galėčiau parašyti burtininkui, kad papasakočiau apie savo problemas. Vos po 1 dienos mano vyras grįžo pas mane. Noriu pasakyti ačiū šiam teisingam ir nuoširdžiam burtininkui, pone, viskas, ką man pasakėte, įvyko, ir ačiū, pone. Prašau, noriu pasakyti visiems, ieškantiems kokio nors sprendimo savo problemai, patariu maloniai pasikonsultuoti su šiuo burtininku, jis yra tikras, jis yra galingas ir ką pasakys burtininkas, kas bus, nes viskas, ką burtininkas pasakys pasakė, kad atsitiko. Su juo galite susisiekti: tiesiogiai whats-app +2347055691377 arba el. paštu:drayospell@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Buvau tokia sutrikusi ir sugniuždyta, kai vyras paliko mane be žodžio, man jo labai reikėjo, nes aš jį labai mylėjau. Taigi mano draugas supažindino mane su daktare Ilekhojie, kuri kažkada sutaikė ją ir jos vaikiną. Aš tiesiogiai kalbėjausi su gydytoju, kuris patikino, kad susitaikysiu su vyru po to, kai buvo atliktas ritualas, skirtas atkurti mūsų prarastą ryšį. Lygiai po 3 naktų mano vyras staiga grįžo namo ir pradėjo verkti, prašyti atleidimo ir pasakoti, kaip labai pasiilgo manęs ir mūsų vaikų. Priėmiau jį atgal ir nuo to laiko esame laiminga šeima. Jei turite kokių nors santykių problemų, patarsiu su juo susisiekti.
WhatsApp: +2348147400259
Skambinti: +2348147400259
El. paštas: (gethelp05@gmail.com)

Unknown rašė...

Taip, tiesa, kad DR ISIKOLO yra geriausias burtininkas. Mano vardas yra Anna Šumauskas ir aš buvau DR ISIKOLO klientas ir turiu pasakyti, kad jis yra tikras burtininkas. Kai susisiekiau su šiuo burtininku, mano vaikinas paliko mane 2 metams ir aš visada norėjau, kad jis grįžtų man. Maždaug prieš mėnesį sutikau DR ISIKOLO, kuris man padėjo, ir vėl užmezgiau ryšį su savo vaikinu. Kai mane paliko buvęs vaikinas, kilo neramumai ir man tai tapo katastrofa, nes patyriau fiziologinę traumą, o mano šeima labai nerimavo dėl mano sveikatos. Po 2 metų sutikau ir DR ISIKOLO per liudijimą ir jis liepė nusiraminti, kad ir kokia bėda bebūtų, jis yra gerai ir pasiruošęs man padėti, o meilė, kurią abu dalijome, bus atkurta. Vos po 2 dienų man paskambino buvęs ir norėjo susitikti. Aš sutikau ir ruošiausi su juo susitikti, o jis man papasakojo, kaip jautėsi kaltas dėl to, ką padarė, ir norėjo, kad grįžčiau. Esu dėkingas DR ISIKOLO už nuoširdžią pagalbą ir rekomenduosiu jį visiems, kuriems reikia burtininko. Susisiekite su juo, kad jums padėtų, ir paskubėkite el. paštu El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite susisiekti su WhatsApp arba Viber telefonu +2348133261196

Anonimiškas rašė...

Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visomis aplinkybėmis. Suteikiu Dievui visą šlovę, kad į mano gyvenimą atvedė daktarą Igę Ajayi, padėjusį susigrąžinti žmoną, dėl kurios išsiskyriau vieneriems metams. Buvau paskutinis žmogus žemėje, kuris pripažino faktą, kad burtai egzistuoja arba veikia, tik tada, kai buvau nukreiptas pas daktarą Ige Ajayi, internete, kuris padėjo tiek daug žmonių savo galingais burtais. Neturėjau kitos išeities, kaip tik pabandyti, nes praėjus 3 mėnesiams po skyrybų buvau pažemintas savo darbo vietoje dėl depresijos, nes nežinau, ką daryti, kad ją susigrąžinčiau, bet ačiū Dievui šiandien, kad pasinaudojo Dr. Ige Ajayi, kad atgaučiau savo laimę ir meilės gyvenimą per 48 valandas. Tik praėjusią savaitę čia buvau paaukštintas atgal į savo pareigas ir esu čia, kad pasidalinčiau savo patirtimi su šiuo žmogumi, vardu daktaras Ige Ajayi. Nežinau, ką tu išgyveni šiandien, bet žinok, kad bet kurioje situacijoje visada yra išeitis. Daktaras Ajayi taip pat ruošia burtus, tokius kaip loterijos burtai, darbo burtai, burtai, skirti sustabdyti skyrybas, burtai išgydyti bet kokias ligas, apsaugos burtai, burtai, norint tapti sėkmingu ir turtingu E.T.C. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939

Unknown rašė...

GRĄŽINAU BUVOJĄ SU DR. ISIKOLO SPRENDIMU
Aš susisiekiau su DR ISIKOLO per liudijimą, parašytą apie jį, taip pat susidūriau su daugybe liudijimų apie tai, kaip jis padėjo kitiems gyventi. Grįžti su buvusiuoju yra vienas slapčiausių jausmų, kurį daugelis žmonių norėtų patirti, ypač dėl to, kad prisiminimai su buvusiuoju visada užtemdo mūsų mintis, kai kažkas kitas daro kai kuriuos iš tų dalykų, kuriuos darė mūsų buvęs. Beveik 6 metus buvau vienišas tėvas ir nors mano buvęs vyras buvo toli nuo mano vaikų, vis tiek norėčiau, kad kada nors jis sugrįžtų pas mane. Šis burtų gydytojas, su kuriuo susidūriau, žinomas kaip DR ISIKOLO, padėjo man įgyvendinti mano norus ir džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad grįžau su savo buvusiu vyru. Rezultatas pasireiškė po 48 valandų, kaip jis mane patikino, o meilė ir ryšys, kuriuo dalijomės, buvo nuostabiai atstatyti. Jei norite sėkmingai sugrįžti su buvusiuoju, susisiekite su šiuo puikiu meilės gydytoju per jo WhatsApp: +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Nuostabus meilės burtas, norint sugrįžti su savo partneriu ir pataisyti nutrūkusius santykius.
Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš 3 mėnesius ir privertė mane pasirašyti skyrybų dokumentus, o aš visiškai sudaužau širdį. Emociškai negalėjau susigrąžinti jokios formos. Dėkoju Dievui už šį stulbinamą ir puikų burtininką, kuris mane išgelbėjo. Daktaras Isikolo garantavo man skubų 48 valandų burtų liejimą, su kuriuo aš sutikau, kad rezultatas pasireikš ir viskas susitvarkys taip, kaip aš tik noriu. mano vyras po 48 valandų man paskambino ir labai atsiprašė, ir jis mane patikino, ir padarė viską, kad atšauktų skyrybų dokumentus, kurie anksčiau buvo vykdomi naudojant šį stebuklingai veikiančią burtų ratuką. Kai kurie žmonės liudijo, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kai kurie liudijo, kad atkuria gimdą, išgydo vėžį, herpes simplex virusą ir kitas ligas. Labai ačiū, Viešpatie, už tavo galingus burtus. išsireiškimų nepakanka norint pasakyti ačiū. Paštu Dr Isikolo dabar dėl sprendimų: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite rašyti per WhatsApp: +2348133261196.

Unknown rašė...

Neįtikėtina! Aš ką tik susigrąžinau savo vyrą per tikros meilės burtininko dr Ayo pagalbą. Mano vardas Loganas ir aš esu iš MS, JAV. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters, po 17 mūsų santuokos metų. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju mūsų kūdikiu. Norėjau jį susigrąžinti. Dariau viską, ką galiu, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam ir dėl mūsų gražių vaikų, maldavau jo viskuo, daviau pažadus, bet jis atsisakė. Paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji man pasiūlė susisiekti su burtininku, kuris padėtų man burti, kad jį sugrąžinčiau. Niekada netikėjau tokiais dalykais, bet neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik tai išbandyti. Nusiunčiau žinutę burtininkui kunigui Odinui, jis buvo nuostabus žmogus ir man labiau panašus į tėvą, taip pat turėjo gerų atsiliepimų iš visų žmonių, kuriems padėjo, jis patikino, kad nėra problemų ir viskas bus gerai po 48 valandų. jis baigė burti. Jis taip pat suteikė man išsamios informacijos apie viską, ko jam reikėjo darbui ir kaip jis ketino burti, ir stebėtinai po 32 valandų man paskambino mano vyras. Buvau labai nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir tik jis pasakė, kad labai gailisi dėl visko, kas nutiko. Jis norėjo, kad grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Apsidžiaugiau ir nuėjau pas jį. Taip vėl pradėjome laimingai gyventi kartu. Ačiū daktarui Ayo. Jei esate čia ir jūsų meilužis jus atmeta, arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverk, kreipkitės pagalbos į gydytoją Ayo dabar.
Čia yra jo kontaktas.. WhatsApp jam: +2347055691377
Parašykite jam el. laišką drayospell@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Tiesiog noriu čia pasidalinti savo liudijimu. Mano vardas yra Martha Pote. Noriu atiduoti Dievui visą šlovę, kad jis atvedė daktarą Igę Ajayi, kad padėtų man atkurti santuoką. Aš labai myliu savo vyrą, jis su manimi išsiskyrė dėl kitos moters. meldžiausi ir verkiau, bet niekaip. Kartą ištikimą dieną tiesiog ieškojau internete ir aptikau burtų raitiklį (dr. Ige Ajayi), kuriuo anksčiau niekada netikėjau burtų rašymu, bet kažkas manyje sakė, kad turėčiau tai pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė, kad viskas bus gerai, kad po 48 valandų mano vyras man paskambins ir atsiprašys. maniau, kad tai pokštas. štai prieš 48 valandas man paskambino vyras ir pradėjo visko atsiprašinėti. Štai kodėl noriu čia pasidalinti šiuo liudijimu, žinau, kad daugelis išgyvena daug išgyvenimų savo santuokoje, todėl nesidrovėkite ieškoti pagalbos. Dr. Ige Ajayi gali jums padėti bet kuriuo atveju. Susisiekite su juo dabar. El. paštas: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp: +2348130035939

sherri rašė...

Daugiau neieškokite pagalbos susigrąžinti buvusį partnerį. Nes kunigas Adu turi išeitį per savo susijungimo meilės burtą ir susigrąžinti buvusius meilužius, nes prieš kelias savaites su jo pagalba susigrąžinau savo EX. apsilankykite jo kontaktinėje informacijoje, jei jums reikia jo pagalbos per (solutiontemple.info) (priestadu@gmail.com)

Unknown rašė...

DR ISIKOLO MAN PADĖJO IR AŠ GRĄŽINAU SAVO VYRĄ. Peržiūrėkite jo svetainę (https://isikolotemple.com)
Mano vardas Aldona Šimokaitienė ir po septynerių metų santykių su juo jis išsiskyrė, aš dariau viską, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui. Labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam ir viskuo maldavau, žadėjau, bet jis atsisakė. Susisiekiau su burtininku, vardu DR ISIKOLO, kuris galėtų man padėti burti, kad jį sugrąžinčiau, bet aš esu toks, kuris niekada netikėjo burtais, todėl neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai išbandyti. Išsiunčiau burtų raitininkui paštu ir jis man pasakė, kad nėra jokių problemų, kad viskas bus gerai prieš dvi dienas ir kad mano buvęs sugrįš pas mane prieš tris dienas, jis užkalbėjo ir stebėtinai antrą dieną buvo apie 16 val. Buvusioji man paskambino ir mes išsprendėme nesutarimus ir dabar esame laimingi kartu. Bet kam gali prireikti burtininko pagalbos, jo el. pašto adreso: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo WhatsApp/Viber: +2348133261196

Anonimiškas rašė...

Aš tiesiog turiu duoti šį liudijimą čia, Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visomis aplinkybėmis. Suteikiu Dievui visą šlovę už tai, kad į mano gyvenimą atvedė daktarą I've Ajayi, jis padėjo man atkurti iširusią santuoką, kai vėl nebebuvo vilties, padėjo susigrąžinti vyrą, o dabar mylime ir gerbiame vienas kitą. kita, tiek daug meilės santuokoje. Daktaras Ige Ajayi. Jo specializacija – meilės burtų liejimas. Norite, kad jūsų buvęs vyras, buvusi žmona ar bet kas, ko norite, sugrįžtų į savo gyvenimą. Susisiekite su juo el. paštu: drigeajayi@gmail.com/ WhatsApp +2348130035939…

Anonymous rašė...

Mano vardas Helena, noriu pasidalinti savo liudijimu su pasauliu, nes niekada neįsivaizdavau savęs tai darančios, bet esu kupina džiaugsmo ir noriu, kad kiti taip pat padėtų. Mano vyras paliko mane ir mūsų vaikus be jokio paaiškinimo, aš bandžiau visas įmanomas priemones, kad jis grįžtų namo, bet jis elgėsi keistai su manimi ir net apleido vaikus. Buvau nusivylęs, ieškojau pagalbos iš įvairių pusių, kol pamačiau įrašą apie daktarę Akhariją, burtininkę. Susisiekiau su burtininku, kuris man pasakė, ką daryti. Jis patikino mane, kad užburs ir viskas bus gerai per 3 dienas, bet buvau skeptiškas, šiek tiek pagalvojau, kol galiausiai vėl susisiekiau su juo, kartu atlikome procesą ir mano nuostabai burtai suveikė, o mano vyras. grįžo namo ir atsiklaupė prašydamas atleidimo, bet pirmasis buvo netikėtas jo skambutis, nes nesikalbėjome apie metus. Daktaras Akharia yra tikrai savo žodžių žmogus. Jei turite problemų santykiuose ar bet kuriame gyvenimo aspekte, susisiekite su burtininku dr. Akharia ir ieškokite ilgalaikio sprendimo.
El. paštas: doctorakharia@gmail.com arba WhatsApp: +2347014241417

Anonymous rašė...

Laba diena visiems žiūrintiems internete, mano vardas Kaliksas Erosas. Esu labai priblokštas dalindamasis šiuo puikiu liudijimu apie tai, kaip ieškojau sprendimo internete, o stebuklingai sutikau daktarą Akhariją, kuri man sugrąžino mano buvusią merginą. Štai kodėl. kodėl aš apsiėmiau padėkoti šiam šauniam burtininkui, vardu daktaras Akharia, nes jo pagalba mano gyvenimas tapo labiau kupinas meilės ir man malonu pasakyti, kad mano buvusi mergina, kuri buvo atskirta nuo manęs pastaruosius 2 metus, sugrįžo. Mane maldaudama priimti ją atgal, tai mane šokiravo, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir man artimesnis nei anksčiau, nes prieš susisiekdama su daktare Akharia aš maldavau savo buvusią merginą sugrįžti pas mane, bet padedamas daktarės Akharijos, dabar mano santykiai atkurti. Taip pat galite turėti geresnius santykius tik susisiekę su Dr Akharia El. paštu: doctorakharia@gmail.com , WhatsApp: +2347014241417,
WhatsApp nuoroda: wa.link/ikid9g

Anonimiškas rašė...

Ačiū daktarui Okpai, kad jis per 24 valandas sugrąžino mano meilužį su savo didžiulėmis galiomis, ir aš džiaugiuosi, kad mano meilužis vėl grįžo į rankas po to, kai jis mane paliko 3 metams. Džiaugiuosi, kad vėl sugrįšiu į savo gyvenimą, nes labai jį myliu. Labai vertinu dr. Okpos pagalbą ir kam reikia pagalbos, turėtų susisiekti su dr okpa el. paštu okpatempleofsolution@gmail.com arba skambinkite ir whatsapp +27653527813

svetainė: https://okpatempleofsoluti.wixsite.com/my-site-1

Vardas Luciana

Anonymous rašė...

Jis yra geriausias burtininkas internete ir jo rezultatas yra 100% garantuotas. Mano vardas Adrianna Filip Mano vyras išsiskyrė su manimi po 9 metų santykių. Tai prasidėjo nuo nedidelio nesusipratimo, po kurio jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško, užblokavo mano numerį ir žmonės sakė matę jį su kita moterimi, tai ašaros išbėgo į akis, nes ruošiamės tuoktis, ieškojau pagalbos, kol sutikau šį dvasingą vyrą, vardu Dr Ibinoba, padėjau daugeliui žmonių, turinčių santykių problemų, kalbėjausi su juo apie savo situaciją ir jis man apibūdino, kaip grįžti su savo mylimuoju, aš vykdžiau jo nurodymus ir šiandien esu laiminga, nes mano vyras grįžo po 5 mėnesių išsiskyrimo ir dabar esame laimingai susituokę. Jei jums reikia burtininko pagalbos bet kokiai santykių problemai, susisiekite su gydytoju Ibinoba ir ieškokite ilgalaikio sprendimo. WhatsApp: +2348085240869,El. paštas: dromionoba12@gmail.com, WhatsApp nuoroda: wa.link/83szsw

Anonymous rašė...

Jis yra geriausias burtininkas internete ir jo rezultatas yra 100% garantuotas. Mano vardas Adrianna Filip Mano vyras išsiskyrė su manimi po 9 metų santykių. Tai prasidėjo nuo nedidelio nesusipratimo, po kurio jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško, užblokavo mano numerį ir žmonės sakė matę jį su kita moterimi, tai ašaros išbėgo į akis, nes ruošiamės tuoktis, ieškojau pagalbos, kol sutikau šį dvasingą vyrą, vardu Dr Ibinoba, padėjau daugeliui žmonių, turinčių santykių problemų, kalbėjausi su juo apie savo situaciją ir jis man apibūdino, kaip grįžti su savo mylimuoju, aš vykdžiau jo nurodymus ir šiandien esu laiminga, nes mano vyras grįžo po 5 mėnesių išsiskyrimo ir dabar esame laimingai susituokę. Jei jums reikia burtininko pagalbos bet kokiai santykių problemai, susisiekite su gydytoju Ibinoba ir ieškokite ilgalaikio sprendimo.WhatsApp: +2348085240869,El. paštas: dromionoba12@gmail.com,WhatsApp nuoroda: wa.link/83szsw

Anonymous rašė...

Jis yra geriausias burtininkas internete ir jo rezultatas yra 100% garantuotas. Mano vardas Adrianna Filip Mano vyras išsiskyrė su manimi po 9 metų santykių. Tai prasidėjo nuo nedidelio nesusipratimo, po kurio jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško, užblokavo mano numerį ir žmonės sakė matę jį su kita moterimi, tai ašaros išbėgo į akis, nes ruošiamės tuoktis, ieškojau pagalbos, kol sutikau šį dvasingą vyrą, vardu Dr Ibinoba, padėjau daugeliui žmonių, turinčių santykių problemų, kalbėjausi su juo apie savo situaciją ir jis man apibūdino, kaip grįžti su savo mylimuoju, aš vykdžiau jo nurodymus ir šiandien esu laiminga, nes mano vyras grįžo po 5 mėnesių išsiskyrimo ir dabar esame laimingai susituokę. Jei jums reikia burtininko pagalbos dėl bet kokios santykių problemos, susisiekite su daktaru Ibinoba ir ieškokite ilgalaikio sprendimo. WhatsApp: +2348085240869,El. paštas: dromionoba12@gmail.com, WhatsApp nuoroda: wa.link/83szsw

Anonimiškas rašė...

Mano vyras išėjo iš namų gyventi pas kitą darbe sutiktą moterį ir atsiuntė man skyrybų dokumentus. Nenorėjau skyrybų, nes labai myliu savo vyrą ir nenoriu, kad šeima subyrėtų. Įtariau, kad moteris mano vyrą surišo burtais, kad jis negalėtų grįžti į šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir radau komentarą, kad dr. Ige Ajayi padėjo jai susigrąžinti vyrą po kelis mėnesius trukusių skyrybų, todėl gavau el. laišką iš dr. Ige Ajayi iš komentaro. Išsiunčiau jam laišką ir elektroninį laišką apie savo problemą, o jis man atsakė ir patikino, kad susigrąžins mano vyrą per dvi dienas, o mano didžiausiai nuostabai, mano vyras sugrįžo per dvi dienas, kaip pažadėjo dr. Ige Ajayi ir dabar mano vyras. vyras grįžo pas mane ir yra dar labiau mylintis nei anksčiau. Taip pat galite kreiptis pagalbos į dr. Ige Ajayi el. paštu: drigeajayi@gmail.com arba WhatsApp telefonu +2348130035939…

Anonimiškas rašė...

Šiandien aš labai džiaugiuosi savo šeima. Mano vardas Doris Vaan, gyvenu JAV, vyras paliko mane metams ir aš jį labai myliu, nuo tada ieškau būdo jį susigrąžinti. Išbandžiau daugybę variantų, bet nepavyko, kol sutikau draugą, kuris mane supažindino su dr. Ige Ajayi, burtininkas, padėjęs man susigrąžinti vyrą po 2 dienų. Šiandien su vyru laimingai gyvename kartu, nes vykdau puikios dr. Ige Ajayi pavyko. Tas Žmogus puikus, jį galite pasiekti el. paštu: (drigeajayi@gmail.com). ir jo tiesioginis kontaktinis numeris ir whatsapp yra +2348130035939. Dabar rimtiems žmonėms, kurie susiduria su šia problema, patarsiu susisiekti su juo dabar ir greitai išspręsti problemą be jokio streso.

Anonimiškas rašė...

Mano vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau sugniuždyta. Atrodė, tarsi ji būtų jį užkeikusi pikto užkeikimo, Kolinas per naktį atsisuko prieš mane be jokio įspėjimo. Tai atsitiko anksti šiais metais, aš labai norėjau, kad jis sugrįžtų, nes daug ką sukūrėme kartu ir tai sudaužys vaikų širdis. Naudojau kiekvieną burtų liejimo svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Tada pamačiau konkretų liudijimą apie daktarą Ilekhojie ir tai tikrai suteikė man vilties, nes tai buvo panašu į mano atvejį. Susisiekiau su juo ir jis man viską paaiškino, ką turėčiau daryti. Jis pradėjo dirbti su manimi balandžio mėnesį ir dėl viso jo nuostabaus darbo Collinas yra čia, šalia manęs, o tai yra svajonės išsipildymas. Esu tokia laiminga ir privilegijuota, kad sutikau daktarą Ilekhojie. Galite kreiptis pagalbos į jį. Whatsapp: +2348147400259

Anonimiškas rašė...

Tiesiog noriu čia pasidalinti savo liudijimu. Mano vardas yra Martha Pote. Noriu atiduoti Dievui visą šlovę, kad jis atvedė daktarą Igę Ajayi, kad padėtų man atkurti santuoką. Aš labai myliu savo vyrą, jis su manimi išsiskyrė dėl kitos moters. meldžiausi ir verkiau, bet niekaip. Kartą ištikimą dieną tiesiog ieškojau internete ir aptikau burtų raitiklį (dr. Ige Ajayi), kuriuo anksčiau niekada netikėjau burtų rašymu, bet kažkas manyje sakė, kad turėčiau tai pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė, kad viskas bus gerai, kad po 48 valandų mano vyras man paskambins ir atsiprašys. maniau, kad tai pokštas. štai prieš 48 valandas man paskambino vyras ir pradėjo visko atsiprašinėti. Štai kodėl noriu čia pasidalinti šiuo liudijimu, žinau, kad daugelis išgyvena daug išgyvenimų savo santuokoje, todėl nesidrovėkite ieškoti pagalbos. Dr. Ige Ajayi gali jums padėti bet kuriuo atveju. Susisiekite su juo dabar. El. paštas: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp: +2348130035939..

Anonymous rašė...

Mano vardas Sarah Jericho. Iš pagarbos tau ir tavo kerams turiu visiems paskelbti šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus ir nemačiau jokio rezultato. Tiesiog norėjau, kad pas jus atvykčiau anksčiau, iš tavęs gavau viską, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs daugiau nei metus ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su dr Akharia. Po to, kai buvo atliktas Meilės burtas, pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai buvo kaip stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti, buvau tikrai nustebusi ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo, kad galėčiau priimti jį atgal.. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, tu esi Dievo siųstas man ir visai mano šeimai.. Ir dabar aš vėl esu moteris.Labai ačiū daktare Akharia. Visiems, ieškantiems tikro burtininko, susisiekite su dr Akharia el. paštu: doctorakharia@gmail.com , WhatsApp +2347014241417

Anonymous rašė...

Sveiki! Mano vardas Rozė Ramūnas...Tai liudijimas, kurį visiems pasakysiu išgirsti. Esu vedęs 4 metus, o penktaisiais santuokos metais kitai moteriai užkeikimas atėmė mano meilužį iš manęs, tada vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol turėjau omenyje įrašą šis vyras Dr.Ibinoba kažkam padėjo ir aš nusprendžiau pabandyti padėti man parsivežti savo mielą vyrą namo ir patikėkite manimi, aš ką tik nusiunčiau jam savo ir savo vyro nuotrauką ir po 48 valandų, kaip jis man pasakė, pamačiau, kaip į namus įvažiavo mašina ir štai tai buvo mano vyras, jis grįžo pas mane ir vaikus.. Štai kodėl aš džiaugiuosi galėdamas priversti kiekvieną iš jūsų, turinčių panašių problemų, susitikti su šiuo vyru, o jūsų meilužis sugrįžtų pas Susisiekite su juo WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Anonymous rašė...

Sveiki visi! Mano vardas Gabija Benas.. Mane įskaudino ir plyšta širdis, kai prieš septynis mėnesius mano santuokoje tarp manęs ir vyro įvyko labai didelė problema. taip baisu, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad daugiau niekada nenorėjo likti su manimi ir kad daugiau manęs nemyli. Taigi jis išėjo iš namų ir privertė mane ir mano vaikus išgyventi stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad po ilgo maldavimo jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Jis patvirtino, kad priėmė savo sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą, kai grįžau iš darbo, sutikau seną savo draugą, kuris paklausė mano vyro. Taigi aš jam viską paaiškinau, todėl jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra aplankyti kunigą, nes tai tikrai pasiteisino ir jam. Nors aš niekada netikėjau burtais, bet neturėjau kitos išeities, nei sekti jo patarimu. Tada jis davė man kunigo, kurį aplankė, „WhatsApp“ numerį. Taigi kitą rytą nusiunčiau žinutę numeriu, kurį jis man davė, ir kunigas patikino, kad kitą savaitę susigrąžinsiu savo vyrą. Koks nuostabus pareiškimas!! Aš niekada netikėjau, todėl jis kalbėjo su manimi ir pasakė man viską, ką turiu padaryti. Tada kitą savaitę, labai keista, mano vyras, kuris man neskambino pastaruosius 7 mėnesius, man paskambino ir pranešė, kad grįš. Taip nuostabu!! Taip jis tą pačią dieną grįžo su daugybe meilės ir džiaugsmo ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir mano vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei anksčiau, padedant kunigui. Taigi, aš jums patarsiu, jei turite kokių nors problemų, susisiekite su daktaru Ibinoba, suteikiu 100% garantiją, kad jis jums padės. WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Anonymous rašė...

Mano vardas Regina Jonas...Aš ką tik sugrąžinau savo vyrą per tikros meilės burtų raitytoją dr ibinoba... taip pat galite susisiekti su šiuo burtininku ir sutvarkyti jūsų santykius. Čia yra jo kontaktas, WhatsApp jam adresu: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vardas Goda Gediminas. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Mes gyvenome kartu 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas su juo amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad tikrai vertinu daktarą Isikolo už tai, kad jis nesavanaudiškai padėjo man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Apsilankykite Dr Isikolo svetainėje ir skaitykite daugiau apie jo nuostabius dvasinius ir meilės burtų darbus (https://isikolotemple.com)
Sveiki visi. Mano Brigita Lukjancukas Stan Esu čia, kad padėkočiau šauniam daktarui Isikolo už mano vedybinių problemų sprendimą. Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie DR ISIKOLO, kai pradėjau ieškoti pagalbos. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu reikalingą sprendimą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik laikytis jo procedūrų ir jis nieko nevilkino. Jis užmezgė meilės susijungimo ryšį man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta ir jis pasiekė mane tiksliai po 48 valandų, kaip pažadėjo DR ISIKOLO. Jis tikrai nuostabus pagalbininkas ir yra patikimas. Jei turite kokių nors problemų, tiesiog parašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Meilė išlieka nuostabi, kai esate su savo sielos draugu, o laimė jums abiem garantuota. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +234-8133261196

Unknown rašė...

Sveiki visi, mano vardas Rusnė Lubienė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugniuždyti mano padėtį ir sugrąžinti džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog atsiųskite jam žinutę per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia pagalbos.

Unknown rašė...

AŠ GRĄŽINAU SAVO VAIKINĄ, PADĖDAMAS DR ISIKOLO, apsilankykite jo svetainėje: (https://isikolotemple.com)
Mano vardas Nirelė Žiuraitytė ir esu čia tam, kad padėkočiau DR ISIKOLO už jo pagalbą saugant mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate WhatsApp teksto: +234-8133261196

Unknown rašė...

Kaip ir daugelis kitų žmonių, nuoširdžiai dėkoju daktarui Isikolo už pagalbą ir mano problemų sprendimą. Buvau apakęs pavydo ir nesaugumo ir tai sukėlė chaosą mano santykiuose su sužadėtiniu, jis negalėjo atsispirti mano bėdoms ir paliko mane. Po to, kai jis supratau, kad per toli nuėjau su viskuo, ką jam blogai padariau, tik todėl, kad jis persikėlė į kitą miestą, ir aš praradau visas galimybes bandyti jį pasiekti ir atsiprašyti. Šiuo metu žinojau, kad man reikia pagalbos, kad jį susigrąžinčiau, todėl turėjau susisiekti su gydytoju Isikolo. Jis rodė didelį susirūpinimą, aš jam viską papasakojau ir sutikau, kad esu kaltas, o jis patikino, kad susigrąžinsiu jį ir sugrąžinsiu meilę bei laimę, kuria dalijomės, ką jis padarė. Kaip ir buvo žadėta, po 48 valandų Jessie man paskambino ir aš atsiprašiau už viską, o jis mane pakvietė, kad galėtume susitarti ir vėl būti kartu. Dėkoju daktarui Isikolo už viską ir nuoširdumą padedant žmonėms. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu (isikolosolutionhome@gmail.com)

Unknown rašė...

Turėjau problemų su vyru, jis persikėlė į kitą miestą ir nutraukė su manimi bendrauti. Aš randu visas įmanomas priemones susisiekti su juo, kad galėtume išspręsti nesutarimus, bet nesėkmingai. Jo mama ir broliai ir seserys net nežinojo, kur jis yra. Buvau prislėgta ir emociškai sutrikusi, todėl turėjau ieškoti pagalbos, kad sugrąžinčiau jį pas mane, kol mano vietą jo gyvenime neužims kita moteris. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuriam viską paaiškinau ir jis norėjo man padėti, o jis tai padarė. Jis užmezgė meilės susitaikymo ryšį dėl manęs ir mano vyro ir man nežinojo, kad rezultatas pasireikš po 48 valandų, kaip jis pažadėjo. Mano vyras grįžo ir atėjo manęs, ir aš nustebau, kad dabar galiu pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, kartu esame laimingesni ir viskas, ką dabar matau, yra amžinai su juo, ir aš esu labai dėkingas DR ISIKOLO gerumas man ir kitiems žmonėms. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite jį WhatsApp/Viber adresu: +2348133261196

Unknown rašė...

IEŠKO PAGALBOS, KAD GRĄŽINTI BUVO JUMS, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
Mano vardas Klaudija Javtokas. Iš džiaugsmo gausos mano širdis šneka apie DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano mylimasis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas ir užhipnotizuojamas. Dariau viską, ką galėjau, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis išvyko iš miesto su panele ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, turinčioms tokių pačių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikia padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo išvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie jam suteikė, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra ne kas kita, kaip tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

MANO VYRAS IŠĖJO IR DR. ISIKOLO GRĄŽINO JĄ PAS MAN, IR AŠ NUSEBUSTE IR TURĖJAU SKLEISTI GERĄ NAUJIENĄ
Mano vardas Camila Mažeikaitė. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, ir mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

DR ISIKOLO GARANTIJA GARANTUOJA GALIMYBĘ GRĄŽINTI BUVO PARTNERĮ. SUSISIEKITE DABAR
Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atkurta. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

Unknown rašė...

KAD IEŠKO PATIKIMO RABOS RAITIKLIŲ, KURI PADĖTŲ GRĄŽINTI BUVOJĄ, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
laba diena visiems. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Aš buvau emociškai sužlugdytas ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau. Mėnesius išgyvenau bėdą ir visur ieškojau pagalbos, kol sužinojau apie DR ISIKOLO. Susisiekiau su juo ir paaiškinau savo problemas. Jis norėjo man padėti ir paraginti laikytis procedūrų, kad galėtų atkurti meilę tarp manęs ir mano vyro ir taip pat užtikrinti, kad mes abu vėl sugrįžtume vienas į kitą. Aš įvykdžiau visus reikalavimus ir jis atliko savo darbą. Po 48 valandų gavau žinutę iš savo vaikino, prašydama pasimatymo, kad galėtume išmesti daiktus. Dabar mes vėl kartu ir viskas dėka DR ISIKOLO. Jis taip pat gali jums padėti, jei esate pasirengęs tikėti ir išlikti viltingas. Tiesiog parašykite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

Mano vardas Stanislava Lukas. Esu čia tam, kad pasidalinčiau liudijimu apie tai, kaip daktarė ibinoba man padėjo. Po 2 metų santykių su mano vaikinu jis staiga pasikeitė ir nustojo su manimi reguliariai bendrauti, sugalvodavo pasiteisinimų, kad nematyti manęs visą laiką. Jis nustojo atsakyti į mano skambučius ir sms ir nustojo su manimi reguliariai matytis. Tada kelis kartus pradėjau matyti jį su skirtingomis merginomis, bet kiekvieną kartą jis sakydavo, kad myli mane ir kad jam reikia šiek tiek laiko pagalvoti apie mūsų santykius. Negalėjau nustoti apie jį galvoti, todėl nusprendžiau prisijungti prie interneto ir taip pamačiau. daug gerų pokalbių apie šį burtininką, pavadintą daktaru Ibinoba, aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam savo problemas. Jis paskyrė man meilės burtą, kurį naudoju ir po 48 valandų mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo reguliariai su manimi susisiekti, o po kelių mėnesių mes apsigyvenome kartu. Jis man atviresnis nei anksčiau ir pradėjo daugiau laiko leisti su manimi nei su draugais. Galiausiai susituokėme ir dabar esame laimingai susituokę su sūnumi. Nuo tada, kai man padėjo daktarė Ibinoba, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir arčiau manęs nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su šiuo burtininku ir išspręsti jūsų santykius... WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Unknown rašė...

Meilė išlieka nuostabi, kai esate su savo sielos draugu, o laimė jums abiem garantuota. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

Anonymous rašė...

Sveiki, mano vardas Stephanie Dizon, iš Norvegijos. Tiesiog noriu pasidalinti savo patirtimi su pasauliu apie tai, kaip susigrąžinau vyrą ir išsaugojau santuoką... Buvau vedęs 7 metus su 2 vaikais ir laimingai gyvenome, kol viskas pradėjo darytis negražu ir beveik kiekvieną kartą susipykdavome ir ginčydavomės... buvo dar blogiau, kai jis pateikė prašymą dėl skyrybų... Stengiausi, kad jis persigalvotų ir liktų su manimi, nes mylėjau jį iš visos širdies ir nenorėjau jo prarasti, bet viskas tiesiog nepavyko... jis išsikraustė iš namų ir vis tiek ėjo į priekį paduoti skyrybų... Prašiau ir bandžiau viską, bet vis tiek niekas nepadėjo. Proveržis įvyko tada, kai kažkas mane supažindino su šiuo nuostabiu, puikiu burtininko daktaru Akharia, kuris galiausiai man padėjo... Niekada nebuvau tokių dalykų gerbėjas, bet tiesiog nenoriai nusprendžiau pabandyti, nes buvau beviltiška ir likau be kito pasirinkimo... meldėsi specialiomis maldomis ir užkalbino jį meilės kerais. Per 72 valandas jis man paskambino ir pasakė, kad atsiprašė dėl visų patirtų emocinių traumų, grįžo į namus ir toliau gyvename laimingai, vaikai taip pat laimingi ir laukiamės trečiojo vaiko... daug porų, turinčių problemų visame pasaulyje, ir jos turi gerų naujienų... Tiesiog pagalvojau, kad turėčiau pasidalinti savo patirtimi, nes tvirtai tikiu, kad kažkam to reikia... susisiekite su juo šiandien el. paštu: doctorakharia@gmail.com , WhatsApp +2347014241417

Anonymous rašė...

Mano vardas yra Danutė Arnė.. Su malonumu jums visiems pasakysiu, kad man pavyko išspręsti skyrybų problemą ir vėl atkurti santuoką. Nežinau, kas nutiko mano vyrui, kad jis pateikė prašymą dėl skyrybų, bandžiau jį perkalbėti, bet jis manęs neklausė, neturėjau kitos išeities, kaip ieškoti pagalbos visur, kur tik galėjau galvoti. ir ilgai susisiekiau su DR Ibinoba ir dabar džiaugiuosi, kad paprašiau jo pagalbos. Jei ne daktaro Ibinobos pagalba, nežinau, kas būtų buvę iš mano santuokos, nes mylėjau savo vyrą ir negalėjau pakęsti jo prarasti. Burtai suveikė kaip magija, mano vyras pasikeitė ir pradėjo rodyti meilę, o ne planuotas skyrybas. Aš tiesiog labai džiaugiuosi, kad dabar man viskas yra savo vietose. Dr. Ibinobą mielai rekomenduočiau visiems, kurie susiduria su santuokos problemomis ir nori tai padaryti. Jei jums reikia tikrojo burtininko pagalbos bet kokioje situacijoje, susisiekite su daktaru Ibinoba per WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com.. Tikiu, kad jis jūsų nenuvils.

Unknown rašė...

Kaip ir daugelis kitų žmonių, nuoširdžiai dėkoju daktarui Isikolo už pagalbą ir mano problemų sprendimą. Buvau apakinta pavydo ir nesaugumo, o tai sukėlė chaosą mano santykiuose su sužadėtiniu ir jis negalėjo atsispirti mano bėdoms ir paliko mane. Po to, kai jis supratau, kad per toli nuėjau su viskuo, ką jam blogai dariau, kad jis persikeltų į kitą miestą, ir aš praradau visas galimybes bandyti jį pasiekti ir atsiprašyti. Šiuo metu žinojau, kad man reikia pagalbos, kad jį susigrąžinčiau, todėl turėjau susisiekti su gydytoju Isikolo. Jis rodė didelį susirūpinimą, aš jam viską pasakiau ir sutikau, kad esu kaltas, o jis patikino mane susigrąžinsiąs ir sugrąžinsiąs meilę bei laimę, kuria dalijomės, ką jis padarė. Kaip ir buvo žadėta, po 48 valandų Thompsonas man paskambino ir aš atsiprašiau už viską, o jis pakvietė mane, kad galėtume susitarti ir vėl būti kartu. Dėkoju daktarui Isikolo už viską ir nuoširdumą padedant žmonėms. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalijome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite susisiekti su juo WhatsApp arba Viber telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

MANO VYRAS IŠĖJO IR DR. ISIKOLO GRĄŽINO JĄ PAS MAN, IR AŠ NUSEBUSTE IR TURĖJAU SKLEISTI GERĄ NAUJIENĄ
Mano vardas Camila Mažeikaitė. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę bei ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis nuėjo pažiūrėti, kur aš esu, ir mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

MANO VAIKINAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. ISIKOLO PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARŽUSI
Sveiki visi, esu Vilija Rasimavičienė. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl pradės veikti, ieškojau pagalbos internete, perskaičiau ir susisiekiau su DR ISIKOLO kuris atėjo ir viską sutvarkė. liks mano įvertintas visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris man atėjo į pagalbą. Jis man papasakojo procedūras ir paragino jų laikytis, ką aš su malonumu padariau ir jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per 2 dienas, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra teisingas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per Vibe arba WhatsApp: +234-8133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vardas Raminta Kazragienė. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Kartu gyvenome 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad aš tikrai vertinu daktarą Isikolo už nesavanaudišką pagalbą man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Sveiki, mano vardas Dovilė Laurynas ir aš čia noriu daugiau papasakoti apie daktarą Isikolo ir jo gerus darbus. Gyvenimas neturi prasmės, kai netenki mylimo žmogaus ir kovoji su emocine trauma, kuri tampa nepakeliama. Dėkoju gydytojui ISIKOLO, kuris man padėjo ir suteikė man sprendimą, kai buvo prarasta viltis. Mano akyse mano vyras paliko mane dėl kitos ponios, ir aš stengiausi visomis įmanomomis priemonėmis jį susigrąžinti, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, kol sužinojau apie DR Isikolo. Jis skyrė man maksimalų dėmesį ir palaikymą, kurio man reikėjo, ir padarė viską, ką galėjo ir sugrąžino mano vyrą prie manęs, o rezultatas, pasirodęs po 48 valandų, mane vis dar stebina. Dabar mūsų meilė ir laimė buvo atgaivinti ir mums padeda geriau. Neišsigąskite, nes DR ISIKOLO gali padėti ir jums. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Kaip ir daugelis kitų žmonių, nuoširdžiai dėkoju daktarui Isikolo už pagalbą ir mano problemų sprendimą. Buvau apakinta pavydo ir nesaugumo, o tai sukėlė chaosą mano santykiuose su sužadėtiniu, jis negalėjo atsispirti mano bėdoms ir paliko mane. Po to, kai jis supratau, kad per toli nuėjau su viskuo, ką jam blogai padariau, tik todėl, kad jis persikėlė į kitą miestą, ir aš praradau visas galimybes bandyti jį pasiekti ir atsiprašyti. Šiuo metu žinojau, kad man reikia pagalbos, kad jį susigrąžinčiau, todėl turėjau susisiekti su gydytoju Isikolo. Jis rodė didelį susirūpinimą, aš jam viską papasakojau ir sutikau, kad esu kaltas, o jis patikino mane susigrąžinsiąs ir sugrąžinsiąs meilę bei laimę, kuria dalijomės. Kaip ir buvo žadėta, po 48 valandų Thompsonas man paskambino ir aš atsiprašiau už viską, o jis pakvietė mane, kad galėtume susitarti ir vėl būti kartu. Dėkoju daktarui Isikolo už viską ir nuoširdumą padedant žmonėms. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Susisiekite su sąžiningiausiu ir galingiausiu burtininku, vardu Dr Isikolo, kuris gali jums tikrai padėti.
Mano vardas Brigita Lukjancukas ir viskas gerai, aš dėkoju gydytojui Isikolo, kuris savo didžiosiomis galiomis padėjo man atkurti namus ir laimę, kurią dalinausi su savo vyru, ir tai tikrai yra tai, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196

Monique lava rašė...

Sveiki visi, mano vardas Monique Lava. Man buvo labai sunku, kai vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau emociškai nusiminusi ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau. Mėnesius turėjau bėdų ir visur ieškojau pagalbos, kol sužinojau apie DR rabaa. Susisiekiau su juo ir paaiškinau savo problemas. Jis norėjo man padėti ir paskatinti laikytis procedūrų, kad atkurtų meilę tarp mano ir vyro ir taip pat pasirūpintų, kad mes abu vėl sugrįžtume vienas pas kitą. Atitikau visus reikalavimus ir jis atliko savo darba. Po 48 valandų gavau žinutę iš savo vaikino, prašydama pasimatymo, kad galėtume išmesti daiktus. Dabar mes vėl kartu ir visa tai DR rabaa dėka. Jis taip pat gali jums padėti, jei esate pasirengęs tikėti ir išlikti viltingas. rašykite jam į WhatsApp +31685031219 arba el. paštu drrabaahealing@gmail.com

«Seniausi ‹Senesni   201 – 262 iš 262   Naujesnis› Naujausi»