ketvirtadienis, gruodžio 01, 2016

Žiniasklaidos profesionalo paskaita Karkliniuose

Gruodžio 7 d. (trečiadienį), 13 val. Karklinių daugiafunkciame centre apie žiniasklaidą ir kritinio mąstymo ugdymą sekant įvairias žiniasklaidos priemones dėstys asociacijos „Žinių ekonomikos forumas“ vadovas Arminas Varanauskas.

Asociacijos, kuriai vadovauja A. Varanauskas pagrindinė veikla yra diskutuoti apie šalyje vyraujančias problemas, skatinti pokyčius valstybėje ir prisidėti prie jų įgyvendinimo.  Šios asociacijos nariai teikia pozicijas, siūlymus, pastabas rengiant įstatymų projektus ir tokiu būdu tiesiogiai prisideda prie svarbių problemų sprendimo ir šalies ekonomikos politikos.

Pranešimą skaitysiatis A. Varanauskas yra baigęs žurnalistikos bakalauro studijas Vilniaus universitete, jis taip pat turi du magistro laipsnius švietimo politikos ir administravimo bei viešosios politikos analizės srityse.

Pranešėjas taip pat turi nemažą patirtį dirbant ir savanoriaujant nevyriausybinėse organizacijose (NVO), yra vadovavęs Vilniaus universiteto studentų atstovybei, du metus buvo Vilniaus miesto jaunimo reikalų tarybos nariu.

Pagrindiniai A. Varanausko interesai yra aukštasis mokslas ir ryšiai su visuomene.

Šią paskaitą laimėjo Karklinių UDC darbuotoja Neringa Jankauskienė ir lankytojai Adas Viliušis bei Virginija Nemuraitė dalyvaudami Ugdymo plėtotės centro vykdomame projekte „Medijų ir informacinio raštingumo ugdymas daugiafunkciuose centruose”.


Komentarų nėra: