antradienis, gruodžio 06, 2016

Ylos lenda iš maišo: Vilkaviškio rajone darbas – tik socdemams

Straipsnio autorė Ieva Kazlauskaitė, tv3.lt


Kybartai ir socialdemokratai (tv3.lt fotomontažas)
Kybartų kultūros centre darbą gauti gali tik socialdemokratai. Ir tai – ne vienintelė tokia vieta Vilkaviškio rajone, kur karaliauja buvusio premjero Algirdo Butkevičiaus partija. Toks vaizdas susidaro pasikalbėjus su Kybartų gyventojais. Yla pradėjo lįsti iš maišo, kai buvo paskelbtas konkursas į direktoriaus pavaduotojo koncertinei veiklai vietą Kybartų Kultūros centre.

Reikalavimai minėtoms pareigoms buvo tokie specifiniai, kad susidarė vaizdas, kad čia taikoma konkrečiam žmogui. Pavyzdžiui, buvo reikalauta, kad aukštąjį išsilavinimą kandidatas būtų įgavęs iki 1995 metų. 

Taip pat buvo sakoma, kad kandidatas bus atsakingas už Kybartų kultūros centro darbuotojų saugą ir sveikatą, civilinę saugą, priešgaisrinės būklės kontrolę ir iš kandidato iš anksto prašomi dokumentai, įrodantys, kad jis gali atlikti šias pareigas. Paprastai iš pradžių žmogus įdarbinimas, ir tik po to einama civilinės saugos, priešgaisrinės būklės kontrolės apmokymai.

Įsidarbina tik socialdemokratai 

Apie situaciją Kybartų kultūros centre tv3.lt papasakojo viena kybartietė, nenorėjusi atskleisti savo vardo ir pavardės (sakė, kad bijo, nes apie tai viešai niekas nekalba).

„Čia yra vieša paslaptis, kad Kybartų kultūros centre įsidarbinti gali tik socialdemokratų partijai priklausantis asmuo. Aš manau, kad žmogus savo darbe turėtų vadovautis laisvais sprendimais, kad jam nedarytų įtakos tai, kad jis turi kažkokiai partijai priklausyti. 

Kai į socialdemokratų partiją ateina naujas narys – ką matome per viešą tinklapį – tuomet jis įsidarbina vienoje ar kitoje Kybartų institucijoje. Kitas dalykas – dabar Kultūros centre yra labai daug darbuotojų, bet sunku pasakyti, ką jie veikia. Techninio personalo yra daugiau nei žmonių, matomų scenoje. O pats Kultūros centro darbas yra kiek apsnūdęs“, – pasakojo moteris. 

Kybartų kultūros centras turi, pavyzdžiui, fotografą, žmogų, atsakingą už saugą, ko analogiško dydžio ar net didesni kultūros centrai Lietuvoje neturi. Kybartietė nurodo, kad į Kybartų kultūros centrą, nepaisant išpūsto darbuotojų skaičiaus, atvyksta ne tokie solidūs atlikėjai kaip į gretimus miestelius. Be to, kybartietė nurodo, kad miestelis turi ir šaunų ansamblį, tačiau jų vadovė kažkodėl negauna etato Kybartų kultūros centre ir laidoje „Gero ūpo“ ansamblis atstovauja ją priglaudusią Marijampolę.

Tačiau didžiausią problemą kybartietė visgi iškelia tai, kad ne socialdemokratui įsidarbinti Centre yra kone neįmanoma: „Kartais bendrauju su kokiu žmogumi renginyje ir klausiu jo: tai ir tu jau į partiją socialdemokratų įstojai? Jis man ir atsako: taip, o ką daryti, aš noriu darbą turėti“, – kalba moteris. 

Nori nusikratyti 

Dabartinė Kybartų kultūros centro pavaduotoja koncertinei veiklai Neringa Bičkovaitė-Kanclerė, į kurios vietą buvo ieškomas kitas asmuo, nurodė, kad po šių įvykių ji kreipėsi į vietos žiniasklaidą, pati išsiuntė savo kandidatūrą savivaldybei, ir konkursas dėl šių pareigų buvo išimtas. „Vienu metu sukvietė visus darbuotojus, įvyko susirinkimas ir Vilkaviškio vicemeras pasakė, kad jis mato vienintelę bėdą – mane. 
Neringa Bičkovaitė-Kanclerė (nuotr. asm. archyvo)
Sako: „jeigu tau nepatinka dirbti, jei tave visi myli, dirbk privačiai.“ Ir visi kolegos plojo. Jie kažkaip nori padaryti, kad manęs nereikėtų tame Centre – jie krovė darbus, kad aš patrūkčiau, jie suorganizavo tą susirinkimą“, – kalbėjo moteris. Jos teigimu, didžiausios centro bėdos yra tos, kad šeštadieniai ir šventinės dienos kartais apmokamos, o kartais ne. Be to, moteris sako šiuo metu patirianti ir moralinį spaudimą, nuvertinimą iš Centro direktoriaus.

Visame Vilkaviškyje – tas pats 

Vilkaviškio rajono tarybos narys, liberalas Gintautas Plečkaitis tv3.lt nurodė, kad visame Vilkaviškio rajone situacija ta pati: ne socialdemokratui darbą gauti valdiškose įstaigose yra labai sudėtinga. „Kybartai nėra išskirtiniai, visur Vilkaviškyje – ta pati padėtis. 

Gintautas Plečkaitis
Dabar yra paskelbtas skelbimas dėl muziejaus vadovo darbo. Visi kalba, kad bus vicemero žmona, kuriai iki pensijos nieko nelikę. Reikalavimai tai pozicijai – įstatymų išmanymas, vadovaujančio darbo trejų metų patirtis, išsilavinimui – nulis dėmesio.

Kalbant apie Kybartų kultūros centrą – tikrai jis yra apsnūdęs. Ne viešai žmonės apie tai tikrai labai daug šneka, bet garsiai pasisakyti bijo“, – sako G. Plečkaitis. Pasak jo, jau daugybę metų Vilkaviškio rajone karaliauja socialdemokratai visuose valdiškuose darbuose, o dėl žmonių baimės kalbėti, prarasti darbą, niekas nesisprendžia. „Aš turiu savo verslą ir sakiau, kad niekad nelįsiu į politikas ar tarybas, bet trečia kadencija esu taryboje, nes dievaži, norisi kažką pakeisti. 

Ir padėtis kažkiek gal ir keičiasi, bet labai silpnai, nes didžiausia problema – žmonių baimė. Bent jau pasiekimas yra tas, kad žiniasklaida šiais reikalais po truputį pradeda domėtis“, – pasakoja G. Plečkaitis.

Viskas vyksta pagal įstatymus 

Vilkaviškio apygardoje išrinktas Valstiečių ir žaliųjų partijos atstovas Kęstutis Smirnovas tv3.lt nurodė apie situaciją ten – kad socialdemokratai užėmę pagrindines valdiškas darbovietes – jis žino, tačiau, jo teigimu, pirmiausia turi atsirasti gyventojų skundai, kad padėtis pasikeistų. 

Kęstutis Smirnovas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
„Visi valstybės tarnyboje pareigas užima pagal konkurso sąlygas. Jeigu tokie įstatymai yra, ir įstatymai sudaro galimybę užimti pareigas, tai ir užima. Aš negaliu pasakyti jums, ar vienos partijos dirba, ar kitos. Žmonės sako vienaip, bet kitąsyk pasako kitaip“, – kalbėjo K. Smirnovas, paskui pripažinęs, kad apie šią problemą yra girdėjęs. Politikas teigia, kad žmonių priėmimas – darbdavių, o ne Seimo narių reikalas ir jis kaip Seimo narys negali daryti įtakos sprendimų priėmimui.

Ne vien socialdemokratai 

Kybartų kultūros centro direktorius Saulius Juozapas Černevičius tv3.lt atsakė, kad sąlyga, jog kandidatas į Centro pavaduotojus turi būti įgijęs išsilavinimą iki 1995 m. taikyta todėl, kad taip, anot jo, būtų pritraukta daugiau kandidatų. 

„Paskelbtame konkurse direktoriaus pavaduotojo koncertinei veiklai ir bendriems reikalams pareigoms užimti buvo įtraukta viena iš sąlygų, kad turėti ne mažesnį kaip aukštesnįjį išsilavinimą, įgytą iki 1995 m. (iki 1995 m. technikumas, dabar kolegija). Tuo buvo siekiama sulaukti daugiau pretendentų. Iš kultūros centro darbuotojų padavusi prašymą dalyvauti konkurse yra tik viena kultūros darbuotoja“, – kalba jis. S. J. Černevičius neigia, kad tik socialdemokratai gali įsidarbinti Centre. 

„Tai netiesa. Partiniu principu darbuotojai tikrai nepriimami. Ne mažai darbuotojų yra priimti dirbti rekomendavus darbo biržai (su šia įstaiga vyksta pastovus bendradarbiavimas). Aš asmeniškai vertinu darbštumą ir kompetencijas bei siekiamybę puikiai vykdyti darbuotojui patikėtas pareigas. Socialdemokratų įstaigoje yra tikrai ženkli mažuma. Kad būtų aiškiau pateikiu statistiką: iš 12 įstaigoje dirbančių kolektyvų vadovų, tik 1 yra LSDP narys“, – sako S. J. Černevičius. 

Direktorius patvirtino, kad jo paties netenkina ta situacija, kad į Kybartus neatvyksta pramoginės muzikos profesionalai. „Atlikėjai reikalauja finansinių įsipareigojimų nepriklausomai nuo žiūrovų skaičiaus, o dėl įvairių priežasčių žiūrovas lanko koncertus neskaitlingai. Šiais metais teko 2 muzikinėms grupėms primokėti už koncertus. 

Tai silpnoji įstaigos veiklos vieta ir ši situacija mūsų netenkino, todėl buvo nutarta, kad reikalinga iš kultūrinių renginių organizatoriaus veiklos išimti pramoginės muzikos profesionalų ir profesionaliojo meno atstovų koncertų organizavimą ir šį darbą patikėti atskiram darbuotojui. 

Dėl šios priežasties ir sukurta direktoriaus pavaduotojo koncertinei veiklai ir bendriems reikalams pareigybė, kurią užėmęs darbuotojas bus atsakingas konkrečiai už atlikėjų samdą, siūlomo koncerto pardavimą žiūrovui bei salės, scenos, garso ir šviesos įrangos nepriekaištingą funkcionavimą koncerto metu. Fotografo pareigybė panaikinta jau pavasarį“, – kalba S. J. Černevičius.

262 komentarai:

1 – 200 iš 262   Naujesnis›   Naujausi»
darbuotoju nuoma rašė...

Jei nėra gerų darbuotojų, visada galima mėginti išsinuomoti. Skamba neįprastai, bet tokia praktika taikoma jau kurį laiką, tie, kas pabando, mato daug naudų.

Anonymous rašė...

Mano vardas Carla Houston. Aš taip džiaugiuosi, kad mano santuoka buvo atkurta. Mano buvęs vyras grįžo, kai paliko mane ir mūsų 2 vaikus kitai moteriai. Aš taip džiaugiausi susitikęs su gydytoju Ilekhojie, kaip jis padeda daugeliui žmonių sugrąžinti meilužį, todėl aš taip pat susisiekiu su juo, kad padėčiau ir man. štai kaip dr. Ilekhojie padėjo man sugrąžinti mano vyrą. Didelis ačiū jums dr. Ilekhojie, nes aš niekada nemaniau, kad mano buvęs vyras sugrįš pas mane taip greitai. Tu esi geriausias ir geriausias pasaulyje. Jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio meilužio ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašybos žinovu. Ačiū! Paštas: gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

Unknown rašė...

KAIP AŠ MANO EX HUSBAND GRĮŽTI SU DR Ilekhojie ....... Mano vardas Muna Vassel, iš Kanados, noriu greitai pasakyti pasauliui, kad egzistuoja tikras ir efektyvus internetinis rašybos ratukas, galingas ir tikras, jo vardas yra dr. Ilekhojie, jis man neseniai padėjo atkurti mano santykius su mano vyru, kuris mane paliko. Kai aš susisiekiau su gydytoju Ilekhojie, jis ištarė man meilės burtą, o mano vyras, kuris teigė neturįs ką veikti vėl su manimi paskambino ir pradėjo maldauti, kad grįžčiau. dabar jis vėl su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien man malonu pranešti jums visiems, kad šis rašybos žinovas turi galią atkurti nutrūkusius santykius ir juos sugrąžinti. nes dabar labai džiaugiuosi savo vyru. Visiems, kurie skaito šį straipsnį ir kuriems reikalinga jo pagalba, dr. Ilekhojie taip pat gali pasiūlyti bet kokios rūšies pagalbą, pavyzdžiui, skyrybų bylų, teismo bylų, mirties burtų, dvasinės apsaugos problemų sprendimą. Ačiū! susisiekite el. paštu: gethelp05@gmail.com arba skambinkite 2348147400259

Unknown rašė...

Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su didžiausiu rašytoju dr. Ilekhojie, kuris mano vyrą apgaudinėjo. Kai sužinojau, kad įvyko muštynės, dėl kurių jis užpildė santuoką, verkiau ir susirgau, kai internete ieškojau meilės citatų. Mačiau, kaip žmonės kalbėjo apie jį ir jo puikų darbą, kurio atvejis buvo panašus į mano, jie paliko savo kontaktinę informaciją. Susisiekiau su juo ir jis liepė man nesijaudinti, kad po 24 val. jis atšauks skyrybas ir grįš pas mane po to, kai padarysiu viską, ko paprašė aš turiu padaryti mano didžiausią nuostabą kitos dienos vakare. Tai buvo mano vyras. Jis atsiklaupė, maldaudamas mane priimti jį atgal, dar kartą ačiū dr. Ilekhojie, kad jūs esate man tikrai palaimintas, jis taip pat gali jums padėti. ačiū! Jo kontaktinis asmuo skambins / „WhatsApp“: +2348147400259 El. Paštas: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Aš noriu, kad jūs visi būtumėte 100% atsargūs dėl to, su kuo susisiekiate internetu, kad niekada ir niekada nebūtumėte apgauti, nes turėjau patirties su kažkokiu nenaudingu ir bedarbių rašybos ratuku, kuris man nuplėšė bendrą 39 000 USD dolerių sumą ir dar vieną. taip pat sukčiavo mane iš tik 10 000,00 USD sumos, o paskutinis, kurį sutikau, iš manęs surinko 12 000,00 USD dolerių sumą ir visa tai man atsitiko, nes aš buvau tokia beviltiška, kad grąžinau savo meilužį pas mane ir vieną ištikimą ir nuostabų po vidurdienio, kaip Naršiau internete, gavau liudijimą, kaip vienas Tracey Jacksonas su savo gydytoja Ilekhojie padėjo jai grąžinti EX ir aš nusprendžiau paskelbti jį teisme dėl visų parodymų, kuriuos internete perskaičiau apie šį vyrą, ir pabaigoje visa tai baigėsi taip gerai, kad mano buvęs grįžo iš karto pas mane ir jis padarė viską, ko paprašiau, kad jis padarytų dėl manęs, ir tai baigėsi ne tik tai, kad šis rašybos ratukas taip pat padarė man nėštumo burtą ir šiandien esu nėščia. .. Jo el. Pašto adresas: (gethelp05@gmail.com) Y OU GALITE NAUDOTI bet kokius el. Pašto adresus ...... Jį taip pat galite papildyti WHATSAPP, naudodamiesi šiuo mobiliojo telefono numeriu: +2348147400259

Anonymous rašė...

Gyvenimas kartais būna paslaptingas, ypač kai meilužis palieka tave kažkam, lyg tu nesi pakankamai geras, dėl emocinės traumos tai pradėjo atspindėti mano darbą, nes mano viršininkas nesuskaičiuojamai daug kartų skundėsi, kad vėluoju į darbą ir nebūčiau efektyvus bei punktualus. kaip buvau anksčiau. Mano buvę ir aš palaikome santykius daugiau nei 7 metus. akivaizdžiausia dalis yra tai, kad mes dirbame toje pačioje vietoje, todėl aš jį matau visą laiką. Nepakenčiau, kai pamačiau buvusį mylintį ką nors kitą, aš kreipiausi į gydytoją Ilekhojie, kad jis grąžintų jį pas mane ir priverstų kitą merginą dingti. Dr Ilekhojie yra labai galingas žmogus, galintis padėti. Mano darbe buvęs viršininkas pastebėjo, kad aš ir mano sutuoktinė grįžome kartu nuo to, kai aš perėjau prie įprastos laimingos. Akivaizdu, kad nutiko kažkas gero. Mano boso dr. Ilekhojieso susitaikymo burtai, kad jos skyrybų vyras grįžtų po trijų dienų. Išsaugokite savo santuoką šiandien naudodamiesi dr. Ilekhojieso susitaikymo burtu.

Štai jo mano kontaktas:
WhatsApp me“: (+2348147400259)
Siųsti man el. Laišką šiuo adresu: (gethelp05@gmail.com).

Anonymous rašė...

Jūsų vyras paliko jus kitai moteriai? Daugiau nebeverkite. Dr Ilekhojie yra tikra ir tikra psichika, kurią jis grąžino pas mane savo vyrui. „Aš vedęs daugiau nei 13 metų, mano vyras paliko mane pas kitą moterį ir aš norėjau, kad jis grįžtų. Aš padariau viską, kas įmanoma Aš jį palaikau, bet viskas buvo veltui, aš jo taip stipriai norėjau grąžinti, kad aš jį mylėjau, maldavau jį su viskuo, pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš paaiškinau savo problemą savo draugei ir ji pasiūlė man labiau Kreipkitės į rašytoją, kuris galėtų padėti man susitaikyti, kad galėčiau jį sugrąžinti. Aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti. Aš susirašinėjau su rašytoju, vadinamu dr. Ilekhojie, ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir kad anksčiau viskas bus gerai. 11 val. Jis ištarė rašybą ir netikėtai po 11 valandos man paskambino mano vyras. Buvau labai nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, kad jam labai gaila dėl visko, kas nutiko, jis norėjo, kad grįžčiau pas jį. taip pat sakė, kad mane labai myli.Aš buvau tokia laiminga ir ėjau Jam mes taip vėl pradėjome gyventi kartu. susisiekite su jo kontaktiniu el. pašto adresu: {gethelp05@gmail.com} arba parašykite jam tiesiogiai savo „WhatsApp“ numeriu (+2348147400259)

Anonymous rašė...

Mano vardas Dominik. Noriu padėkoti puikiam vyrui, žinomam kaip daktaras Ajayi, jis yra galingas burtų ratukas ir daugeliui žmonių visame pasaulyje gali padėti skirtingais vedybiniais klausimais. Susidūriau su skyrybomis, kai sužinojau apie puikų burtų ratuką dr. Ajayi, aš tikrai myliu savo žmoną ir nenoriu, kad mes išsiskirtume, todėl aš prašau burtų vedėjo daktaro Ajayi pagalbos, jis paruošė man meilės burtą, o mano žmona nutraukė skyrybas per 3 dienas ... Jei turite problemų savo santykiuose ir norite greito ir ilgalaikio sprendimo, galite susisiekti su dr. Ajayi el. paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp / Viber“ numeriu: +2347084887094

annonymous rašė...

mes susituokę 14 metų, palaiminti dviem vaikais ir gyvenimas vyko sklandžiai. mano vyras naudojasi šeimos aprūpinimu, bet jis staiga nustoja tai daryti ir pasakė, kad jam jau atsibodo santuoka ir jis nori, kad eitume kitu keliu ir prašytume skyrybų, bet aš atsisakau pasirašyti dokumentą ir jis išsikraustė. man buvo sunkus metas, vieną dieną grįžusi iš darbo sutikau gerą savo draugę pasikeitusi sveikinimais, ji paklausė apie mano vyrą, aš jai paaiškinau dalykus. ji man liepė nebesijaudinti, kad turi man sprendimą, ji pristato galingą dvasinį vyrą, vadinamą dr. Ajayi, ji davė man savo numerį, kurio nepaskambinau iš karto, nes buvau skeptiškas. vieną dieną nusprendžiau jam paskambinti ir jis atsakė, paaiškinau jam dalykus, o jis man pasakė, kad mano problema bus išspręsta, o mano vyras grįš po trijų dienų, man buvo pasakyta, ką reikia daryti, ir aš vykdžiau jo nurodymus. Šiandien esu laiminga, nes mano vyras yra kieme, o mes vėl esame šeima. Susisiekite su dr. Ajayi „Whatsapp / Viber“: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com, jei turite santykių problemų ir ateikite pasidalinti savo liudijimu kaip aš.

Anonymous rašė...


Kiekvienas čia patyręs emocinį širdies skausmą supras, kaip aš jaučiuosi, ir suprasiu, kodėl dėjau daug pastangų, norėdamas susigrąžinti savo gyvenimo meilę, kol sutikau didįjį dvasinį žmogų dr. Ajayi, visa tai atrodė neįmanoma ir aš pradėjau prarasti viltį susigrąžindamas Dennise'ą, jis paliko ir pasakė, kad niekada daugiau nenorėjo manęs matyti savo gyvenime, o aš buvau ragana už jo progreso stoką ir jis negali progresuoti gyvenime. Susitikęs su puikiu dvasiniu žmogumi dr. Ajayi, jis man grąžino vyrą tai, ko niekada nebesijaučiau įmanoma, ir aš tapau visų namų ir darbo juokju, net jo verslo partneris juokėsi iš manęs ir vadino mane vardais. Dabar aš šypsosi, nes jiems suteikiamas kvietimas į vedybas, kad jie taip pat gautų pagalbos iš šio gero vyro. Susisiekite su juo el. pašto adresu drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“ / „Viber“ numeriu +2347084887094

annonymous rašė...

Aš niekada neįsivaizduoju savęs to darančio, bet esu laimingas ir noriu, kad kiti turėtų jų pagalbą. Būdamas bankininku, mano 8 metų vyras apleido mane ir mūsų vaikus, paliko namus ir kitą dalyką, kurį išgirdau, kad jis mato mergaitę, bandžiau visomis įmanomomis priemonėmis jį sugrąžinti namo, tačiau jis elgėsi keistai manęs atžvilgiu ir net nepaisė vaikai. Buvau nusivylusi ir ieškojau pagalbos, kol pamačiau įrašą apie dr Ajaja dvasingą žmogų. Jis patikino, kad užkerės ir viskas bus gerai per tris dienas, bet aš buvau skeptiškas, pagalvojau ir pagaliau susisiekiau su juo vėlgi mes kartu išgyvenome procesą ir nustebau, kad burtas suveikė, o mano vyras grįžo namo po 2 metų išsiskyrimo. Daktaras Ajayi iš tikrųjų yra jo žodžių vyras, jei turite problemų dėl santykių ar bet kurio savo gyvenimo aspekto, susisiekite su burtų šaukliu dr Ajayi, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą.

El. Paštas: drajayi1990@gmail.com
„WhatsApp“ / „Viber“ numeris: +2347084887094

Anonymous rašė...

AR JŪS VYKSTATE BET KOKIAM SUNKUMUI GYVENIMOJE IR NORITE, KAD TRŪKSTANČIO SPRENDIMO KONTAKTAS DR. AJAYI, JIS YPATINGAS VERBOS LYGINYS „Viber“ ar „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

Mano vyras planavo skirtis su manimi sakydamas, kad jam atsibodo mūsų sąjunga, buvau nustebinta, nes tai staiga atsirado ir mano instinktas man pasakė, kad kažkas negerai, vėliau sužinojau, kad mano vyras turi moterį lauke, aš to paklausiau , jis labai supyko ir pasakė, kad būtent todėl jis nori, kad mes išsiskirtume, jis paliko namus 6 mėnesiams, kai pamačiau raginimo vedėjos daktarės Ajayi kontaktą, moteris paaiškino, kaip ji galėjo pastoti ir turėti savo vaiką vartodamas vaistažoles po 9 metų santuokos, aš užmezgiau jo kontaktą ir paaiškinau jam savo situaciją su vyru, jis man pasakė, kad mano vyru manipuliuoja tamsi jėga, jis man pasakė kai kuriuos dalykus, kuriuos turėjau padaryti ir atlikti burtą, septynios burtų dienos, kai mano vyras grįžo namo ir nuplėšė skyrybų dokumentą, dabar mes visi gyvename laimingai, dėka daktaro Ajayi. Nesigėdykite savo problemų, ieškokite pagalbos ir ją išspręskite.

Unknown rašė...

Prieš porą mėnesių mane paliko žmona ir mes buvome išsiskyrę 5 mėnesiams. Bet tada sužinojau, kad ji užmezga santykius su viena geriausių mano draugių. Buvau nuniokota. Nebuvau tikra, ar norėjau keršto, ar norėjau jos susigrąžinti, internete aptikau dr. Ilekhojies liudijimus ir jo mobiliojo telefono numerį, o telefonu su juo apžvelgiau mano galimybes. Nusprendžiau, kad norėčiau žmonos susigrąžinti dėl sūnaus. Daktarė Ilekhojie atliko susitaikymo burtą ir dabar ji grįžo, ačiū dr. Ilekhojie. Su juo galite susisiekti paštu: gethelp05@gmail.com „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259

Unknown rašė...

Aš ką tik susigrąžinau savo vyrą, naudodamasis tikrosios meilės kerų daktaru dr. Ilekhojie. Nuo tada, kai man padėjo daktaras Ilekhojie, mano vyras yra labai stabilus, ištikimas ir artimesnis man nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su šiuo burtų siuntėju ir išspręsti santykius. Čia jo kontaktas, „WhatsApp“: +2348147400259 Siųsti jam el. Laišką adresu gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Aš tiesiog noriu pasidalinti savo patirtimi su visu pasauliu apie tai, kaip aš susigrąžinau savo žmoną ir išgelbėjau savo santuoką. laikas, kai mano Žmona pateikė skyrybų bylą ... Aš padariau viską, kad pakeisčiau jo nuomonę ir likčiau su manimi, nes mylėjau ją visa širdimi ir to nepadariau, noriu prarasti žmoną, bet tai neveikė ... net padaviau skyrybas ... Aš maldavau ir išbandžiau viską, bet niekas neveikė. Proveržis įvyko, kai kažkas mane supažindino su šiuo nuostabiu paleidikliu, vadinamu Dr Ayo, kuris padėjo man sugrąžinti savo žmoną ... Aš niekada nebuvau tokių dalykų gerbėjas, bet aš tiesiog nusprendžiau išbandyti, nes beviltiškas ir neturėjo kito pasirinkimo ... Jis sutvarkė mane ir viskas klostosi labai gerai, nes jis pažadėjo man ir mano žmonai pasikeisti pranešimą ir grįžti namo pas mane ir vaikus. Ir pažadėk manęs niekada nebeskaudinti. mes gyvename laimingai padedami daktaro Ayo. Jei jums reikia pagalbos, galite susisiekti su daktaru Ayo naudodamiesi savo WhatsApp: +2347055691377. El. Paštas: drayo47373@gmail.com arba „viber“

annonymous rašė...

mano žmona ir aš susituokę jau 4 metus. Mes abu gyvename laimingą gyvenimą, o mūsų vedybinis gyvenimas mums yra labai svarbus. Mes turime geresnį gyvenimą gyventi. Žmona visada vertina mane už gerą darbą su ja. ir aš turiu ją kaip savo heroję, bet vieną dieną grįžusi namo jos nesutikau namuose, todėl grįžusi iš mūsų namų paklausiau, ar ji grįžta, po kelių dienų ji pasakė draugei netinkamai elgiuosi ir darau tai, kas šiame procese nėra teisinga, mes abu turime didelę problemą, kuri paskatino skyrybas, bet meilės, kurios atsisakiau dėl jos ir ji išėjo iš namų, iš visų jėgų stengiuosi parsivežti ją namo, bet ji atsisako Nėra jokio užsakymo varianto vieną dieną, kol naršiau internete, susiduriu su daktaru Ayo, kaip jis padeda žmonėms vėl susirasti meilę su paleidimo priemonėmis, ir aš tai bandau, ir šiandien aš vėl labai džiaugiuosi, kad susigrąžinau savo žmoną. jei turite kokių nors problemų vedybiniame gyvenime, lažinuosi, kad svarstote apie dr ayo ir vėl būsite laimingi gyvenime, visa tai ačiū dr. galite susisiekti su juo „WhatsApp“: +2347055691377 arba el. paštu: drayo47373@gmail.com viber him

Unknown rašė...

Tikras rašytojas, pasak dr. Ayo daro žmonių stebuklus. Aš buvau tokia prislėgta, kai vyras paliko mane po kitos moters, kai mums buvo 7 metai, ir bandė elgetauti, kai grįžo pas mane. jis atsisakė ir pasakė, kad nebeturi manęs. Po to, kai gyvenau kartu, tapau liūdna moterimi. Po visos meilės, kuria buvome pasidalinę praeityje, neįsivaizdavau savo gyvenimo be jo, nes vieną dieną, kai prisijungiau prie interneto, komentavau būtent tada, kai turėjau neįkainojamą darbą. galia sugrąžinti buvusį meilužį, ir aš nusprendžiau išbandyti savo įsitikinimą susisiekdamas su juo, ir tuojau pat atsakiau jam, paaiškinau, kas vyksta, o jis man pasakoja, kokį vaikiną naudoti, kad jam parašyčiau raštu, taigi jis, nepaisant mano susirūpinimo, paliko mane pas save ir pažadėjo man padėti susigrąžinti savo meilužį. Per mažiau nei tris dienas moterį per 72 valandas sušaudė nepažįstami žmonės, mano vyras buvo mano namuose ir laukė, kol grįšiu iš darbo, ir kai aš padariau, jis pradėjo manęs prašyti pasakyti, kad jam gaila, kad jis niekada nežinojo, kas atėjo per jį. ačiū dr. Ayo. aš dabar esu laiminga ir dabar viskas gerai. Susisiekite su juo naudodamiesi savo „WhatsApp“ +2347055691377 arba el. Paštu: drayo47373@gmail.com taip pat galite jį sugadinti

Anonymous rašė...


TAI yra tikra gyvenimo istorija. Draugas norėjo pasiskolinti pinigų, todėl kreipėsi į paskolų bendrovę dėl paskolos, nežinodamas, kad niekada nežinojo, jog paskolų įmonė nėra tikra. Paskolų bendrovė sukčiauja jam 35 000 tūkstančių eurų sumą. Mano draugas sakė, kad susitikęs su DR WALE jis viską paaiškino. Jis sakė, kad DR WALE padėjo jam susigrąžinti pinigus su savo puikiu žavesiu. Žmonės, kuriuos jis apgavo, grąžino jam pinigus su DR WALE pagalba. Kita draugė pasidalino savo istorija apie tai, kaip DR WALE padėjo jai apsaugoti savo santuoką. Ji paaiškino, kad ištekėjus viskas pasikeitė iš blogo į blogesnį. Ji teigė, kad jos vyras visą laiką mušė ją matydamas kaltę, tačiau sakė, kad susisiekus su DR WALE viskas pasikeitė į gerąją pusę. Ji teigė galinti sumokėti už daiktus, kurių DR WALE paprašė sumokėti, ir buvo atliktas Dvasinis darbas. Dabar ji vėl gyvena laimingą gyvenimą su vyru. JEI jums reikia „DR WALE“ pagalbos, susisiekite el. Paštu: drwalespellhome@gmail.com ARBA „WhatsApp“: +2347054019402

Anonymous rašė...

GERUS REIKIA PASAKYTI APIE GERĄ ASMENĮ IR TAS ŽMOGUS DR DR. Čia yra apysaka. Aš jau šešerius metus dirbu su savo bosu. Pernai pastebėjau, kad jis nebėra jis pats. Aš paklausiau jo, kas su juo vyksta. Jis man atsivėrė ir pasakė, kad jo žmona namuose visada atsineša į savo namus kitą vyrą ir turi su juo reikalų, buvau šokas, kai jis man tai pasakė. Kadangi žinau, kad mano viršininkas buvo malonus vyras, aš supažindinau ir su juo DR WALE, nes DR WALE buvo tas žmogus, kuris man padėjo mano sunkiu santuokos metu. Kai mano viršininkas susisiekė su juo, jis man pasakė visko priežastis, DR WALE pasakė mano viršininkui, ką jis turi mokėti, už ką mano viršininkas už juos sumokėjo. DR WALE parengė burtų žavesį, kuris privertė mano žmoną Bosą suprasti savo klaidą. Taigi, jei jums reikia pagalbos išspręsti santykių problemas, DR WALE yra tinkamas vyras, į kurį reikia kreiptis. El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com ARBA „WhatsApp“: +2347054019402

Unknown rašė...

Mano tikslas čia šiandien yra pasidalinti šiuo straipsniu pasauliui apie tai, kaip daktaras Ayo man padėjo susigrąžinti buvusį draugą, kuris išsiskyrė su manimi prieš 6 mėnesius. Aš stengiausi iš visų jėgų, kad jis matytų su manimi priežastis, kad galėtume tęsti savo santykius, tačiau jis mane neigė. Ačiū Dievui, kad man kilo mintis patekti į internetą ieškoti pagalbos. Aš tinkamai ieškojau ir pamačiau skirtingas daktaro Ayo apžvalgas ir primygtinai reikalavau išbandyti susisiekdamas su juo per „whats-app“ (+2347055691377) ir el. Paštą. Jis davė man priežastį gyventi dar kartą ir paruošęs burtą jis man pasakė, kad mano buvęs vaikinas grįš pas mane per 72 valandas. Ar galite patikėti, kad mano buvęs vaikinas tikrai sugrįžo ir mūsų vestuvės netrukus bus surengtos. Susisiekite su juo dabar, jei jums reikia pagalbos. Paštas: drayo47373@gmail.com ir jis daro daug burtų. Dar kartą noriu pasakyti, kad esu labai dėkinga už jūsų pagalbą ir tai, kad vėl pasijaučiau laiminga. užgauli jį

Anonymous rašė...

Aš turėjau labai didelį nesusipratimą su savo vyru, ir jis pasakė, kad nebenori manęs daugiau, kad jam reikia skyrybų, aš buvau suskaudusi širdį, buvau atstumta, sutrikusi, nežinojau, ką daryti, kol nepamačiau kažkieno liudijimas, liudijantis apie tai, ką daktaras Ilekhojie padarė jai. Niekada netikėjau magija ar burtais, bet neturėjau kito pasirinkimo ir nusprendžiau pabandyti, todėl susisiekiau su juo per „Whatsapp“ numerį (+2348147400259), jis man pasakė, ką turiu daryti, ką padariau, ir jis man pažadėjo 48 valandos mano vyras ketino su manimi susisiekti, aš netikėjau tuo 100%, todėl antros dienos rytą, kai ruošiausi eiti į darbą, suskambo mano telefonas ir nuėjau jo pasiimti, nustebau, kad tai buvo mano paskambinus vyrui, aš atsakiau ir jis pradėjo manęs atsiprašyti, aš jam atleidau, o dabar jis pasuko į naują gyvą. Esu labai laiminga, kad su manimi susigrąžino vyrą su dr. Ilekhojie. Parašykite jam el. Laišką adresu gethelp05@gmail.com

Anonymous rašė...


DR WALE DARBAS TIKRA. DR WALE tik už elementus imkite pinigus. Jis paprašys tik sumokėti už daiktus, kuriuos naudos dirbdamas jums. Kai sutikau DR WALE, pinigai, kurių jis paprašė iš manęs, buvo daiktų pinigai. Jis tiesiog liepė susimokėti už daiktus, kuriuos naudos dirbdamas pas mane, už kuriuos aš sumokėjau. Po to, kai sumokėjau pinigus už daiktus, jis dirbo už mane ir viskas buvo gerai. DR WALE Burtų žavesys yra tikras. Kai jis padarė man burtų žavesį, mano vyras, kuris išvyko, grįžo negaišdamas laiko. Mano vyras atšaukė skyrybų dokumentus iš teismo, grįžęs ir pasakęs, kad gailisi visų rūpesčių ir rūpesčių, kuriuos privertė mane išgyventi. Taip pat ačiū DR WALE už gerą darbą, kurį jis padarė man. Šiandien aš ir mano vyras vėl liekame laimingi. Jūs taip pat galite susisiekti su DR WALE, jei jums reikia jo pagalbos. Jo kontaktinis el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com ARBA „WhatsApp“: +2347054019402

Anonymous rašė...

Pasakysiu, kad tarpininkavimas šeimai nėra geriausias. mano metu turėjau blogos patirties, nes mano tėvai nebuvo gerais laikais. Po daugelio metų ištekėjau ir turiu du vaikus su vyru. Mes buvome laimingi kartu tik tada, kai mano vyras keliavo į darbą ir grįžo su juokingu elgesiu, kai pradėjo mane gerti ir mušti. Jis man pasakė, kad nebenori manęs savo gyvenime. Visa tai man kėlė rūpesčių ir mąstymo. Kadangi nenoriu, kad tai, kas nutiko man vaikystėje, taip pat pakartotų savo vaikus, galėjau prisijungti prie interneto ir pamatyti daug gerų naujienų apie DR WALE, kaip jis padėjo daugeliui žmonių susitvarkyti tarpininkavimo namus. Kreipiausi į jį pagalbos ir pasakiau viską, ko jis manęs gailėjo, ir pasakiau, kad nebijau bijoti, kad viskas vėl bus gerai. Jis man pasakė, ką turiu daryti, ir aš juos padariau, ar jis pasakė. Jis man pasakė, kad per kelias dienas mano vyras taip pat grįš, kaip ir jis pasakė, kad per kelias dienas mano vyras grįžo prie įprasto elgesio. Mane vėl džiugina mano tėvai, kuriems anksčiau nebuvo gerų laikų, dabar abu kartu. DR WALE subūrė visas mano šeimas. Džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad DR WALE darbai yra tikri. El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com ARBA „WhatsApp“: +2347054019402

Anonymous rašė...

Susidūriau su liudijimais apie DR WALE. Moteris dalijasi, kaip kažkas naudojo magišką burtą, kad sulaikytų vyrą, o vyrui nebuvo skirta laiko, o moteris buvo sužeista. Ji pasakė, kad susisiekus su DR WALE, viskas buvo gerai. Ji sakė, kad DR WALE padėjo jai viską pakeisti. Ji sakė, kad dabar jie abu lieka laimingi. Kitas geras liudijimas apie DR WALE buvo vyras, kuris skundėsi, kaip žmona jį apgaudinėja, ir jis nežino, kaip pagauti savo žmoną. Jis sakė, kad kreipėsi į DR WALE, kad gautų pagalbos, ir pasakė, kad susisiekęs su DR WALE, DR WALE padarė jam žavesio, dėl kurio jis per daug pagavo savo žmoną. Perskaičiusi visus parodymus, aš kreipiuosi pagalbos į DR WALE, nes mano vyras namuose planavo su manimi skirtis. Kai pasakiau DR WALE, jis man pasakė, kad vėl viskas bus gerai. Jis liepė man įsigyti žavesio daiktų, kuriuos aš padariau. Jis paruošė man žavesį ir per kelias dienas mano vyras, kuris ketino mane palikti, iškvietė teismą ir pasakė, kad vis dar tuokiasi su manimi. Tiesiog noriu padėkoti DR WALE už gerą stebuklą, kurį jis padarė man. El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com ARBA „WhatsApp“ +2347054019402

Anonymous rašė...

Tai yra tai, ko turime mokytis visi. mano draugei jai ir vyrui reikėjo tarnaitės, todėl rado sau. tarnaitei būnant pas juos, mano draugas pradėjo pastebėti juokingą elgesį. mano draugas pastebi, kad jos vyras ir tarnaitė abu turi romaną. tarnaitė panaudojo blogą magijos žavesį surišdama mano draugą ir jos vyrą tarnaitę perimdama savo namų kontrolę. kadangi mano draugei reikėjo sustabdyti visas nesąmones, vykstančias jos namuose, ji kreipėsi pagalbos į DR WALE. ji sakė, kad viską pasakė DR WALE, o DR WALE pasakė, kad viskas bus gerai. ji pasakė, kad DR WALE paprašė jos sumokėti už dvasinius daiktus, už kuriuos ji moka. DR WALE ją dvasingai užbūrė, kad ji išvijo tarnaitę iš jų namų. o jos vyras grįžo į nuojautą. Po to, kai DR WALE padarė tą puikų darbą mano draugui, kitas mano draugas susisiekė su juo ir skundėsi, kad jos vyras ją visada muša, ji buvo karti, bet vis tiek DR WALE padėjo jai sugrąžinti šypseną, kai jis paruošė burtą, kuris grąžino jos santuoką. šiandien abu mano draugai vėl laimingai gyvena su savo vyru. „WhatsApp“: +2347054019402 ARBA el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

Susituokiau su savo vidurinės mokyklos vaikinu, abu turime du vaikus. mes gyvenome gerai ne tol, kol jo pamotė atėjo aplankyti mūsų. po savaitės, kurią ji paliko, mano vyras taip pat pradėjo juokingai elgtis. buvau šokiruotas ir nustebęs, nes niekada nežinojau, ką dariau ne taip. jis man pasakė, kad nutraukia mūsų santuoką, o vaikus taip pat ims su savimi. nes žinau, kad mano vyras nebuvo toks žmogus su bloga širdimi, man tiesiog reikėjo laiku ieškoti sprendimo. štai kaip susidūriau su DR WALE pamačiau daug gerų liudijimų apie jį. todėl susisiekiau su juo ir pasakiau jam viską, kas su manimi vyko. DR WALE man pasakė, kad jis paruoš man burtą, ir jis paprašė manęs įsigyti daiktus, už kuriuos aš taip pat sumokėjau. po to, kai jis užbūrė man, paaiškėjo, kad visa mano santuokoje buvo mano vyro pamotė. ji padarė burtą per daug atskirai aš ir mano vyras, mano vyro pamotė dabar gėda. visa tai ačiū DR WALE, kuris turėjo teisę padėti man iš šios netvarkos. DR WALE yra geras jo žodžių žmogus. jūs taip pat galite susisiekti ir jis sugrąžins jūsų laimę. „WhatsApp“ +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

Sveiki visi, aš čia noriu pasidalinti nuostabiu darbu, kurį man padarė dr. Ayo. Po 3 metų santuokos su vyru mano vyras pradėjo keistai elgtis ir eiti su kitomis moterimis ir parodė man šaltą meilę. Kelis kartus jis grasina manimi išsiskirti, jei aš jam pateiksiu klausimą apie jo romaną su kitomis moterimis, aš buvau visiškai nuniokotas ir sumišau, kol senas mano draugas man neprasitarė apie burtų ratuką internete, vadinamą daktaru Ayo, kuris meilės kerų galia padeda žmonėms, turintiems santykių ir vedybų problemų, iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau duoti pabandymas, kai susisiekiu su juo, jis padėjo man užburti meilę ir per 72 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su kitomis damomis ir su manimi visam laikui. Norėdami susisiekti su savo santykių ar santuokos problema šiandien, susisiekite su šiuo puikiu meilės rašybos pranešėju el. Paštu: drayo47373@gmail.com arba „WhatsApp“: +2347055691377

Anonymous rašė...

Prieš metus mano draugė kalbėjo, kaip ji susitiko su DR WALE internete ir paaiškino savo santykių problemas su DR WALE. ji sakė, kad jos vaikinas planavo išsiskirti su ja, nes vaikinas darbe praleidžia siaubingai. bet ji pasakė, kai viską pasakė DR WALE. DR WALE padėjo jai užburti žavesį ir jos vaikinas daugiau niekada nebesiskyrė su ja. ji pasakė, kad DR WALE viską sutvarkė. ji netgi sakė, kad DR WALE buvo tas, kuris padėjo jo vaikinui vėl užsitikrinti savo darbą. Aš irgi esu gyvas DR WALE gero darbo liudijimas. jis padėjo susigrąžinti mano vyro širdį, kuri planavo ištekėti už kitos moters. gerai su DR WALE pagalba mano vyras niekada daugiau neištekėjo už mūsų santuokos. sumokėjau ar visus daiktus, kurių jis paprašė manęs sumokėti, tada jis užkeikė burtą, kad mano vyras vėl būtų šalia manęs. galite susisiekti su DR WALE WhatsApp +2347054019402 ARBA El. Paštu: drwalespellhome@gmail.com

Cipriana Costas rašė...

PROFESIONALUS burtų ratukas, kuris gali padėti jums greitai susigrąžinti buvusį mylimąjį po išsiskyrimo / skyrybų, net jei jūsų padėtis atrodo bejėgė! KONTAKTAS SU DR WALE TIKRAI GERIAUSIU BURTYBOS LYGININKU internetu ir jo rezultatas 100% garantuojamas ..
Susisiekite su DR WALE WHATSAPP: +2347054019402
Po 4 metų aš vedžiau ir savo vyrą, mano vyras pradėjo eiti su kitomis moterimis ir rodyti man šaltą meilę. Kelis kartus jis grasino manimi išsiskirti, jei išdrįsčiau suabejoti apie jo romaną su kitomis moterimis. kol senas mano draugas man neprasitarė apie burtų ratuką internete, vadinamą DR WALE, kuris jo dievų galia padeda žmonėms spręsti jų santykius ir vedybas, iš pradžių aš abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti Kai susisiekiau su juo, jis man pasakė viską, ką man reikėjo padaryti, o aš padariau, jei jis paprašė ir manęs. ir jis padėjo man užmegzti meilės kerą per 48 valandas. Mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nebesiruošė su damomis ir yra su manimi visam laikui. Dėl savo santykių / vedybų problemos kreipkitės į šį puikų burtų ratuką.
„WHATSAPP“: +2347054019402
PAŠTAS: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Man 55 metų moteris. 2017 m. Lytinių organų pūslelinė (HSV1-2) buvo teigiama. Man buvo blogi protrūkiai. YPATINGAI Skausmingas Aš išbandžiau įvairius vaistus, o gydytojai gydėsi, kad žinotų, jog buvo naudinga. Prieš šešis mėnesius beviltiškai ieškojau naudingų vaistų nuo lytinių organų pūslelinės (HSV1-2) išgydyti. Aš sutikau keletą naudingų priemonių, kaip DR.WALE daugeliui žmonių padeda išgydyti lytinių organų pūslelinę (HSV1-2). žolelių gydymo pagalba, nes aš taip pat tikiu, kad kažkur pasaulyje yra kažkas, kuris gali visiškai išgydyti herpesą. Tačiau per pastaruosius 2 mėnesius stebėjau jo herpeso protokolą ir jis visiškai sustabdė visus protrūkius! Didžiausiai nuostabai, aš buvau visiškai išgydyta laikydamasi jo vaistažolių vaisto protokolo. Nenusiminkite gydytojų. Žolininkė DR gydo vaistažoles ir šaknis, paskambinusi DR. WALE. Jis yra toks malonus ir teisingas gydydamasis žolelėmis. Susisiekite su juo, jei norite gauti daugiau informacijos. El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com ARBA „WhatsApp“: +2347054019402
Jums pasiseks, kaip man šiandien, jei turėsite drąsos susisiekti su juo ir išklausyti jo nurodymus.

Anonymous rašė...

Mes visi turime skirtingas istorijas gyvenime. jie buvo pakilę ir nusileidę, bet aš buvau labiau nuniokotas, kai mano sužadėtinis, su kuriuo draugavome 7 metus, pasakė, kad turėtume nutraukti mūsų santykius, aš savo gyvenime nepatyriau tokio skausmo, kokį jaučiau tą dieną. Aš paklausiau, ką aš padariau ne taip, bet jis pasakė, kad yra pavargęs. Po 3 mėnesių išsiskyrimo susidūriau su panele, kuri kalbėjo apie dr. Ajayi burtų ratuką, liudijančią daugelį žmonių, kurie padėjo savo namuose atkurti taiką ir meilę, liudijimą, t. Aš tikrai myliu savo vyrą ir noriu, kad jis grįžtų į mano gyvenimą, todėl kreipiuosi į daktarą Ajayi ir paaiškinau sau, po tam tikrų konsultacijų man buvo pasakyta, kokia yra problema ir ką daryti, kad atkurčiau savo santykius. Aš viską paprašiau iš manęs ir po užkeikimas įvyko, mano sužadėtinis susisiekė su manimi ir mes dabar esame laimingi. Jei jums reikia „geniune spell“ rato pagalbos, galite pasikliauti daktaru Ajayi, tikiu, kad vėl turėsite priežastį šypsotis. Susisiekite su „Viber / Whatsapp“: +2347084887094

Anonymous rašė...

PROFESIONALUS burtų ratukas, kuris gali jums padėti su meilės rašyba, kad po išsiskyrimo / išsiskyrimo skubiai atgautumėte savo buvusį mylimąjį, net jei jūsų padėtis atrodo bejėgė! KONTAKTAS: „WHATSAPP / VIBER +2347054019402“ TIKRAI GERIAUSIAS BURTYBOS LYGININKAS INTERNETU IR JO REZULTATAS - 100% GARANTIJA.

Po ketverių metų santykių su savo vaikinu, mano vaikinas pradėjo eiti su kitomis merginomis ir rodyti man šaltą meilę, keletą kartų jis grasina išsiskirti su manimi, jei išdrįsiu suabejoti jo romanu su kitomis merginomis, aš buvau visiškai nuniokotas ir sumišęs, kol senas mano draugas man papasakojo apie burtų ratuką internete DR WALE, kurie meilės kerų galiomis padeda žmonėms spręsti savo santykius ir santuokos problemas. Iš pradžių aš abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau jį suteikti bandymas. Kai susisiekiu su juo, jis man pasakė viską, ką man reikėjo padaryti, aš padariau ir jis padėjo man užburti meilę. Per 48 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su merginomis ir jis yra su manimi visam laikui. Dėl savo santykių ar vedybų problemos kreipkitės į šį puikų burtų ratuką.

Štai jo kontaktas ..
„Viber“ / „WhatsApp“: +2347054019402
PAŠTAS: drwalespellhome@gmail.com

annonymous rašė...

mano vaikinas su manimi išsiskyrė po 7 metų santykių. viskas prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, virto išsiskyrimu. Jis nebeieško manęs, užblokavo mano numerį ir žmonės sakė, kad matė jį su kita mergina. Tai sukėlė ašaras mano akims, nes mes tuokiamės. Aš ieškojau pagalbos, kai susidūriau su šiuo dvasingu vyru, vardu Dr Ajayi, kuris padėjo daug žmonių, turinčių problemų dėl santykių, aš kalbėjau su juo apie savo situaciją ir jis man apibūdino procesą, kaip grįžti su savo mylimuoju, aš vykdžiau jo nurodymus ir šiandien esu laimingas, nes mano vyras grįžo po 5 mėnesių išsiskyrimo ir mes dabar laimingai vedęs. Jei jums reikia bet kokių santykių problemų užkeikimo ratuko pagalbos, susisiekite su dr. Ajayi ir ieškokite ilgalaikio sprendimo. „Whatsapp“ / „Viber“ numeris: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

Anonymous rašė...

Ar susiduriate su problemomis savo santuokiniuose namuose ir norite greitai išspręsti savo gyvenimo problemas Dr Ajayi yra dvasingas žmogus, kuris gali jums padėti bet kokioje situacijoje, su kuria susidūrėte. Jis padėjo man susitaikyti su vyru meilės kerais po 2 metų gyvenimo . susisiekite su „WhatsApp“ / „Viber“: +2347084887094 dėl jūsų sprendimo, dr. Ajayi taip pat tinka vaistažolėms, kurios gali išgydyti bet kokią ligą ar ligą, neleidžiančią jums jus pabandyti, ir pažadu, kad grįšite pasidalinti savo liudijimu kaip aš darau.

Unknown rašė...

Tai taip tiesa. Aš pats tai patyriau, o daktaras Ayo man padėjo išspręsti rimtus gyvenimo klausimus. Daktaras Ayo mano santykius sutvarkė mažiau nei per 24 valandas. jis puikus ir tikrai žino, ką daro. Aš jį rekomendavau visiems. Šis burtų ratukas yra labai labai geras. Profesionalus, tikslus, nuoširdus ir labai patyręs. Ačiū už jūsų darbą! Dėkoju savo draugui, kad jis pranešė man apie jūsų svetainę. Aš turėjau su jumis pasikalbėti apie savo problemas. Aš nesitikėjau momentinių rezultatų ir buvau pasirengęs laukti porą mėnesių. Mano nuostabai ir nuostabai, po kelių aktorių dienų pradėjau matyti rezultatus. Jūs tikrai puikus. Ši svetainė yra labai rekomenduojama. Tai yra tikras dalykas. Išbandykite ir nenusivilsite! "Reikia pagalbos? WhatsApp dr
Ayo +2347055691377 arba el. Paštu drayo47373@gmail.com

Unknown rašė...

Po 3 metų santykių su savo vaikinu, mano vaikinas pradėjo eiti su kitomis merginomis ir rodyti man šaltą meilę, kelis kartus jis grasina, kad išsiskirs su manimi, jei išdrįsiu paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, aš buvau visiškai nuniokotas ir sumišęs, kol senas mano draugas man papasakojo apie burtų ratuką internete dr. Ilekhojie, kuris meilės kerų jėgomis padeda žmonėms spręsti jų santykius ir vedybas. Iš pradžių aš abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau tai suteikti bandymas. Kai susisiekiu su juo, jis man pasakė viską, ką man reikėjo padaryti, aš padariau, jis padėjo man užburti susitaikymo kerą ir per 28 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su merginomis ir jis yra su manimi visam laikui.

Štai jo kontaktas ..
SKAMBINKITE / „WHATSAPP“: +2348147400259
PAŠTAS: (gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Tai taip tiesa. Aš pats tai patyriau, o daktaras Ayo man padėjo išspręsti rimtus gyvenimo klausimus. Daktaras Ayo mano santykius sutvarkė mažiau nei per 24 valandas. jis puikus ir tikrai žino, ką daro. Aš jį rekomendavau visiems. Šis burtų ratukas yra labai labai geras. Profesionalus, tikslus, nuoširdus ir labai patyręs. Ačiū už jūsų darbą! Dėkoju savo draugui, kad jis pranešė man apie jūsų svetainę. Aš turėjau su jumis pasikalbėti apie savo problemas. Aš nesitikėjau momentinių rezultatų ir buvau pasirengęs laukti porą mėnesių. Mano nuostabai ir nuostabai, po kelių aktorių dienų pradėjau matyti rezultatus. Jūs tikrai puikus. Ši svetainė yra labai rekomenduojama. Tai yra tikras dalykas. Išbandykite ir nenusivilsite! "Reikia pagalbos? WhatsApp dr
Ayo +2347055691377 arba el. Paštu drayo47373@gmail.com

Anonymous rašė...

AR JŪS VYKSTATE BET KOKIAM SUNKUMUI GYVENIMOJE IR NORITE, KAD TRŪKSTANČIO SPRENDIMO KONTAKTAS DR. AJAYI, JIS YRA GALINGAS VERBOS LYGINYS „Viber“ ar „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

Mano vyras planavo skirtis su manimi sakydamas, kad jam atsibodo mūsų sąjunga, nustebau, nes tai staiga atsirado ir mano instinktas man pasakė, kad kažkas negerai, aš vėliau sužinojau, kad mano vyras turi moterį lauke, aš to paklausiau , jis labai supyko ir pasakė, kad todėl nori, kad mes išsiskirtume, jis paliko namus 6 mėnesiams, kai pamačiau daktaro Ajayi kontaktą su burtų raštu, moteris paaiškino, kas galėjo pastoti ir turėti savo vaiką vaistažolių vaistas po 9 metų santuokos, aš paėmiau jo kontaktą ir paaiškinau jam savo situaciją su vyru, jis man pasakė, kad mano vyru manipuliuoja tamsi jėga, jis man pasakė kai kuriuos dalykus, kuriuos turėjau padaryti ir atlikti burtą, po septynių burtų dienos, kai mano vyras grįžo namo ir nuplėšė skyrybų dokumentą, mes dabar gyvename laimingai, dėka daktaro Ajayi. Nesigėdykite savo problemų, ieškokite pagalbos ir išspręskite ją.

Unknown rašė...

Sveiki draugai, mano vardas Marie, aš esu profesionali slaugytoja, aš ir mano sužadėtinis susitikinėjame 5 metus, tačiau turėjau rimtų problemų, nes jo mama nenori ištekėti, ji naudojo kitą metodą, kad įsitikintų, jog jos sūnus nesusituokia. vesk mane, kol galiausiai be priežasties išsiskirs su manimi, aš tikrai jį myliu, todėl internete yra greitų sprendimų ir man pasisekė sutikti dr. Ayo, puikų burtų grotuvą, kurį savo protėviai palaimino supervalstybėmis. ir jo problema, dėl kurios kyla plyšimas tarp mūsų, ir jis man pasakė dalykus, būtinus, kad mano santykiuose vėl būtų ramybė, aš vykdžiau visus nurodymus ir šiandien jie yra laimingi vedę ir laukiame pirmojo vaiko. Jei turite problemų savo sutuoktinių namuose arba norite, kad jūsų vaikinas grįžtų po išsiskyrimo, susisiekite su dr. Ayo, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą el. Paštu: drayo47373@gmail.com arba Whatsapp / numeris: +2347055691377

Unknown rašė...


Ar jūsų vyras ar žmona paliko gyvenimą be gero paaiškinimo, dėl kurio jūs susipainiojate ir norite, kad jie sugrįžtų į savo gyvenimą? Gydytojas Ilekhojie yra tinkamas žmogus šiam darbui, jis yra galingas burtų ratukas, palaimintas jo protėvių ir dievų priimtas kaip jų kandiklis žemėje. . Aš ir mano vyras buvome išsiskyrę 9 mėnesius be bendravimo, bet su dr. Ilekhojie užkeikimu jis grįžo ir mes vėl esame viena laiminga šeima. Susisiekite su dr. Ilekhojie, jei susiduriate su bet kokiomis gyvenimo problemomis ir jums reikia greito sprendimo. „Viber“ arba „Whatsapp“: +2348147400259 arba el. Paštas: (gethelp05@gmail.com)

annonymous rašė...

Ačiū dr Ajayi, mano vyras grįžo namo, ir aš labai džiaugiuosi galėdamas pranešti pasauliui, kad dr Ajayi yra tikras ir tikras dvasingas žmogus. Mano vyras išėjo iš namų po mūsų skyrybų, o mes likome atskirai 3 metus, bet aš vis tiek jį myliu, todėl pasamdžiau dr. Ajayi, kad atlikčiau meilės burtą, kad sugrįžtume, ir per savaitę nuo burtų pradėjau matyti pokyčius kartą per trejus metus mano vyras man paskambino ir paprašė susitaikymo ir nuo tada mes gyvename laimingai kartu. Susisiekite su dr. Ajayi „Viber“ arba „WhatsApp“: +2347084887094 arba atsiųskite jam el. Laišką: drajayi1990@gmail.com Tikiu, kad jis vėl nuleis šypseną ant jūsų veido.

Unknown rašė...

Geros dienos, būk čia, norėdamas pasidalinti savo liudijimu, kaip „Didžiosios meilės burtų ratukas“ man padėjo susigrąžinti buvusį meilužį. Ilgus metus buvęs santykiuose su vyru, jis su manimi išsiskyrė. Aš padariau viską, kas mano rankose, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, aš taip norėjau, kad jis sugrįžtų dėl meilės jam, visko maldavau, žadėjau, bet jis atsisakė. Aš paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji pasiūlė verčiau kreiptis į burtų ratuką, kuris man galėtų padėti užburti, kad jį sugrąžinčiau, neturėjau kito pasirinkimo, kaip išbandyti. Aš išsiunčiau burtų pranešėją, ir jis patikino, kad nėra problemų ir kad prieš dvi dienas viskas bus gerai. Jis užbūrė ir stebėtinai antrą dieną man paskambino mano vyras. Aš buvau tokia nustebusi, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, buvo toks, kad jam labai gaila visko, kas nutiko, ir nori, kad aš grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane taip myli. Aš buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, kad vėl pradėjome laimingai gyventi kartu. Galite susisiekti su juo naudodamiesi savo „whatsApp“: +2347055691377 arba el. Paštu: drayo47373@gmail.com, jei jums reikia jo pagalbos santykiuose ar bet kokioje kitoje byloje.
1) Meilės kerai
2) Prarastos meilės kerai
3) Skyrybų burtai
4) Vedybų burtai
5) Įpareigojantis burtas.
6) Išsiskyrimo burtai
7) Ištrinkite buvusį meilužį
8) Jūs norite būti paaukštintas savo biure / loterijoje
9) nori patenkinti savo meilę.

Unknown rašė...

DR Ayo tai dar kartą padarė man dėl to, kad padėjo man susigrąžinti savo vyrą. Aš noriu pranešti pasauliui apie DR Ayo the Great burtų ratuką, kuris man sugrąžino savo vyrą, kai maniau, kad visa viltis buvo prarasta. todėl susisiekiau su juo ir įvykdžiau viską, ką jis man liepė, ir iš tikrųjų rezultatą gavau per 72 valandas, nes jis mane patikino. Gydytojas Ayo naudodamas savo galingą užkeikimą šypsodavo mano veidą, sugrąžindamas savo vyrą savo burtais, iš pradžių maniau, kad svajoju, kai mano vyras grįžo pas mane ant kelių maldaudamas, kad atleisčiau jai ir priimčiau ją atgal ir net nuo tada jis mane myli labiau, nei kada nors tikėjausi, todėl daviau sau pažadą, kad pranešiu pasauliui apie DR Ayo, nes jis yra puikus žmogus. Ar turite problemų santykiuose? ar tavo partneris išsiskyrė su tavimi, o tu vis dar myli ir nori jo ar jos? Ar turite problemų dėl savo finansų? ar jums reikia kokios nors pagalbos, tada susisiekite su DR Ayo šiandien, nes aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės taip pat, kaip jis man padėjo. DR Ayo el. Pašto adresas yra: drayo47373@gmail.com. Arba jo „WhatsApp“ / jis: +2347055691377.

Unknown rašė...

DR Ayo tai dar kartą padarė man dėl to, kad padėjo man susigrąžinti savo vyrą. Aš noriu pranešti pasauliui apie DR Ayo the Great burtų ratuką, kuris man sugrąžino savo vyrą, kai maniau, kad visa viltis buvo prarasta. todėl susisiekiau su juo ir įvykdžiau viską, ką jis man liepė, ir iš tikrųjų rezultatą gavau per 72 valandas, nes jis mane patikino. Gydytojas Ayo naudodamas savo galingą užkeikimą šypsodavo mano veidą, sugrąžindamas savo vyrą savo burtais, iš pradžių maniau, kad svajoju, kai mano vyras grįžo pas mane ant kelių maldaudamas, kad atleisčiau jai ir priimčiau ją atgal ir net nuo tada jis mane myli labiau, nei kada nors tikėjausi, todėl daviau sau pažadą, kad pranešiu pasauliui apie DR Ayo, nes jis yra puikus žmogus. Ar turite problemų santykiuose? ar tavo partneris išsiskyrė su tavimi, o tu vis dar myli ir nori jo ar jos? Ar turite problemų dėl savo finansų? ar jums reikia kokios nors pagalbos, tada susisiekite su DR Ayo šiandien, nes aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės taip pat, kaip jis man padėjo. DR Ayo el. Pašto adresas yra: drayo47373@gmail.com. Arba jo „WhatsApp“ / jis: +2347055691377.

Unknown rašė...

Po 3 metų santykių su savo vaikinu, mano vaikinas pradėjo eiti su kitomis merginomis ir rodyti man šaltą meilę, kelis kartus jis grasina, kad išsiskirs su manimi, jei išdrįsiu paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, aš buvau visiškai nuniokotas ir sumišęs, kol senas mano draugas man papasakojo apie burtų ratuką internete dr. Ilekhojie, kuris meilės kerų galiomis padeda žmonėms spręsti jų santykius ir santuokos problemas. bandymas. Kai susisiekiu su juo, jis man pasakė viską, ką man reikėjo padaryti, aš padariau, jis padėjo man užburti susitaikymo kerą ir per 28 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su merginomis ir jis yra su manimi visam laikui.

Štai jo kontaktas ..
SKAMBINKITE / „WHATSAPP“: (+2348147400259
PAŠTAS: (gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Ar turite kokių nors problemų jus varginti?
Ar norite laimėti loterijoje?
Ar sergate kokia nors liga?
Ar esate prislėgtas?
Ar jums reikia gydymo?
Ar norite sugrąžinti savo buvusįjį?
Arba reikia pastoti ir pan.

Aš pateikiu gerų žinių; Jums padės dr. Ilekhojie, puikus ekstrasensas / burtų vedlys Jis labai geras burtais, todėl rekomenduojamas iš toli ir iš arti. Šiandien kalbėk su juo, jis galės tau padėti. Jūsų privatumas laikomas griežtai konfidencialiu. Siųskite jam el. Laišką adresu gethelp05@gmail.com arba „WhatsApp Dr Ilekhojie“ telefonu +2348147400259. Nemirškite nuo savo ligos, nebalsuokite ... jūs nusipelnėte būti laimingi!

Unknown rašė...

Ką tik susigrąžinau savo buvusį vyrą per dr. ISIKOLO meilės kerų ekspertų pagalbą.
Mano vyras paliko mane kitai moteriai. Tai buvo tik 3 metai mūsų santuokos. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju mūsų kūdikiu. Norėjau, kad jis sugrįžtų. Aš padariau viską, kas man prieinama, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji pasiūlė verčiau kreiptis į burtų ratuką, kuris man galėtų padėti užburti, kad jį sugrąžinčiau, neturėjau kito pasirinkimo, kaip išbandyti. Aš išsiunčiau rašybos būrį, vadinamą DR ISIKOLO, ir jis patikino, kad nėra problemų ir kad viskas bus gerai iki 48 valandų. Jis užbūrė ir sugrąžino meilę ir ryšį tarp manęs ir vyro ir grįžo pas mane po 48 valandų. aš vis dar stebiuosi jo darbo rezultatu. daugiau neverk, dabar kreipkis pagalbos į DR ISIKOLO. Čia jo kontaktas, el. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp jį naudoti +2348133261196

anonymous rašė...

Dr. ISIKOLO tai padarė už mane, aš esu nekalbus, bet dėkingas. noriu pranešti pasauliui apie DR ISIKOLO Didžiojo burtų ratuką, kuris man sugrąžino mano buvusią žmoną, kai maniau, kad visa viltis buvo prarasta. Gydytojas ISIKOLO naudodamas savo galingą užkeikimą man šypsodamasis grąžino savo moterį. Iš pradžių maniau, kad sapnuoju, kai žmona grįžo pas mane ant kelių maldaudama, kad atleisčiau jai ir priimčiau ją atgal, ir net nuo to laiko ji mane myli labiau, nei kada nors tikėjausi, todėl daviau sau įžadą, kad aš leisiu pasaulis žino apie DR ISIKOLO, nes jis yra puikus žmogus. Viskas, ką aš padariau, buvo laikytis jo, ir jis man padėjo atkurti meilę ir ryšį tarp aš ir mano žmonos, ir aš gavau rezultatą per 48 valandas, kuris mane vis dar stebina iki šiol. Ar jums reikia kokios nors pagalbos, susisiekite su DR ISIKOLO šiandien, nes aš jums 100% garantuoju, kad jis jums padės taip pat, kaip jis man. DR ISIKOLO el. Pašto adresas yra: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp jį parašyti +2348133261196.

Unknown rašė...

Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada viliasi ir ištveria visomis aplinkybėmis. Aš buvau paskutinis žmogus žemėje, kuris sutiko su tuo, kad burtai egzistuoja ar veikia, kol nebuvau nukreiptas pas daktarą Ilekhojie, kuris savo galingais burtais padėjo tiek daug žmonių. Aš neturėjau kitos išeities, kaip tik pabandyti, nes praėjus 3 mėnesiams po skyrybų buvau pažeminta savo darbo vietoje dėl depresijos, nes nežinau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau, bet ačiū Dievui, kad panaudojau dr. atgauk mano laimę ir meilės gyvenimą per 48 valandas. Tik praėjusią savaitę čia buvau paaukštinta vėl eiti savo pareigas ir esu čia, kad galėčiau pasidalinti savo patirtimi su šiuo vyru, vadinamu dr. Ilekhojie. Aš nežinau, ką išgyveni šiandien, bet žinau, kad visose situacijose visada yra išeitis. Susisiekite su dr. Ilekhojie TEKSTU ARBA „WHATSAPP MESSENGER“ telefonu: +234 (81) 47400-259 ir el. Pašto adresą: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vardas Jelena Dorian. Aš anksčiau turėjau kovos santykių su savo vyru, dėl kurio teko skyrybas su savo pirmuoju vyru. Mano vyro prisiminimai vis dar buvo manyje, ir aš supratau, kaip aš jį myliu ir pasiilgau. Aš bandžiau kreiptis į jį, bet man buvo pasakyta, kad jis tęsė savo gyvenimą ir mes niekada nebebūsime kartu. Tą vakarą aš graudžiai verkiau galvodamas, kad netekau vyro, kurį taip mylėjau. Aš paprašiau patarimo, ką daryti, o mano draugas davė man kontaktą su DR ISIKOLO, aš konsultavausi su juo ir kuo puikiausiai savo galingais burtais jis man padėjo susibūrimo santuokos meilės burtais grąžinti buvusį vyrą man , vos per 2 dienas teko susidurti su dvasinio susivienijimo maldomis su DR ISIKOLO, mano gyvenime viskas pasisuko į gera, dabar vėl laimingai gyvenu su vyru ir sutvarkau skyrybų klausimus. Aš šiandien čia paliudiju, kad DR ISIKOLO yra galingas, jis gali vieną kartą išspręsti visas problemas nutrūkusiuose santykiuose su meile. susisiekite su juo dėl bet kokių problemų sprendimo. parašykite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jam parašyti +2348133261196.

Unknown rašė...

Mano vaikinas pradėjo eiti su kitomis merginomis ir rodyti man šaltą meilę. Kelis kartus jis grasina, kad išsiskirs su manimi, jei išdrįsiu suabejoti apie jo romaną su kitomis merginomis. Aš buvau visiškai nuniokotas ir sutrikęs, kol senas mano draugas pasakė aš apie burtų ratuką internete Dr Ilekhojie, kuris meilės kerų jėgomis padeda žmonėms spręsti jų santykius ir santuokos problemas. Iš pradžių abejojau, ar kada nors toks dalykas egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti. Kai susisiekiau su juo, jis pasakė man viskas, ką man reikėjo padaryti, aš padariau, ir jis padėjo man užburti susitaikymo kerą ir per 28 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su merginomis ir yra su manimi visam laikui. Štai jo kontaktas .. SKAMBINKITE / „WHATSAPP“: gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

Anonymous rašė...

Aš didžiuojuosi ir džiaugiuosi galėdamas čia dalintis šiuo nuostabiu, nuostabiu ir nepaprastu liudijimu, dabar negaliu patikėti, kad mano buvęs vyras yra čia su manimi ir maldauja visų nedorybių, sakydamas, koks jis blogas. Jaučiausi tuščia, kai jis susikrovė krepšius ir paliko mane, jis net mane palietė. Ir visas šis stebuklas įvyko iškart po to, kai nuėjau pas daktarą Egwali pagalbos. Šiandien aš esu laimingiausia moteris pasaulyje, atrodo, kad ji vėl turės ją šalia. Tai stebuklas man ir mano šeimai, linksma ir amžina pramoga. Dabar aš tokia laiminga ir nežinau, kaip padėkoti ir padėkoti daktarui Egwali. Aš labai rekomenduoju, jei reikia skubios pagalbos, nes tai garantuota.
Siųskite el. Paštu el. Paštu šiandien /dregwalispellhome@gmail.com arba
„WhatsApp“: +2348122948392

Unknown rašė...

Mano vardas Nina Kondraciuk, ir aš labai nustebinta dėl stebuklingos DR ISIKOLO patirties ir stebuklų, pasklidusių internete ir visame pasaulyje, kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje susigrąžinti prarastus meilužius. daug liudijimų iš įvairių žmonių, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį, aš jam papasakojau apie savo vyrą, kuris mane apleido prieš maždaug 8 mėnesius, ir išėjau iš namų su viskuo, ką turėjau, buvau sutrikęs, kai jis tik liepė šypsotis ir ramiai tikindamas, kad jis viską susitvarkys tik per 48 valandas. Po antros dienos, kai man paskambino mano vyras, aš buvau tiesiog taip šokiruotas, pasirinkau skambutį ir negalėjau patikėti savo ausimis, jis tikrai prašė manęs jam atleisti ir davęs pažadus telefonu, jis grįžo namo ir taip pat padovanojo man labai gražių dovanų tik jam, kad įrodytų savo meilę man, aš taip džiaugiausi, kad turėjau paskambinti daktarui Isikolo ir padėkoti, jis tik liepė pasidalinti geros naujienos visame pasaulyje, gerai, jei jums reikia veiksmingo ir tikras rašybos įrankis bet kuriai jūsų gyvenimo problemai, galite susisiekti su dr. ISIKOLO jo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“/„Viber“ telefonu: +2348133261196.

Elena Branko rašė...

Mano vaikinas su manimi išsiskyrė prieš 2 mėnesius, nes manė, kad aš jį apgaudinėju su savo draugu vyru, aš stengiausi jam viską paaiškinti, bet jis mokėjo kurtoms ausims, buvau emociškai sugniuždyta, nes aš jį labai mylėjau, kol mačiau internete įrašą apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą mylimąjį, iš pradžių abejojau, ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pabandyti, susisiekiau su juo ir jis pasakė man ką daryti, ir aš tai padariau, tada jis man padarė meilės burtą. Burtų procesas yra atkurti meilę ir ryšį tarp įsimylėjėlių, ir tai labai paprasta, ir jis dirba nesavanaudiškai žmones. lygiai taip pat jis atgavo mano santykius per 48 valandas, o mano vaikinas skambino ir prašė dar kartą susitarti su manimi, jei jums reikia pagalbos, kad išspręstumėte savo santykius ar santuokines problemas, čia yra jo kontaktas, WhatsApp/Viber jam: +2348133261196, el. jis (isikolosolutionhome@gmail.com)

Unknown rašė...

Esu sužavėta, kad tai tikrai vyksta su manimi. Turiu savo buvusį vyrą, o DR ISIKOLO tai padarė už mane. Mano vardas Veronika Adrian. Labai džiaugiuosi, kad šiandien galiu parašyti apie savo pagalbininką, kuris meldėsi už mane dėl mano santykių. Dievas iš tikrųjų panaudojo šį žmogų, kad padėtų mano situacijai. Prašau, išgirskite mano žodžius, jei ieškote burtų ratuko, kuris jums padėtų, susisiekite su daktaru Isikolo. Jis yra geriausias burtininkas, galintis jums padėti šiandien. Prieš dvejus metus aš ir mano vyras turėjome didžiulę problemą, dėl kurios mes išsiskyrėme. Man ir mano berniukui buvo pragaras, kad turėjome persikelti į kitą miestą. Tapau vienišas tėvas. Su daktaru Isikolo susipažinau tik maždaug prieš mėnesį, kai papasakojau jam apie savo situaciją ir jis man pasakė, kad dėl to nesijaudink. Per dvi dienas pas mane grįžo buvęs vyras. Tai atsitiko antradienio rytą, kai man paskambino iš namų (mano tėvai), kad jis manęs ieško. Aš sutikau jį ateiti pas mane ir atsiprašiau, kad atsiklaupčiau prieš mūsų sūnų. Iškart žinojau, kad šis vyras man padėjo. Esu labai laiminga moteris, turinti viską, kas nutiko mano gyvenime. Jei norite susisiekti su rašytoju, susitiksite su dr. Isikolo ir būsite nustebinti nuostabiais jūsų gyvenimo pokyčiais. Jo el. Pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį Whatsapp +2348133261196. susisiekite su juo ir jis jums atsakys.

Vilija Rasimaviciene rašė...

Nuostabus meilės burtas sugrįžti su savo partneriu ir sutvarkyti nutrūkusius santykius.
Mano vyras su manimi išsiskyrė prieš 3 mėnesius ir privertė mane pasirašyti skyrybų dokumentus, ir man buvo visiškai skaudu. Ir emociškai negalėjau grįžti į jokią formą. Dėkoju Dievui už šį nuostabų ir nuostabų burtų ratuką, kuris man išgelbėjo. Oho! Šis burtų ratukas man labai padėjo. Daktaras Isikolo man garantavo skubų 24 valandų rašybą, kurią aš priėmiau. Šokiruojančiai! šį mėnesį, 2019 m. rugsėjo 5 d., mano vyras man paskambino ir labai atsiprašė po 48 valandų. Jis mane patikino ir padarė viską, kas įmanoma, kad atsiimtų skyrybų dokumentus, kurie anksčiau buvo vykdomi naudojant šį stebuklingą burtų ratuką. Kai kurie žmonės paliudijo, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kai kurie - kad jis atstato įsčias, išgydo vėžį, herpes simplex virusą ir kitas ligas. Labai ačiū, Viešpatie, už jūsų galingus burtus. išraiškų nepakanka padėkoti. Rašykite el. Paštu daktarui Isikolo dabar, jei norite skubios meilės rašybos: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jam paskambinti +2348133261196.

Anonymous rašė...

Laba diena, draugai, mano vardas yra Trina, o aš pagal profesiją esu slaugytoja, aš ir mano sužadėtinis susitikome 6 metus, bet turėjome rimtų problemų, nes jo mama nenori, kad mes susituoktume, ji naudojo kitokį metodą, kad įsitikintų, jog ji sūnus nesituokia su manimi, kol galiausiai be jokios priežasties išsiskyrė su manimi, aš jį tikrai myliu, todėl internete ieškau greito sprendimo ir man pasisekė, kad sutikau daktarą Ajayi puikų burtų ratuką, palaimintą jo protėvių, turinčių super galių, Aš papasakojau jam, o jis man, kas sukelia nesantaiką tarp mūsų, ir pasakiau, ką reikia padaryti, kad mano santykiuose vėl būtų taika, aš vykdžiau visus jo nurodymus ir šiandien mes laimingai susituokėme. mūsų pirmasis kūdikis. Ar turite problemų savo santuokiniuose namuose, ar norite, kad po išsiskyrimo meilužis sugrįžtų, susisiekite su dr. Ajayi dabar, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą „Whatsapp“ / „Viber“ numeriu: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com

Unknown rašė...

Šis liudijimas apie autentišką DR ISIKOLO pagalbą man bus paskelbtas visame internete, kad paskelbtų jo vardą žmonėms ir leistų kitiems padėti santykių problemoms. Pasitikėjimas yra raktas į sėkmingą burtą. Mano vardas Amy Dylan, aš esu iš Bukarešto, Rumunija. Pradėjau rašyti šį liudijimą, kad vos per 2 dienas nuo susisiekimo su DR ISIKOLO Spiritual mano pagaliau nutrūko mano santykiai su buvusiu partneriu. Aš vėl susisiekiau su savo buvusiu partneriu, susisiekęs su DR ISIKOLO per jo kontaktą ir per 2 dienas buvęs partneris grįžo pas mane, kai išsiskyrė su ja daugiau nei 6 mėnesius. Niekada netikėjau, kad tai įmanoma, ir viskas, ką padariau, buvo įvykdyti procedūrą ir gavau norimą rezultatą, kai jis atliko darbą už mane. Vis dar stebiuosi, kad rašydama šį liudijimą ji vis dar miega mūsų santuokinėje lovoje. Aš tikrai laiminga pone. Ačiū, kad padedate man, ir meldžiu, kad kiti nuostabūs žmonės taip pat duotų nuostabius liudijimus apie jus. Norėdami išsaugoti santykius, susisiekite su DR ISIKOLO Spiritual. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti „WhatsApp“ telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Aš ką tik susigrąžinau savo buvusį vyrą padedamas daktaro ISIKOLO meilės burtų ekspertų. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters, tai buvo tik 3 mūsų santuokos metai. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju kūdikiu. Aš norėjau jo atgal. Aš padariau viską, kad pasiekčiau, bet viskas buvo veltui, aš taip norėjau jį sugrąžinti dėl meilės jam, aš maldavau viską, pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji pasiūlė man verčiau kreiptis į burtininką, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Aš neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai išbandyti. Aš parašiau žinutę burtų vedėjui, pavadintam DR ISIKOLO, ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir kad viskas bus gerai prieš 48 valandas. Jis užbūrė ir po 48 valandų mano vyras man paskambino. Buvau labai nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir jis tik pasakė, kad labai gailisi dėl visko, kas nutiko, norėjo, kad grįžčiau pas jį. Gavau tikrą pagalbą, kaip ir daugelis kitų, ir tai tikrai nuostabu. kreipkitės pagalbos į DR ISIKOLO dabar. Čia jo kontaktinis el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com, Taip pat galite jį WhatsApp +2348133261196

Unknown rašė...

Mano gyvenimas kupinas laimės, nes DR ISIKOLO priverčia mane būti laimingu. Mano vardas Roxana Anda. Man nutiko ne tai, ką galiu pasilikti tik sau, bet ir pasakyti pasauliui, kad tie, kurie turi kokių nors problemų dėl savo santykių ar santuokos, atgautų savo mylimuosius ir vėl būtų laimingi. Aš ir mano mylimasis turėjome rimtų problemų, dėl kurių mes išsiskyrėme, nes po to mano gyvenimas niekada nebuvo toks pat, išbandžiau visus būdus, kaip jį susigrąžinti. bet jie buvo tik pastangų ir laiko švaistymas. Tačiau vieną dieną per paiešką internete aš susidūriau su kažkieno liudijimu apie DR ISIKOLO. Susisiekiu su juo ir paaiškinu jam savo problemą iki šiol vis dar labai nustebau, kaip jis sugebėjo per 48 valandas sugrąžinti mano meilužį. Šiuo nuostabiu dalyku, nutikusiu mano gyvenime, nusprendžiau papasakoti visam pasauliui apie šį didį žmogų, vadinamą DR ISIKOLO. Tiems, kuriems ko nors reikia, jis man pasakė, kad jo šventykloje nėra nieko neįmanomo. Aš juo labai tikiu. Draugai ar bet kas, skaitantis mano liudijimą, jei jums reikia pagalbos sugrąžinti savo buvusį mylimąjį/buvusį vyrą arba norite susilaukti kūdikio, maloniai prašome susisiekti su juo el. Paštu; Rašykite jam el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“/„Viber“ adresu: +2348133261196 ir pažadu, kad jūsų meilužis tikrai sugrįš pas jus.

Unknown rašė...

DR ISIKOLO LIKIA GERIAUSIA, KAM PADEDU IR KURIUI ATKURTI SANTUOKĄ, tai Įrodymas.
Mano vardas Ivana Lasse ir po 5 metų santuokos su vyru, turinčiu 2 vaikus, mano vyras pradėjo keistai elgtis ir išeiti su kitomis damomis ir parodė man šaltą meilę, kelis kartus grasina išsiskirti, jei išdrįsiu jo paklausti romanas su kitomis damomis, buvau visiškai nuliūdęs ir sutrikęs, kol mano senas draugas man papasakojo apie burtų vedėją internete, pavadintą DR ISIKOLO, kurie meilės burtų galiomis padeda žmonėms, turintiems santykių ir santuokos problemų, iš pradžių abejojau, ar taip dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendė pabandyti, kai aš su juo susisiekiau, jis padėjo man užburti meilės burtą ir per 48 valandas meilė ir laimė atsigavo, o mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti išeiti su kitomis damomis, o jo - su manimi gera ir tikra. Susisiekite su DR ISIKOLO dabar, kad jūsų santykių ar santuokos problema būtų išspręsta šiandien elektroniniu paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai „WhatsApp“ +2348133261196.

anonymous rašė...

Ačiū, pone, už nuoširdžius burtus. Aš vardu Zara Matteo. Tai tikrai neįtikėtina, ir aš niekada gyvenime nieko panašaus nepatyriau. Prieš susitikdamas su jumis, pone, aš išbandžiau visas galimas priemones, kad galėčiau susigrąžinti savo vyrą, bet iš tikrųjų supratau, kad man nieko nepavyksta ir kad mano vyras man sukėlė daug neapykantos. Maniau, kad nėra vilties vėl susitikti su buvusiu vyru. Bet kai perskaičiau gerus atsiliepimus apie tai, kaip DR ISIKOLO padeda kitiems, nusprendžiau su juo susisiekti. pabandyti ir aš padariau viską, ką jis man nurodė, ir aš juo pasitikėjau ir vykdžiau jo nurodymus taip, kaip jis man garantavo per 48 valandas, ir būtent tada mano buvęs asmuo man paskambino. Pone, dabar esame labiau patenkinti nei bet kada. Viskas atrodo tobula ir taip natūralu! Labai ačiū, pone, už jūsų autentiškus ir neginčijamus susitikimo burtus. čia vėl jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti „WhatsApp“ telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Tai yra svetainė, kurią perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad padėtų man šį mėnesį susigrąžinti buvusį vaikiną ir aš grįžau čia, kad apie jį paskelbčiau. mano vardas Kristina Anton. Dr ISIKOLO padės jums išspręsti jūsų problemą, nesvarbu, ką išgyvenate. Skelbti apie burtininką man yra labai keista, nes niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, kad po trejų metų nekontaktavimo man padėjo burtų vedėjas, sugrąžindamas buvusį vaikiną. Aš perskaičiau apie jo „voodoo“ burtą iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad padėtų man, o po mažiau nei 48 valandų mano buvęs vaikinas man paskambino ir aš džiaugiausi, kad jis nori su manimi grįžti. Susitikome penktadienį ir jis man pasiūlė. Tai buvo gražiausias žiedas. Prašome visų čia esančių žmonių, susisiekite su gydytoju, kad išspręstų jūsų problemą ir pradžiugintų jus kenkiančius santykius. Meilė yra geriausias jausmas, kurį kada nors patyrėte. Rašykite jam el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį Whatsapp +2348133261196.

Anonymous rašė...

Noriu parašyti šį liudijimą, kad papasakočiau kitiems ir padėkočiau DR WALE už tai, ką jis padarė dėl manęs. Pirmuosius dešimt santuokos metų patyriau keturis persileidimus, uošvė mane vadino įvairiausiais vardais, todėl mano santuokinis gyvenimas buvo labai įtemptas ir liūdesio našta. Gera mano draugė papasakojo man apie DR WALE, ji sakė, kad DR WALE buvo tas asmuo, kuris padėjo savo broliui, kai broliui buvo sunku. ji sakė, kad DR WALE yra labai stiprus ir sąžiningas žmogus, ir jis iš tikrųjų padėjo savo broliui išspręsti jo problemą. iš ten ji man davė DR WALE WhatsApp numerį +2347054019402 po to, kai pats atlikau tyrimą apie DR WALE, mačiau gerų liudijimų ir daug gerų komentarų apie jį, mažai žinojau, kad tai baigsis visos mano problemos. nedelsdama susisiekiau su juo pagalbos, gavau vaisingumo žoleles ir liepe ja vartoti. Žolė pasiteisino, o vyras net labiau mane mylėjo ir nupirko brangių daiktų. Vieną popietę nuėjau į netoliese esančią ligoninę ir grįžau namo su teigiamu nėštumo rezultatu, o po devynių mėnesių pagimdžiau berniuką. Nuo tada, kai susisiekiau su DR WALE, mano istorija buvo kitokia. Šiuo metu turiu du vaikus ir esu labai laiminga savo santuokoje. čia yra DR WALE kontaktas: WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

Esu Ivanka Fabijan iš Londono ir noriu su kiekvienu pasidalinti savo gyvenimo liudijimu. Buvau vedęs savo vyrą Amosą Fabijaną, labai jį myliu, jau 8 metus gyvename su dviem vaikais. kai važiavo atostogauti į Suomiją, turėjo omeny moterį vardu Marija, man pasakė, kad santuoka jo nebedomina. Aš buvau toks sutrikęs ir ieškojau pagalbos, o mano draugas liepė man kreiptis pagalbos į daktarą Isikolo. Aš susisiekiau su juo, kad padėtų man susigrąžinti vyrą, ir jis paprašė manęs nesijaudinti dėl to, kad jo protėvių dievai kovos už mane. Jis man pasakė, kad po dviejų dienų vėl sujungs mane ir mano vyrą. Po dviejų dienų mano vyras paskambino ir pasakė, kad grįš su manimi ieškoti reikalų, nustebau, kai pamačiau jį ir jis pradėjo verkti, kad atleistų. Šiuo metu esu pati laimingiausia moteris žemėje už tai, ką šis puikus burtininkas padarė dėl manęs ir mano vyro. Galite susisiekti su daktaru Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite susisiekti su juo WhatsApp telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Esu labai nustebęs dėl stebuklingos daktaro Isikolo patirties ir stebuklų, kurie pasklido internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje susigrąžinti prarastus meilužius. Susisiekiau su juo po to, kai išgyvenau tiek daug įvairių žmonių liudijimų, kaip jis padeda susigrąžinti buvusį meilužį, aš jam papasakojau apie savo vyrą, kuris mane paliko maždaug prieš 8 mėnesius ir išėjau iš namų su viskuo, ką turėjau. Suglumau, kai jis man tik liepė šypsotis ir būti ramiam, užtikrindamas, kad viską susitvarkys vos per 48 valandas. Po antros dienos man paskambino vyras, buvau tiesiog šokiruota, pasiimu skambutį ir negalėjau. netiki savo ausimis. Jis tikrai maldavo manęs atleisti ir žadėjo telefonu, tik liepė man pasidalyti geromis naujienomis visame pasaulyje. Jei jums reikia veiksmingo ir tikro burtų ratuko bet kokiai jūsų gyvenimo problemai, galite susisiekti su DR ISIKOLO el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo WhatsApp telefonu: +2348133261196

Anonymous rašė...

Noriu visiems čia papasakoti, kaip DR WALE pakeitė mano likimą. Beveik penkiolika metų dirbau pardavėja automobilių įmonėje ir vos gavau komisinio atlyginimo už sąskaitas, o tam tikras kolega pirko namus. Buvau sutrikęs dėl jos, nes visi pavydėjo, kiek komisinių ji uždirbo. Nesupratau, kas yra negerai, nes buvau geras savo darbe ir nebuvo nieko papildomo, dėl ko ji darė ją kitokia, ir beveik penkerius metus negalėjau sukaupti drąsos jai išreikšti save. Vieną dieną, kai ji mane vežiojo, paprašiau jos duoti patarimų ir nusprendžiau iš jos mokytis, bet ji pasakė, kad aš geriau dirbu darbą, todėl mane dar labiau supainiojo, nes, matyt, ji buvo geresnė. Po daugelio pokalbių ji man pranešė apie DR WALE, kuris jai atliko sėkmės burtą, dėl kurio ji tapo išskirtine. Ji davė man savo kontaktą ir paprašė pasikalbėti su juo ir padaryti viską, ko jis paprašys. Praėjo septyni mėnesiai, ir aš ką tik nusipirkau savo pirmąjį namą ir sutaupiau pakankamai pinigų, kad galėčiau išsiųsti savo mergaites dvynes į koledžą. Aš buvau palūžęs ir benamis ir niekada neįsivaizduoju, kad taip greitai turėsiu namą. Ačiū DR WALE. Paprašykite jo pagalbos ir su jo leidimu palieku jo tiesioginį kontaktinį numerį WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Tiesiog buk laimingas! Bukite mylimi ir mylekite! buk geriausia saves versija!!! . Tiesiog norejau pasidalinti sekmes istorija! Aš ka tik susigražinau savo vyra per tikra meiles burtu ratuka DR, Ilekhojie .. Nuo tada, kai man padejo DR, Ilekhojie, mano vyras yra labai stabilus, ištikimas ir arciau manes nei anksciau. Taip pat galite susisiekti su šiuo burtininku ir sutvarkyti savo santykius. Cia yra jo kontaktas,
WhatsApp jam: +2348147400259
Siuskite jam el. laiška adresu: (gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vardas Bernada Gaspar. Iš pagarbos tau ir tavo kerams turiu visiems pranešti apie šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus, nemačiau jokio rezultato, viskas, ko jie nori, buvo po mano pinigų. Aš tiesiog norėjau atvykti pas tave anksčiau, gavau iš tavęs tai, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs metams ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su daktaru Isikolo. Po to, kai buvo atliktas meilės burtas, per mažiau nei 48 valandas aš pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai buvo kaip stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam dovanoti, aš tikrai buvau nustebęs ir sukrėstas, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. Ir dabar aš vėl esu laiminga moteris. Labai ačiū daktarui Isikolo. Visiems, ieškantiems tikro burtininko, susisiekite su Dr.Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Ar jums labai reikia meilės burtų, kad susigrąžintumėte buvusį meilužį arba sujungtumėte santuoką? susisiekite su gydytoju Isikolo dėl greito 48 valandų sprendimo. Prieš metus ir šešis mėnesius turėjau problemų su savo vyru, dėl kurios mus išsiskyrė. Kai jis su manimi išsiskyrė, buvau sutrikęs ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau, viduje jaučiausi tokia tuščia. Kol nesusiradau internete daktaro Isikolo apie tai, kaip jis daugybei žmonių padėjo išspręsti įvairias problemas. Aš parašiau Jam el. laišką ir papasakojau jam savo problemą ir padariau tai, ko jis prašė, kad jis man padėtų. Trumpai apibendrindamas ilgą istoriją, man net nesupratus, per mažiau nei 48 valandas, mano Vyras man paskambino ir grįžo pas mane ir pasakė, kad apgailestauja dėl to, kas vyksta tarp mūsų. Galiausiai rašau šį liudijimą, kad padėkočiau ir nuoširdžiai dėkoju jums, daktare Isikolo, už tai, kad laikotės savo žodžių ir pažadų, sugrąžindami jį pas mane vos per 48 valandas nuo jūsų galingo burtažodžio, ir už tai, kad panaudojote savo talentingas ir dideles galias grąžink jį atgal. Jei jums reikia jo pagalbos, galite parašyti jam el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Mano vardas Monica Vedran. Esu labai nustebęs dėl stebuklingos daktaro Isikolo patirties ir stebuklų, kurie buvo pasklidę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje susigrąžinti prarastus meilužius, aš su juo susisiekiau, kai išgyvenau tiek daug įvairių žmonių liudijimų, kaip jis padeda susigrąžinti buvusį meilužį, papasakojau jam apie savo vyrą, kuris mane paliko maždaug prieš 8 mėnesius, ir išėjau iš namų su viskuo, ką turėjau, suglumau, kai jis tik liepė man šypsotis ir būti ramiam, užtikrindamas, kad viską susitvarkys vos per 48 valandas. Po antros dienos vyras man paskambino, aš buvau tiesiog šokiruota, pasirinkau skambutį ir netikėjau savo ausimis. jis tikrai maldavo manęs atleisti ir žadėjo telefonu, grįžo namo ir taip pat gavo man labai gražių dovanų, kad įrodytų savo meilę man. Buvau tokia laiminga, kad turėjau paskambinti daktarui Isikolo ir padėkoti jam, jis tik liepė pasidalyti geromis naujienomis visame pasaulyje. Na, jei jums reikia veiksmingo ir tikro burtažodžio bet kokiai jūsų gyvenimo problemai, galite susisiekti su daktaru Isikolo jo WhatsApp/Viber: +2348133261196.

anonymous rašė...

Veiksmingas galingas meilės burtas, kad susigrąžintumėte savo buvusį meilužį dabar, kreipkitės į DR ISIKOLO
Mano vardas Ana Leandro ir aš ką tik patyriau Dr.Isikolo meilės burtų stebuklus, kurie buvo pasklidę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje atkurti santuoką ir susigrąžinti prarastus meilužius, taip pat padėjo laimėti loterijoje. Susisiekiau su juo po to, kai išgyvenau tiek daug įvairių žmonių liudijimų apie tai, kaip jis padėjo susigrąžinti mano buvusį meilužį. papasakojau jam apie savo vyrą, kuris mane paliko maždaug prieš 4 mėnesius ir paliko namus su viskuo, ką turėjau. DR ISIKOLO man liepė nusišypsoti tik 3 kartus ir būti ramiam, jis viską susitvarkys vos per 48 valandas. Po antros dienos Toni man paskambino ir tai mane šokiravo. Jis grįžo namo ir taip pat gavo man gražių dovanų, kad įrodytų savo meilę man. Buvau tokia laiminga ir paskambinau DR ISIKOLO ir padėkojau, jis tik liepė pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. Na, jei jums reikia veiksmingo ir tikro burtų ratuko bet kokiai jūsų gyvenimo problemai, galite susisiekti su DR ISIKOLO jo WhatsApp telefonu +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

anonymous rašė...

Noriu padėkoti nuostabiajam daktarui Ilekhojie už tai, kad jis akimirksniu sugrąžino mano vyrą po to, kai mane apgavo tiek daug netikrų rašybos ratukų internete. Padedamas daktaro Ilekhojie, aš noriu per jį sugrąžinti savo vyrą per kelias dienas, ko kiti negalėjo padaryti. Noriu pasakyti didelį ačiū daktarui Ilekhojie, kad sugrąžino man laimę. Jei kam nors reikia pagalbos, patarsiu kuo greičiau kreiptis pagalbos į daktarą Ilekhojie, nes jis tikrai sugrąžins prarastą džiaugsmą. Pašto adresas: gethelp05@gmail.com Pasakykite: Skambinkite / WhatsApp: +2348147400259

anonymous rašė...

Mano vardas Katrina Leo ir su dideliu džiaugsmu širdyje esu čia, kad pasakyčiau apie tai, kaip daktaras Isikolo išgelbėjo mano santuoką nuo skyrybų. Aš ir mano vyras turėjome tam tikrą nesusipratimą, ir tai išardė mūsų santuoką tiek, kiek mano vyras siekė skyrybų. Taigi aš neturiu kitos išeities, kaip tik naudotis internetu ir ieškoti savo problemos sprendimo. Būtent ten aš aptikau daktaro Isikolo detales ir tai, kaip tiek daug žmonių rašė gerus dalykus apie jį ir jo nuostabius darbus jiems ir apie tai, kaip jis padėjo daugeliui žmonių atkurdamas jų santykius. Susisiekiau su gydytoju Isikolo ir jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir mažiau nei per 48 valandas mano vyras atšaukė skyrybų dokumentus. Dabar aš ir mano vyras gyvename kartu taikoje ir harmonijoje, dėka daktaro Isikolo, kuris išgelbėjo mano santuoką nuo iširimo. Dr. Isikolo kontaktinė informacija pateikiama el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite jam paskambinti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Mano vardas Jasmina Leon, aš ir mano vaikinas buvome kartu 2 metus, praėjo 6 mėnesiai nuo tada, kai išsiskyrėme. Aš vis dar jį myliu, bet kai kuriems tai atrodo nesąžininga. Kam mylėti ką nors, kuris ovb tavęs nemyli? Aš meldžiausi ir meldžiausi už šiuos mėnesius ir nieko. Jis vis dar yra su savo naująja mergina (su kuria jis gyvena), bet tai nereiškia, kad turiu ieškoti pagalbos Pirmąsias savaites po išsiskyrimo klūpau ir meldžiausi ieškodama pagalbos, o joms gerai parašiau komentarą internete, kaip rašyti. padėti atkurti santykius susigrąžinti buvusį meilužį “, todėl nusprendžiau pabandyti, nes labai myliu savo vaikiną. taigi aš susisiekiau su daktaru Isikolo ir papasakojau jam visas savo problemas ir jis man suteikė 100% garantiją, kad po burto susigrąžinsiu savo vaikiną, todėl buvau apdovanota ir pasisekė, kad susisiekiau su juo, padariau viską, ko jis prašė, ir mano didžiausiai nuostabai. Praėjus 2 dienoms po burto, mano vaikinas man paskambino ir atsiprašė už tai, ką padarė su manimi, ir paprašė atleidimo, kad grįžčiau namo, aš tikrai susižeidžiau ir išgyvenu tas akimirkas, kai jis mane paliko, po visko, ką padarė daktaras Isikolo už mane. Daktaras Isikolo yra geras tikras burtininkas, todėl paskambinkite jam arba įtraukite jį į WhatsApp: +2348133261196 arba parašykite el. laišką jo el. pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com.

Anonymous rašė...

Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Košmaras, trukęs beveik 2 metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, kokia dėkinga esu daktarė Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog dingo.
Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir sugrąžinote mano vyrą pas mane! Mes vėl laimingai gyvename kartu. Susisiekite su juo per Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu (gethelp05@gmail.com)

Unknown rašė...

Mano vardas Toni Macyte. Mano santuokos atkūrimo kelionė prasidėjo prieš 3 dienas, kai 22 metų žmona mane iškeitė į 10 metų jaunesnį vyrą. Man 57, o jai 55. Aš ėjau per dykumą ir savo kelionės metu radau DR ISIKOLO. Dievas panaudojo jį, kad išgydytų mano sudaužytą širdį ir pašalino mano skausmus savo galingu meilės burtu. Man buvo sunku, kai bandžiau ją sugrąžinti namo nesėkmingai, ir tai tapo kančia mano vaikams ir man. Aš pasitikiu Viešpačiu ir žinau, kad Jis atkurs mano santuoką. Aš jam viską paaiškinau, o jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, jis atliko savo vaidmenį, o mano žmona grįžo namo pas mane ir mūsų vaikus per mažiau nei 48 valandas. Mums reikia tikėjimo. Tikėjimas yra užtikrinimas to, ko tikimės, ir įsitikinimas tuo, ko nematome. Vyrai ir moterys, prašome nepasiduoti, Dievas gali panaudoti DR ISIKOLO, kad atkurtų jūsų santuoką ar santykius. Neprarask vilties. Turite įsimylėti Viešpatį. Susisiekite su DR ISIKOLO Dėl galingo meilės burtų ir sprendimų. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo WhatsApp telefonu: +2348133261196.

Unknown rašė...

Ar jums labai reikia meilės burtų, kad susigrąžintumėte buvusį meilužį arba sujungtumėte santuoką? El. paštu DR ISIKOLO, kad gautumėte greitą 48 valandų sprendimą. Mano vardas Melina Marius Prieš mėnesį turėjau problemų su vyru, dėl kurios mus išsiskyrė. Kai jis su manimi išsiskyrė, buvau sutrikęs ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau, viduje jaučiausi tokia tuščia. Kol nesusidūriau su DR ISIKOLO internete, kaip jis padėjo daugeliui žmonių išspręsti įvairias problemas. Parašiau Jam el. laišką, papasakojau jam savo problemą ir padariau tai, ko jis manęs prašė, kad jis man padėtų, trumpai apibendrinčiau ilgą istoriją. Man net nesupratus, nepraėjus 48 valandoms, mano vyras man paskambino ir jis grįžo pas mane ir pasakė, kad apgailestauja dėl to, kas vyksta tarp mūsų. Galiausiai rašau šį liudijimą, kad padėkočiau ir nuoširdžiai dėkoju jums, DR ISIKOLO, už tai, kad laikotės savo žodžių ir pažadų, sugrąžindami jį pas mane vos per 48 jūsų galingo burtažodžio valandas, ir už tai, kad panaudojote savo talentingas ir dideles galias grąžink jį atgal. Jei jums reikia jo pagalbos, galite parašyti jam el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Praėjusiais metais mano sužadėtinis paliko mane tik todėl, kad pagavau jį apgaudinėjantį mane su kita moterimi savo namuose, nuo tada jis nustoja man skambinti, rašyti žinutes ir net ateina į namus manęs paklausti. Buvau tokia pikta ir pikta, todėl man reikėjo pagalbos pertvarkyti savo santykius. Susisiekiau su daktaru ir viską jam paaiškinau, jam paaiškinęs jis man pasakė, ką daryti ir aš tai padariau, tada jis atliko susitaikymo ritualą, kad grąžintų jį pas mane. Po 24 valandų mano vaikinas man paskambino ir pradėjo maldauti, kad priimtu jį atgal. Jei norite, kad jūsų meilužis susigrąžintų, susisiekite su Docu dabar (gethelp05@gmail.com arba whatsapp: +2348147400259)

Anonymous rašė...

PROFESIONALUS RABUOTOJAS, KURI GALI JUMS PADĖTI MEILĖS BUVO SKUBIAI SUGRĄŽINTI BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ PO IŠSKYRIMO/SKYRYBŲ, NET JEI JŪSŲ SITUACIJA ATRODO BEILĖTIŠKAI! KONTAKTAI: DR WALE PER WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 TIKRAI YRA GERIAUSIAS RAŠYBOS RATIKAS INTERNETU, IR JO REZULTATAS GARANTUOJA 100 %.
Po šešerių santuokos metų su vyru mano vyras pradėjo vaikščioti su kitomis merginomis ir rodė man šaltą meilę, kelis kartus grasina skirtis, jei išdrįsčiau suabejoti jo romanu su kitomis merginomis, buvau visiškai sugniuždyta ir sutrikęs, kol vienas senas mano draugas papasakojo apie burtininką internete DR WALE, kuris meilės burtų galia padeda žmonėms išspręsti jų santykių ir santuokos problemas. Kai susisiekiau su DR WALE, jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir aš vykdė visus jo man duotus nurodymus ir padariau viską, ko jis prašė. po kelių savaičių viskas pradėjo klostytis į gera, dabar jis nustojo vaikščioti su merginomis ir yra su manimi visam laikui ir tikrai. Dėl savo santykių ar santuokos problemos susisiekite su DR WALE puikiu burtininku.
cia jo kontaktas..
WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba
drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

Po 10 santuokos metų aš ir mano vyras ginčijomės, kol galiausiai jis mane paliko ir persikėlė į Kaliforniją pas kitą moterį. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi, o vaikai manė, kad daugiau niekada nepamatys savo tėvo. Stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį, mano širdis buvo pilna liūdesio ir skausmų, nes aš tikrai mylėjau savo vyrą. Kiekvieną dieną ir naktį galvoju apie jį ir visada linkiu, kad jis grįžtų pas mane, buvau labai nusiminęs ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Ilekhojie gali padėti greitai susigrąžinti buvusįjį. . Taigi, pajutau, kad turėčiau jį pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau, tada jis padarė (susitaikymo burtą) už mane. Po 48 valandų mano vyras man paskambino ir pasakė, kad labai pasiilgo manęs ir vaikų, taip nuostabu!! Taip jis tą pačią dieną grįžo su daugybe meilės ir džiaugsmo ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Viskas dėka daktaro Ilekhojie. Štai jo kontaktas, jei jums reikia pagalbos santuokoje ar santykiuose: parašykite jam el. laišką adresu gethelp05@gmail.com arba tiesioginiu telefono numeriu +2348147400259

Unknown rašė...

Sveiki, mano vardas Dora Sebastian ir aš esu čia, kad paskleisčiau šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip susigrąžinau savo buvusią meilę. Išprotėjau, kai praėjusį mėnesį mano meilė mane paliko dėl kitos merginos. Bet kai sutinku draugą, kuris supažindina mane su DR ISIKOLO, didžiuoju orakulo, kuriam jis tarnauja, pasiuntiniu, papasakojau savo problemą DR ISIKOLO apie tai, kaip mane paliko buvusi meilė ir kaip man reikėjo gauti darbą labai didelėje įmonėje. . Jis man tik pasakė, kad aš atėjau į reikiamą vietą, jei aš gausiu savo širdies troškimą be jokio šalutinio poveikio. Jis man pasakė, ką aš turiu daryti. Po to, kai tai buvo padaryta. Per kitas 2 dienas Mano meilė man paskambino telefonu ir atsiprašė, kad gyveno anksčiau, taip pat kitą savaitę po to, kai mano meilė man paskambino prašydama atleidimo. Mane pakvietė į pokalbį norimoje įmonėje, jei man reikėjo dirbti generaliniu direktoriumi. Esu tokia laiminga ir priblokšta, kad turiu tai pasakyti visam pasauliui. Jokia problema jam nėra per didelė, kad ją išspręstų. Susisiekite su juo tiesiogiai el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo WhatsApp: +2348133261196.

Unknown rašė...

Pirmaisiais santuokos metais buvo chaosas, kita moteris bandė iš manęs atimti vyrą, o vyras paliko mane vieną ir pareikalavo skyrybų. Aš kentėjau 2 metus, kol sutikau pranešimą, kuriame šis vyras daktaras Ilekhojie, kuris kažkam padėjo, ir aš nusprendžiau pabandyti padėti man sugrąžinti savo vyrą namo. Jis davė man sąlygas, kurias turiu įvykdyti, ir pažadėjo, kad rezultatus turėsiu po 3 dienų. Kaip jis sakė, mano vyras pasirodė trečią dieną ir atsiklaupė, prašydamas, kad aš jį parvežčiau. Dabar džiaugiamės dr. Ilekhojie, kuris yra labai sąžiningas ir patikimas. Jei turite problemų, tokių kaip aš, susisiekite su Dr Ilekhojie per Whatsapp / Viber: +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

DR ISIKOLO tai padarė dar kartą už mane, padėjęs susigrąžinti vyrą. Mano vardas Vanessa Erik ir noriu pranešti pasauliui apie DR ISIKOLO Didįjį burtininką, kuris sugrąžino pas mane mano svetimą vyrą, kai maniau, kad visa viltis prarasta. todėl aš susisiekiau su juo ir įvykdžiau viską, ką jis man liepė daryti, ir iš tiesų, rezultatą gavau per 48 valandas, kaip jis patikino. DR ISIKOLO panaudojo savo galingą burtą, kad sukeltų šypseną mano veide, sugrąžindamas vyrą savo kerais, iš pradžių maniau, kad sapnuoju, kai mano vyras grįžo pas mane ant kelių maldaudamas atleisti ir priimti ją atgal ir net nuo tada jis mane myli labiau, nei aš kada nors tikėjausi, todėl daviau priesaiką sau, kad pranešiu pasauliui apie DR ISIKOLO, nes jis yra puikus žmogus. Ar turite problemų santykiuose? ar jūsų partneris išsiskyrė su jumis ir jūs vis dar mylite ir norite jį susigrąžinti? ar jums reikia kokios nors pagalbos, susisiekite su DR ISIKOLO šiandien, nes aš jums 100% garantijų, kad jis jums padės taip, kaip padėjo man. DR ISIKOLO elektroninio pašto adresas yra: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo WhatsApp jam: +234-8133261196.

Anonymous rašė...

Dalinuosi šiuo liudijimu partneriams, kenčiantiems savo santykiuose, nes yra ilgalaikis sprendimas. Mano vyras paliko mane ir mūsų 2 vaikus dėl kitos moters 3 metams. Stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį. Buvau įskaudintas ir sutrikęs. Man reikėjo pagalbos, todėl tyrinėjau internetą ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad daktaras Ilekhojie gali padėti susigrąžinti meilužius. Susisiekiau su juo ir jis padarė man susitaikymo burtą. Mano nuostabai, po lygiai 3 dienų mano vyras grįžo namo. Taip mes vėl susijungėme ir mano šeimoje buvo daug meilės, džiaugsmo ir ramybės. Taip pat galite susisiekti su gydytoju Ilekhojie dėl sprendimo. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com Whatsapp/skambinkite +2348147400259

Anonymous rašė...

GALINGAS RABOS RATUKAS, KURIS GRĄŽINO MANO VYRĄ Į GYVENIMĄ, JAM PAŠALĖJUS MANE DR. WALE WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 ARBA EL. PAŠTAS DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
Sveiki, mano draugai, noriu pasinaudoti šia priemone, kad padėkočiau DR WALE, nes jis sugrąžino mano vyrą. Mano vyras paliko mane dėl savo buvusios merginos, kurią turėjo prieš susituokdamas su manimi, tai man sudėtinga padėtis. Paskambinau ir maldavau sugrįžti, jis atsisakė jis pasakė, kad daugiau manęs nemyli. Bandžiau visais įmanomais būdais susigrąžinti jį veltui aš apie tai papasakojau savo draugei, o ji man suteikė DR WALE kontaktą, o aš jam „WhatsApp“ papasakojau jam savo problemą, o jis man pasakė, ką daryti, aš tai padariau, o jis išliejo meilės burtą, kuris sugrąžino vyrą per kelias savaites. Jei jums reikia pagalbos susigyventi su buvusiuoju, pasikalbėkite su DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

Gyvenimas visada gražus, kai turi mylimą žmogų, kuris dalijasi gyvenimo grožiu. Aš pasielgiau blogai ir mano vyras paliko mane šešiems mėnesiams, padariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet jis negrįžo, o aš buvau vieniša, sugniuždyta ir liūdna. Laimei, buvau nukreipta pas labai malonų ir galingą vyrą daktarą Ilekhojie, kuris atliko susitaikymo burtą ir susigrąžino mano vyrą, o dabar jis mane myli daug labiau nei bet kada ir dabar esu toks patenkintas gyvenimu. Labai ačiū dr Ilekhojie. Jei turite problemų, panašių į mano, susisiekite su Dr Ilekhojie El. paštu: gethelp05@gmail.com Whatsapp / skambinkite +2348147400259

Unknown rašė...

Sveiki, aš esu Tamara Oskar. Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su geriausiu burtininku DR ISIKOLO. mano vyras mane apgaudinėja ir kai sužinojau, kad mes mušėmės, dėl kurių jis skyrybų, aš verkiau ir susirgau, kai ieškojau meilės citatų internete, pamačiau žmones kalbant apie jį ir jo puikų darbą, kurio atvejis buvo panašus. maniesiems jie paliko savo kontaktinę informaciją, aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, kad nesijaudinčiau, kad po 48 valandų jis atšauks skyrybas ir grįš pas mane, kai padarysiu viską, ko jis prašė, mano didžiausiai nuostabai po 48 valandų. buvo mano vyras, jis atsiklaupė maldaudamas priimti jį atgal, dar kartą ačiū DR ISIKOLO, jūs tikrai esate man palaima, jis taip pat gali padėti susisiekti el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196

Anonymous rašė...

Sveikiname visus, kurie skaito šį liudijimą. Mano vyras mane atstūmė po 5 santuokos metų vien dėl to, kad kita moteris jį užkeikė ir jis paliko mane ir mūsų vaikus kentėti. Vieną dieną, kai skaičiau žiniatinklį, šiuo adresu gethelp05@gmail.com pamačiau įrašą apie tai, kaip šis rašybos valdymas. Nusiunčiau jam žinutę jo adresu ir jis man pasakė, kad mano vyrą užkeikė moteris ir jis man pasakė, kad padės man jį grąžinti pas mane ir po 3 dienų. Aš juo tikėjau ir padariau viską, ką jis pasakė, ir šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis daktaras Ilekhojie turi galią sugrąžinti meilužius. Dabar esu laiminga su savo vyru. Dėkojame už Dr Ilekhojie Jo el. paštą: gethelp05@gmail.com arba jo telefono numerį: +2348147400259

Unknown rašė...

Visada žadėjau rekomenduoti jus žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes rasti jūsų el. laišką buvo geriausia, kas man kada nors nutiko, daktare Ilekhojie, jūs esate dėmesingiausias ir užjaučiantis tėvas, kokį tik pažinojau. Buvau labai nusiminęs po to, kai beveik penkerius metus buvau be meilės. Aš paprašiau susivienijimo meilės burto ir nuostabiai tai pavyko. Aš laimingai gyvenu su gražiausiu gyvu vyru ir to meldžiau. Ačiū, dr. Ilekhojie, nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką padarėte dėl manęs, todėl nusprendžiau pasidalinti šiuo jūsų darbo liudijimu visam pasauliui, kad sužinočiau apie jūsų gerą darbą man. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės el. paštu: gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam / whatsApp telefonu +2348147400259

Unknown rašė...

Šis didis galingas dvasinis žmogus grąžino mano liūdesį į laimę. Mano vyras prieš keletą metų mane paliko dėl kitos moters ir abu planavo susituokti. Esu labai nustebęs, kad jis ką tik grįžo pas mane vieną vėsią šeštadienio popietę, maldaudamas ir verkdamas, kad susigrąžinčiau jį atgal ir atleisčiau už tai, kad išardė mūsų santuokos namus ir palikau mane bei vaikus. Dr Ilekhojie yra tikras dvasingas gelbėtojas. Jis sugrąžino mano vyrą“ Jei turite kokių nors rūpesčių arba turite kokių nors problemų dėl santuokos ar santykių, galite susisiekti su juo el. paštu: gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam +2348147400259

Unknown rašė...

Dalinuosi šiuo liudijimu partneriams, kenčiantiems savo santykiuose, nes yra ilgalaikis sprendimas. Mano vyras paliko mane ir mūsų 3 vaikus dėl kitos moters 2 metams. Stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį. Buvau įskaudintas ir sutrikęs. Man reikėjo pagalbos, todėl šiek tiek tyrinėjau internete ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad burtininkas daktaras Ilekhojie gali padėti susigrąžinti meilužius ir išsiskyrusias poras. Susisiekiau su juo ir jis padarė susitaikymo burtą mūsų vardu. Mano nuostabai, po lygiai trijų dienų mano vyras grįžo namo. Taip vėl susitaikėme ir šeimoje buvo daug meilės, džiaugsmo ir ramybės. Taip pat galite susisiekti su dr. Ilekhojie, galingu rašybos specialistu dėl sprendimų. Paštu (gethelp05@gmail.com) arba tiesiogiai Whats App: +2348147400259

Unknown rašė...

Mano sužadėtinis paliko mane. Prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško, užblokavo mano numerį, o žmonės sakė matę jį su kita moterimi, tai supykdė ašaras į akis, nes ruošiamės tuoktis, ieškojau pagalbos, kai sutikau daktarą Ilekhojie, padėjusį daugeliui sergančių žmonių. santykių problema. Aš kalbėjausi su juo apie savo situaciją ir jis man apibūdino, kaip grįžti su Collinu, aš vykdžiau jo nurodymus ir šiandien esu laiminga, nes mano vyras grįžo po 3 mėnesių išsiskyrimo ir mes ketiname susituokti po dviejų savaičių. Jei jums reikia pagalbos dėl kokių nors santykių problemų, susisiekite su gydytoju Ilekhojie, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą. EL. paštas: gethelp05@gmail.com WhatsApp: +2348147400259

Unknown rašė...

Nuostabus meilės burtas, norint sugrįžti su savo partneriu ir pataisyti savo nutrūkusius santykius
Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš 3 mėnesius ir privertė mane pasirašyti skyrybų dokumentus, o aš visiškai sudaužau širdį. Ir emociškai negalėjau susigrąžinti jokios formos. Dėkoju Dievui už šį stulbinamą ir puikų burtininką, kuris mane išgelbėjo. Oho! Šis burtų raitiklis man labai padėjo. Daktaras Isikolo garantavo man skubų 24 valandų burtų atlikimą, ir aš sutikau. Stulbina tai, kad po 48 valandų mano vyras man paskambino ir labai atsiprašė, ką jis mane patikino, ir padarė viską, ką galėjo, kad atšauktų skyrybų dokumentus, kurie anksčiau buvo vykdomi naudojant šį stebuklingą burtų ratuką. Kai kurie žmonės tikino, kad jis atsinešė savo Buvęs meilužis, kai kurie liudijo, kad jis atkuria gimdą, išgydo vėžį, herpes simplex virusą ir kitas ligas. Labai ačiū, Viešpatie, už tavo galingus burtus. išsireiškimų nepakanka norint pasakyti ačiū. El. paštu Dr. Isikolo dabar dėl skubių meilės burtų šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp: +2348133261196.

anonymous rašė...

DR ISIKOLO yra tiesiog geriausias burtininkas ir pagalbininkas. Mano vardas Loreta Emilio. Iš pagarbos tau ir tavo kerams turiu pranešti visiems. Buvau pas kitus burtininkus ir nemačiau jokio rezultato. Aš tiesiog norėjau atvykti pas tave anksčiau, gavau iš tavęs tai, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs metams ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su daktaru Isikolu. Po meilės burto aš pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti, aš buvau tikrai nustebęs ir šokiruotas, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal.. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, kad po 2 dienų meilė ir laimė buvo sugrąžinta. Labai ačiū dr. Isikolo. Kiekvienas, ieškantis tikro burtininko, turėtų susisiekti su DR ISIKOLO el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +234-8133261196.

Anonymous rašė...

Tiesiog noriu padėkoti visiems, kurie mane palaikė per tuos metus. Mano istorija apie tai, kaip laimėjau Powerball loterijoje 45,4 mln. USD, yra šiek tiek pasaka. Jau 3 metus žaidžiu Powerball bilietus, nes man sukako 25. Pirmąjį bilietą nusipirkau per 25-ąjį gimtadienį. Tą dieną man labai pasisekė, nes susisiekiau su gydytoju Ilekhojie, kad padėtų man laimėti Powerball numerius. Tikrai patyriau tą puikų jausmą, kai žiūrėjau į kamerą norėdamas jai mirktelėti. Aš padariau tik nedidelę jo dalį ir juo pasitikėjau. Jis davė man numerius, kai kartu su juo išžaidžiau keletą bilietų už 25 USD. Patikrinau savo bilietą po to, kai laimėjimai pasirodė internete ir pamačiau, kad skaičiai yra teisingi, įskaitant Power Play. Aš rėkiau 15 minučių, nes tai atrodė kaip sapnas. Aš laimėjau 6,4 mln. Ačiū, dr. Ilekhojie Na, jo el. pašto adresas yra gethelp05@gmail.com, taip pat galite jam paskambinti arba Whatsapp telefonu +2348147400259

Anonymous rašė...

Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visomis aplinkybėmis. Suteikiu Dievui visą šlovę, kad į mano gyvenimą atvedė daktarą Igę Ajayi, padėjusį susigrąžinti žmoną, dėl kurios išsiskyriau vieneriems metams. Buvau paskutinis žmogus žemėje, priėmęs faktą, kad burtai egzistuoja arba veikia, tik tada, kai buvau nukreiptas pas daktarą Ige Ajayi, internete, kuris padėjo tiek daug žmonių savo galingais burtais. Neturėjau kitos išeities, kaip tik pabandyti, nes praėjus 3 mėnesiams po skyrybų buvau pažemintas savo darbo vietoje dėl depresijos, nes nežinau, ką daryti, kad ją susigrąžinčiau, bet ačiū Dievui šiandien, kad pasinaudojo Dr. Ige Ajayi, kad atgaučiau savo laimę ir meilės gyvenimą per 48 valandas. Tik praėjusią savaitę čia buvau paaukštintas atgal į savo pareigas ir esu čia, kad pasidalinčiau savo patirtimi su šiuo žmogumi, vardu daktaras Ige Ajayi. Nežinau, ką tu išgyveni šiandien, bet žinok, kad bet kurioje situacijoje visada yra išeitis. Daktaras Ajayi taip pat ruošia burtus, tokius kaip loterijos burtai, darbo burtai, burtai, skirti sustabdyti skyrybas, burtai išgydyti bet kokias ligas, apsaugos burtai, burtai, norint tapti sėkmingu, turtingu ir galingo teismo teisingumo burtai E.T.C. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348057393990

Unknown rašė...

Mano vaikinas išsiskyrė su manimi prieš 1 metus ir mes visiškai nustojome bendrauti, aš jo pasiilgau, bet jis atsisakė mane priimti atgal, tiek kartų maldavęs. Vieną dieną tyrinėjau santykius internete, kai pamačiau daugybę žmonių liudijimų apie daktarą Ilekhojie. Taigi susisiekiau su juo per WhatsApp: +2348147400259, pasakiau jam savo problemas ir jis pažadėjo man padėti. Vykdžiau jo nurodymus ir man tai buvo šokas, nes praėjus 48 valandoms po to, kai daktaras Ilekhojie atliko susitaikymo burtažodį, mano vaikinas man paskambino verkdamas ir maldaudamas jam atleisti. Jis grįžo namo, klūpėdamas, kad priimtu jį atgal. Daktaras Ilekhojie yra sąžiningas ir veiksmingas savo darbe. Jo susitaikymo burtas yra aktyvus ir 100% garantuotas. Susisiekite su juo per WhatsApp: +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Šis didis galingas dvasinis žmogus grąžino mano liūdesį į laimę. Mano vyras ką tik pabudo ir nusprendė, kad mūsų santuoka baigėsi. Jau keletą mėnesių mums su Rogeriu nesiseka, nes jis turėjo romaną su savo padėjėja darbe. Aš labai mylėjau savo vyrą ir nusprendžiau likti ir dirbti su mūsų santuoka. Per trumpą laiką Roger nustojo grįžti namo, o jo artimas draugas man pasakė, kad turi kitą butą, kuriame gyvena su ja. Buvau įskaudintas ir toliau ieškojau pagalbos, nes Rogeris skyrėsi nuo vyro, už kurį vedžiau prieš 10 metų. Laimei, radau daktarą Ilekhojie, kuris pažadėjo grąžinti mano vyrą man. Jis atliko susitaikymo burtą, kuris sugrąžino Rogersą ir dabar mes abu vėl džiaugiamės savo berniukais. Jei turite problemų, tokių kaip aš, atsiųskite Dr Ilekhojie el. laišką (gethelp05@gmail.com) arba susisiekite su juo Whatsapp / Viber +2348147400259

Unknown rašė...

Mano vardas Bernada Gaspar. Iš pagarbos DR ISIKOLO ir jūsų burtams turiu visiems pranešti apie šį liudijimą. Buvau pas kitus rašybos ratukus ir nemačiau jokio rezultato, iš jūsų gavau viską, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs metams ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su daktaru Isikolo. Po to, kai buvo atliktas meilės burtas, per mažiau nei 48 valandas aš pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai buvo kaip stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam dovanoti, aš tikrai buvau nustebęs ir sukrėstas, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal. Visiems, ieškantiems tikro burtininko, susisiekite su Dr.Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp telefonu +2348133261196

anonymous rašė...

Šis didis galingas dvasinis žmogus grąžino mano liūdesį į laimę. Mano vyras ką tik pabudo ir nusprendė, kad mūsų santuoka baigėsi. Jau keletą mėnesių mums su Rogeriu nesiseka, nes jis turėjo romaną su savo padėjėja darbe. Aš labai mylėjau savo vyrą ir nusprendžiau likti ir dirbti su mūsų santuoka. Per trumpą laiką Roger nustojo grįžti namo, o jo artimas draugas man pasakė, kad turi kitą butą, kuriame gyvena su ja. Buvau įskaudintas ir toliau ieškojau pagalbos, nes Rogeris skyrėsi nuo vyro, už kurį vedžiau prieš 10 metų. Laimei, radau daktarą Ilekhojie, kuris pažadėjo grąžinti mano vyrą man. Jis atliko susitaikymo burtą, kuris sugrąžino Rogersą ir dabar mes abu vėl džiaugiamės savo berniukais. Jei turite problemų, panašių į mano, atsiųskite Dr Ilekhojie el. laišką (gethelp05@gmail.com) arba susisiekite su juo Whatsapp / Viber (+2348147400259)

Anonymous rašė...

Praėjusią savaitę mano sužadėtinis išsiskyrė su manimi ir aš buvau toks liūdnas, nevalgiau ir su niekuo nekalbėjau, daug verkiau, buvau tokia prislėgta ir išgyvenusi stresą, kad dėl visko atsidūriau ligoninėje. stresas ir depresija. Vieną dieną internete ieškojau meilės patarimų, nes aš jį labai myliu ir juo rūpinuosi, ir aš tiesiog noriu, kad vėl būtume kartu kaip pora. Radau galingą vyrą, vardu Ilekhojie, kuris išsprendė tiek daug santykių problemų…… todėl susisiekiau su juo ir viską jam paaiškinau, tada daktaras Ilekhojie man pasakė, kad jis sugrįš pas mane per 48 valandas po to, kai padės man susitaikymo burtus. Tai puikiai suveikė, kaip jis pažadėjo, o Deividas grįžo ir pradėjo prašyti, kad priimtu jį atgal. Dabar esu toks laimingas, kad daktaras Ilekhojie padarė, kaip pažadėjo. Kreipkitės į Dr Ilekhohjie, nes jis yra 100% garantuotas ir veiksmingas. Parašykite jam el. laišką adresu [gethelp05@gmail.com] WhatsApp +2348147400259

Unknown rašė...

AČIŪ dr. Isikolo, UŽ ATGŪRĘ MAN LAIMĘ IR MANO ŠEIMA KARTU. WHATSAPP JAM PER +234-8133261196.
Sveiki, aš esu Rosa Antoine. Po to, kai daugelį metų gyvenau sąjungoje, vadinamoje santuoka su savo vyru. jis smurtavo ir sunaikino meilę, kurią dalijome, ir paliko mane. Aš paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji man pasiūlė susisiekti su burtininku, kuris padėjo jai burti, dėl kurio jos vyras sugrįžo pas ją. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip išbandyti. Nusiunčiau žinutę burtininkui, paskambinusiam daktarui Isikolo per whatsApp ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir viskas bus gerai. Jis papasakojo man viską, ko reikėjo, ką aš pateikiau, todėl jis užkalbėjo mane ir stebėtinai po 48 valandų mano vyras man paskambino atsiprašydamas už viską, kas buvo didžiulis ir didžiulis džiaugsmas. susisiekite su šiuo tikru ir labai tikru burtininku el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +234-8133261196

Unknown rašė...

Mano vardas Monalisa Landeka. Iš džiaugsmo pertekliaus mano širdyje giria DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano meilužis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas protu ir hipnotizuoja, padariau viską, ką galėjau, kad jis sugrįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis paliko miestą su ponia ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, kurios turėjo tokių problemų. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikėjo padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo apvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie suteikė jam, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Praėjusią savaitę mano sužadėtinis išsiskyrė su manimi ir aš buvau toks liūdnas, nevalgiau ir su niekuo nekalbėjau, daug verkiau, buvau tokia prislėgta ir išgyvenusi stresą, kad dėl visko atsidūriau ligoninėje. stresas ir depresija. Vieną dieną internete ieškojau meilės patarimų, nes aš jį labai myliu ir juo rūpinuosi, ir aš tiesiog noriu, kad vėl būtume kartu kaip pora. Radau galingą vyrą, vardu Ilekhojie, kuris išsprendė tiek daug santykių problemų…… todėl susisiekiau su juo ir viską jam paaiškinau, tada daktaras Ilekhojie man pasakė, kad jis sugrįš pas mane per 48 valandas po to, kai padės man susitaikymo burtus. Tai puikiai suveikė, kaip jis pažadėjo, o Deividas grįžo ir pradėjo prašyti, kad priimtu jį atgal. Dabar esu toks laimingas, kad daktaras Ilekhojie padarė, kaip pažadėjo. Kreipkitės į Dr Ilekhohjie, nes jis yra 100% garantuotas ir veiksmingas. Parašykite jam el. laišką adresu [gethelp05@gmail.com] WhatsApp (+2348147400259)

Unknown rašė...

DR ISIKOLO YRA GERIAUSIAS, KUR VISUR GALITE RASTI. Anksčiau šiais metais turėjau siaubingą ginčą su savo vyru ir jis neturėjo kito pasirinkimo, kaip tik išeiti iš namų, ir aš maniau, kad jį paliko tik pyktis. Po kelių dienų negalėjau su juo susisiekti ar sužinoti, kur jis yra. Aš laukiau ir laukiau, bet jis niekada negrįžo ir man nepaskambino. Buvau kupina skausmų ir gailesčio dėl to, kas nutiko. Stengiausi viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai, kol nesusisiekiau su DR ISIKOLO, kuris mane išgelbėjo. Jis puikiai atliko savo darbą, kad mus suvienytų, o meilė ir ryšys tarp jų buvo atstatyti dar nuostabiau. Mano vyras paskambino ir grįžo namo lygiai po 48 valandų, kaip žadėjo. DR ISIKOLO yra toks tikras ir niekada nepasiduoda. susisiekite su juo, jei jums reikia pagalbos. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

Unknown rašė...

Labai seniai žaidžiu loterijas ir man niekada nepasisekė. Sutikau draugą, kuriam pasiskundžiau nesugebėjimu laimėti apčiuopiamos sumos, ir jis supažindino mane su daktaru Ilekhojie, kuris padėjo jam burti loterijoje ir laimėjo 200 000 USD. Susisiekiau su juo per jį ir jis patikino, kad laimėsiu daug, kai tik jis man atliks loterijos burtą. Jis paprašė manęs duoti jam 48 valandas, kad jis gautų viską, ko reikia mano loterijai, todėl laukiau 48 valandas ir jis nurodė man gauti bilietą, priklausomai nuo to, kiek mano širdis pasirinko. Nusipirkau „Powerball“ bilietą ir, atėjus burtams, tapau milijonieriumi. Dabar, kai buvau beveik benamis, turiu pakankamai pinigų įkurti savo verslą. Ačiū, dr Ilekhojie, esu dėkingas. Jo kontaktus palieku čia visiems, kuriems reikia sėkmės, kad laimėtų. Paskambinkite jam +2348147400259 arba el. paštu (gethelp05@gmail.com)

Unknown rašė...

Mano vardas yra Marie Lyons, aš buvau DR ISIKOLO klientas ir turiu pasakyti, kad jis yra tikras burtininkas. Kai susisiekiau su šiuo burtininku, mano vaikinas paliko mane mėnesiams ir aš visada norėjau, kad jis grįžtų man. Maždaug prieš mėnesį sutikau DR ISIKOLO, kuris man padėjo, ir vėl užmezgiau ryšį su savo vaikinu. Kai mane paliko buvęs vaikinas, man kilo neramumai, kad vieną rytą veltui trenkiau vyresniajai seseriai. Aš taip pat susisiekiau su DR ISIKOLO per parodymus ir jis liepė nusiraminti, kad ir kokia bebūtų problema, jam viskas gerai ir pasiruošęs padėti kiekvienam, kas pas jį ateis. Vos po 2 dienų man paskambino buvęs ir norėjo susitikti. Aš sutikau ir ruošiausi su juo susitikti, o jis papasakojo, kaip jautėsi kaltas dėl to, ką padarė, ir norėjo, kad grįžčiau. Susisiekite su juo, kad jums padėtų, ir paskubėkite el. paštu El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

anonymous rašė...

AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
Mano vardas Dora Badila. Mano vyras ir aš pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip aš visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas ir mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes juo pasitiki ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196.

Unknown rašė...

Išbandžiau įvairius rašybos ratukus. Kai kurie iš jų man neatsiliepė po to, kai sumokėjau ir buvo akivaizdūs sukčiai, kai kurie man tikrai veikė, bet dėl tam tikrų priežasčių tai neveikė. Tada „You-Tube“ pamačiau vaizdo įrašą su žmogumi, kuris minėjo, kad ji pasiekė rezultatų su daktaru Ilekhojie. Nepaisant įtarimų ir viso to, ką išgyvenau, jis tikrai man parodė, kad yra tikras. Pasitikėti juo tikriausiai yra geriausias sprendimas, kurį kada nors priėmiau gyvenime, nes mano buvęs vyras grįžo praėjus trims dienoms po to, kai daktaras Ilekhojie atliko susijungimo burtą. Daug laiko praleidau norėdamas, kad galėčiau gauti dar vieną galimybę su savo vyru, o daktaras Ilekhojie padėjo man tai padaryti, ir dabar esame laimingi kartu. Kreipkitės į daktarą Ilekhojie, jei jums reikia panašios pagalbos kaip man. Paskambinkite jam +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

Anonymous rašė...

Daktaras Ige Ajayi yra tiesiog geriausias burtininkas ir pagalbininkas. Iš pagarbos tau ir tavo kerams turiu visiems pranešti apie šį liudijimą. Buvau pas kitus rašybos ratukus ir nemačiau jokio rezultato. Tiesiog norėjau, kad pas tave atvykčiau anksčiau, iš tavęs gavau viską, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs metams ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su daktaru Ige Ajayi. Po to, kai buvo atliktas Meilės burtas, pagaliau per 24 valandas sulaukiau jo skambučio, kaip patikino daktaras Ige Ajayi. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Buvau tikrai sutrikusi ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. Ir dabar aš vėl esu laiminga moteris. Labai ačiū dr. Ige Ajayi. Visi, ieškantys tikro burtininko, turėtų susisiekti su dr. Ige Ajayi adresu: drigeajayi@gmail.com Taip pat galite jį naudoti Whatsapp telefonu +234 (80)-5739-3990

Unknown rašė...

Darbe man mokėjo 40 eurų už valandą ir tai buvo įtemptas darbas. Internete ieškojau geresnio darbo, kai pamačiau liudijimus, kaip daktaras Ilekhojie savo burtais padėjo žmonėms laimėti loterijoje. Dar nežaidžiau loterijos, todėl susimąsčiau, kaip tai veikia, pasikalbėjau su Dr Ilekhojie žinute: +2348147400259, prašydama padėti laimėti ir loterijos žaidimą. Jis atsakė ir paprašė mano vardo ir nuotraukos, jis pasakė, kad reikia atlikti burtą. Aš padariau, kaip jis nurodė, ir daiktai buvo nupirkti burtams atlikti, po burto jis davė man loterijos numerį ir svetainę, kuri jam buvo atskleista. Lošiau loterijoje ir po dviejų dienų gavau el. laišką, kad laimėjau 11 milijonų eurų (11 000 000). Maniau, kad tai pokštas, bet štai aš gavau atlyginimą be streso. Dr Ilekhojie yra puikus aiškiaregis, prisijunkite prie manęs, padėkokite jam žinute / skambindami: +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com)

Anonymous rašė...

Buvau tokia sutrikusi ir sugniuždyta, kai vyras paliko mane be žodžio, man jo labai reikėjo, nes aš jį labai mylėjau. Taigi mano draugas supažindino mane su šiuo galingu vyru, kuris privertė savo vyrą grįžti namo po 5 mėnesių išsiskyrimo, todėl aš susisiekiau su juo ir jis pažadėjo, kad greičiau nei po 72 valandų Axelis sugrįš pas mane. Kai padariau viską, ko jis prašė, paskambino mano vyras, kuris atsisakė su manimi kalbėtis ir pradėjo verkti, kad padarė klaidą išeidamas iš namų. Buvau laiminga, nes aš ir Axelis buvome kartu nuo vaikystės, o palikimas vienas kito įskaudino mus abu. Dabar esu laiminga, nes jis grįžo namo ir viskas tiesiog tobula. Jei turite kokių nors santykių problemų, patarsiu susisiekti su gydytoju Ilekhojie ir gauti sąžiningų rezultatų. Žemiau yra jo kontaktiniai duomenys, pranešantys jam per WhatsApp: +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

Anonymous rašė...

KAIP ATRADAU PALAIKYMĄ daktaro Ige Ajayi rankose...
Mano vardas Gemini North, aš esu iš NYC. Visada pažadėjau rekomenduoti jus žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes rasti el. paštą buvo geriausia, kas man kada nors nutiko, daktare Ige Ajayi, jūs esate dėmesingiausias ir užjaučiantis žmogus, kokį tik turiu. žinomas. Buvau labai nusiminęs po to, kai beveik penkerius metus buvau be meilės. Aš paprašiau susivienijimo meilės burto ir nuostabiai tai pavyko. Aš laimingai gyvenu su gražiausiu gyvu vyru ir to meldžiau. Ačiū, dr. Ige Ajayi, nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką padarėte dėl manęs, todėl nusprendžiau pasidalinti šiuo jūsų rankų darbo liudijimu visam pasauliui, kad sužinočiau apie jūsų gerą darbą man. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348057393990

Unknown rašė...

Laba diena visiems, mano vardas Monique Lava. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Aš buvau emociškai sužlugdytas ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau. Mėnesius išgyvenau bėdą ir visur ieškojau pagalbos, kol sužinojau apie DR ISIKOLO. Susisiekiau su juo ir paaiškinau savo problemas. Jis norėjo man padėti ir paraginti laikytis procedūrų, kad galėtų atkurti meilę tarp manęs ir mano vyro ir taip pat užtikrinti, kad mes abu vėl sugrįžtume vienas į kitą. Aš įvykdžiau visus reikalavimus ir jis atliko savo darbą. Po 48 valandų gavau žinutę iš savo vaikino, prašydama pasimatymo, kad galėtume išmesti daiktus. Dabar mes vėl kartu ir viskas dėka DR ISIKOLO. Jis taip pat gali jums padėti, jei esate pasirengęs tikėti ir išlikti viltingas. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196

Anonymous rašė...

Labai džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta. neseniai susitaikėm, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis ir tai buvo mūsų abiejų gijimo procesas. Naktinė kumelė, kuri truko beveik 4 metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį, abu judame į priekį ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu išreikšti, koks esu dėkingas DR WALE už atgaivinimą, tarsi mes pagaliau iš naujo atradome tuos dalykus vienas kitame, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Dėkoju DR WALE, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir sugrąžinote mano vyrą pas mane. Aš ir mano vyras vėl laimingai gyvename kartu. Ačiū DR WALE. jei taip pat turite problemų su židiniu. Susisiekite su DR WALE WhatsApp / Viber +2347054019402 ARBA el. paštu drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

MANO vyras ir aš neseniai išsiskyrėme. Mes susituokę jau šešerius metus ir tai buvo visokeriopai įžeidžiantys santykiai. Noriu išsiaiškinti save ir išspręsti savo problemas, kad galėčiau būti puiki mama ir žmona, bet manau, kad tai yra laiko švaistymas bandant sutvarkyti savo santuoką, nes ji iširo, esu emociškai išsekusi ir tiesiog noriu sutelkti dėmesį į mano vaikus. Ir jaučiu, kad nesąžininga bandyti taisyti tai, dėl ko aš vienintelis dedu pastangų. Aš pasimetęs. Tai buvo mano sprendimai, kol aptikau straipsnį tinklaraštyje apie tai, kaip Ultimate Spell of DR WALE, kuris padėjo daugeliui žmonių atkurti iširusias santuokas / santykius. Greitai susisiekiau su juo, ir jis man pasakė, ką turėčiau daryti, ir aš tuoj pat tai padariau. Po kelių savaičių grįžo mano vyras, o didžiausias dalykas yra tai, kad mano vyras visiškai pasikeitė, nebeprievartauja ir neįžeidžia. Šiandien jis tapo mylinčiu ir rūpestingu vyru. galite susisiekti su DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Lygiai per 5 santuokos metus su vyru su 2 vaikais mano vyras pradėjo keistai elgtis ir vaikščioti su kitomis damomis bei rodyti man šaltą meilę, kelis kartus grasino, kad išsiskirs, jei išdrįsiu paklausti jo apie jo romaną su kitomis damomis. Buvau visiškai nusiminusi ir sutrikusi, kol senas mano draugas man nepasakojo apie burtininką internete, kuris naudoja meilės burtų galias, kad padėtų žmonėms, turintiems santykių ir santuokos problemų. Iš pradžių suabejojau, ar toks dalykas yra, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su juo, jis padėjo užburti meilę ir per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašinėti, dabar jis nustojo iš proto. ir jam viskas gerai su manimi. ir tikras. Susisiekite su šiuo puikiu meilės burtų rašikliu, kad išspręstumėte savo santykių ar santuokos problemą šiandien: Dr. Ige Ajayi, el. paštas: drigeajayi@gmail.com arba tiesiogiai Whatsapp +2348130035939.

Unknown rašė...

Mano vardas Motina Nojus, gyvenu ir dirbu čia, UK. Mano gyvenimas grįžo!!! Po 2 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane su dviem vaikais ir mano gyvenimas sugriuvo. Jaučiau, kad noriu visa tai baigti, vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emociškai nusilpęs ir gyvenimas atrodė beprasmis. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie. Kai kurie žmonės tikino, kad jis parsivedė savo buvusiąją sugrįžusią, kai kurie tikino, kad atkuria gimdą ir gydo ligas žolelėmis. Mane labiau domino susitaikymas su savo vyru, kurį daktarė Ilekhojie leido per 3 dienas. Dabar mano vyras grįžo ir nuo to laiko gyvename laimingai. Ačiū. Čia palieku jo kontaktą visiems, kuriems reikia pagalbos El. paštas: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

Unknown rašė...

Mano vyras paliko mane su dviem vaikais, aš jaučiausi siaubingai ir vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emocinga, nes vaikai manęs nuolat klausinėjo, kur yra tėtis. Ačiū daktarui Ilekhojie, kurį sutikau feisbuke, kuris grąžino mano vyrą namo ir atkūrė taiką tarp mūsų. Vieną tą ištikimą dieną naršydamas internete aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie ir akimirksniu pajutau poreikį kreiptis į jį pagalbos, ir dabar džiaugiuosi, kad man viskas baigėsi gerai. Mano vyras dabar yra namuose su mano vaikais ir iki šiol mano namuose niekada nebuvo tiek meilės ir džiaugsmo. Turite panašių problemų, pasakykite man, kaip jis galės jums padėti. Susisiekite su daktaru Ilekhojie El. paštu: gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

Anonymous rašė...

Mes visi turime skirtingas gyvenimo istorijas. Buvo pakilimų ir nuosmukių, bet mane labiausiai nuliūdino, kai mano sužadėtinis, su kuriuo draugavome 7 metus, pasakė, kad turėtume nutraukti santykius, aš nepatyriau tokio skausmo, kokį jaučiau tą dieną. Paklausiau jo, ką jis padarė ne taip, bet jis man pasakė, kad yra pavargęs. Po 3 mėnesių išsiskyrimo gavau liudijimą ponios, kuri gerai kalbėjo apie daktarą Igę Ajayi, burtininką, padėjusį daugeliui žmonių atkurti taiką ir meilė. namie. Aš tikrai myliu savo vyrą ir noriu, kad jis grįžtų į savo gyvenimą, todėl kreipiausi į daktarą Ige Ajayi ir pasiaiškinau, po keleto konsultacijų jis man pasakė, kokia yra problema ir ką daryti, kad atkurčiau mano santykius, padariau viską, kas man buvo liepta. paklausė ir po 48 valandų burtų mano sužadėtinis susisiekė su manimi ir dabar mes laimingai susituokę. Jei jums reikia tikro burtininko pagalbos, galite pasitikėti daktaru Ige Ajayi ir tikiu, kad jis vėl turės priežastį šypsotis. Susisiekite el. paštu: drigeajayi@gmail.com arba Whatsapp: +2348130035939

Unknown rašė...

Negaliu patikėti, kad vudu išaugo tiek, kiek galite juo laimėti loterijoje. Internete pamačiau komentarą apie burtininką, vardu Dr Ajayi, kuris padėjo man atlikti vudu, dėl kurio aš laimėjau 450 000 USD vertės Powerball loteriją. Jis taip pat man pasakė, kad jei būčiau išleidęs milijonus, taip pat būčiau laimėjęs. Tačiau problema buvo ta, kad burtą galite panaudoti tik vieną kartą, o tai reiškia, kad nėra antros galimybės žaisti du kartus, nes tai prieštarauja dvasinio žmogaus pasakytam vudu. Buvau labai dėkingas už tai, kad niekada netikėjau, kad tai kada nors pavyks, bet šiandien galėjau sumokėti savo skolas. Dr Ajayi yra galingas dvasingas žmogus, kuris gali padėti jums išspręsti bet kokias jūsų patiriamas gyvenimo problemas, nesvarbu, ar tai būtų fizinė ar dvasinė, jūs galite visiškai pasikliauti daktaru Ajayi. galite susisiekti su juo Whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu :drajayi1990@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vardas Tamara Simonis ir esu čia, kad padėkočiau DR ISIKOLO už pagalbą išgelbėti mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate Viber ar WhatsApp teksto: +2348133261196

Unknown rašė...

Sveiki visi, mano vardas Laura Ðarûnas. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog parašykite jam žinutę per WhatsApp/Viber +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia pagalbos.

Unknown rašė...

Mano vyras paliko mane su dviem vaikais, jaučiausi siaubingai ir vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emocinga, nes vaikai manęs nuolat klausinėjo, kur yra tėtis. Ačiū daktarui Ilekhojie, kurį sutikau feisbuke, kuris grąžino mano vyrą namo ir atkūrė taiką tarp mūsų. Vieną tą ištikimą dieną naršydamas internete aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie ir akimirksniu pajutau poreikį kreiptis į jį pagalbos, ir dabar džiaugiuosi, kad man viskas baigėsi gerai. Mano vyras dabar yra namuose su mano vaikais ir iki šiol mano namuose niekada nebuvo tiek meilės ir džiaugsmo. Jei turite panašių problemų, susisiekite su dr. Ilekhojie El. paštu: gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

Unknown rašė...

Mano sielos draugas paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau sugniuždyta. Atrodė, tarsi ji būtų jį užkeikusi pikto užkeikimo, Kolinas per naktį atsisuko prieš mane be jokio įspėjimo. Tai atsitiko anksti šiais metais, aš labai norėjau, kad jis sugrįžtų, nes daug ką sukūrėme kartu ir tai sudaužys vaikų širdis. Naudojau kiekvieną burtų liejimo svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Tada pamačiau konkretų liudijimą apie daktarą Ilekhojie ir tai tikrai suteikė man vilties, nes tai buvo panašu į mano atvejį. Susisiekiau su juo ir jis man viską paaiškino, ką turėčiau daryti. Jis pradėjo dirbti su manimi balandžio mėnesį ir dėl viso jo nuostabaus darbo Collinas yra čia, šalia manęs, o tai yra svajonės išsipildymas. Esu tokia laiminga ir privilegijuota, kad sutikau daktarą Ilekhojie. Galite kreiptis į jį pagalbos. Whatsapp: +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Mano sielos draugas paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau sugniuždyta. Atrodė, tarsi ji būtų jį užkeikusi pikto užkeikimo, Kolinas per naktį atsisuko prieš mane be jokio įspėjimo. Tai atsitiko anksti šiais metais, aš labai norėjau, kad jis sugrįžtų, nes daug ką sukūrėme kartu ir tai sudaužys vaikų širdis. Naudojau kiekvieną burtų liejimo svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Tada pamačiau konkretų liudijimą apie daktarą Ilekhojie ir tai tikrai suteikė man vilties, nes tai buvo panašu į mano atvejį. Susisiekiau su juo ir jis man viską paaiškino, ką turėčiau daryti. Jis pradėjo dirbti su manimi balandžio mėnesį ir dėl viso jo nuostabaus darbo Collinas yra čia, šalia manęs, o tai yra svajonės išsipildymas. Esu tokia laiminga ir privilegijuota, kad sutikau daktarą Ilekhojie. Galite kreiptis į jį pagalbos. Whatsapp: +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com)

Anonymous rašė...

Sveiki, dabar pažįstu burtų gydytoją, galite apčiuopiamai pabendrauti ir atkurti meilės gyvenimą. Tas žmogus yra visada patikimas daktaras Ige Ajayi, burtininkas, kuris pakeitė mano gyvenimą ir daugelį kitų gyvenimų, kuriuos šiandien pažįstame savo burtais. Jūs tiesiog vadinate tai meilės burtais, karjeros siekimu, sveikatos problemomis, kad ir kokia tai būtų trauma, atėjo laikas nedvejodami jumis pasirūpinti. Mano atvejis buvo gana bjaurus, kol sutikau jį, o visa kita yra istorija. Su juo galite susisiekti naudodami bet kurią iš šių WhatsApp priemonių: +2348130035939
paštas: drigeajayi@gmail.com.

Susitikite su juo privačiai ir vėl būkite laimingi.

Unknown rašė...

Nuoširdžiai dėkoju Marie Tautrimas DR ISIKOLO už pagalbą atstatyti mano sugedusius namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Mes su vyru vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: (gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259)

Anonymous rašė...

Noriu be galo padėkoti šiam puikiam žmogui, vardu daktaras Ige Ajayi, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, vyras paliko mane dėl kitos moters tik todėl, kad turėjome mažą nesusipratimą. jis mane paliko ir pažadėjo niekada negrįžti. Visą dieną verkiau ieškodama sprendimo, kuris padėtų jį susigrąžinti. Tada pamačiau, kaip internete dalijamasi KIMBERLY LUKCAS parodymais. Nusiunčiau jam laišką ir papasakojau savo problemas, kurias turiu su vyru ir jis žada parsivežti namo po 2 dienų. iš tikrųjų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti vyrą per 2 dienas, ką jis pažadėjo, o mano vyras sugrįš pas mane ir pažadės mylėti mane amžinai ir maldauti už skausmą, kurį man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Ige Ajayi ir nenustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, koks esate teisus. Ir noriu pasakyti visiems šioje svetainėje, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR. Ige Ajayi. už viską, ką jis dėl manęs padarė. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingu ir žada mane mylėti amžinai. pažadą, kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės santykių problemų, atsiųskite jam el. (drigeajayi@gmail.com) arba taip pat galite jį WhatsApp telefonu +2348130035939.

Unknown rašė...

Sveiki visi. Mano vardas Arabella Jonas. Esu čia, kad padėkočiau puikiam daktarui Isikolo už mano santuokinių problemų sprendimą. Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie DR ISIKOLO, kai pradėjau ieškoti pagalbos. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu reikalingą sprendimą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik laikytis jo procedūrų ir jis nieko nevilkino. Jis užmezgė meilės susijungimo ryšį man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta ir jis pasiekė mane tiksliai po 48 valandų, kaip pažadėjo DR ISIKOLO. Jis tikrai yra puikus pagalbininkas ir yra patikimas. Jei turite kokių nors problemų, tiesiog parašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

unknown rašė...

Laba diena visiems, noriu pasidalinti patirtimi, kurią turiu su burtininku, vardu Dr Ajayi, jis yra labai galingas žmogus, palaimintas savo pirminio tėvo, kad padėtų žmonėms, turintiems įvairių gyvenimo problemų, aš išgyvenu blogiausią savo gyvenimo etapą, nes mano vyras man pasakė, kad nori skyrybų iš niekur, aš jo paklausiau, kur aš klydau, bet jis man nieko neatsakė, o išsikraustė iš namų, tai buvo tikrai keista, todėl ieškau pagalbos, kai sutikau daktarą Ajayi. rašybos ratukas internete, aš jam paaiškinau savo būklę po tam tikrų konsultacijų ir sužinojau, kad mano vyras dirba su savo sekretore ir yra jos užkalbintas, didysis burtininkas man pasakė, ką reikia daryti, ir aš vykdžiau jo nurodymus. Šiandien aš didžiuojuosi moteris, nes mano vyras yra namuose su manimi, o mes laukiame savo antrojo vaiko dėka dr. Ajayi, burtininko, jei jums reikia burtininko pagalbos bet kokiai problemai, Dr Ajayi yra teisus. asmenį už tobulą ir patikimą rezultatą. Susisiekite su jo Viber arba WhatsApp numeriu: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vardas Marija Đarűnas. Vedybinės bėdos įvedė mane į didelę netvarką, dėl kurios, deja, išsiskyriau su vyru. Beveik metus išgyvenau labai daug. Bandžiau judėti toliau, bet negalėjau, nes likau sudaužyta ir sudužusi širdis ir turėjau du vaikus, kuriais galėčiau pasirūpinti viena. Visa tai aš niekada nenustojau mylėti savo buvusio vyro ir vėl bandžiau sutvarkyti mūsų sąjungą, kol sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris internete buvo plačiai žinomas dėl pagalbos žmonėms. Turėjau su juo susisiekti ir sužinojau, kad jis taip pat gali man padėti, ką jis padarė, kai aš jo laikiausi. Jis atkūrė ryšį tarp manęs ir mano vyro, o skyrybos buvo anuliuotos, o mes kartu esame laimingesni net labiau nei aš kada nors įsivaizdavau. Jis yra patikimas ir patikimas, o vos per 2 dienas jo darbo rezultatas pasireikš be jokių abejonių. tiesiog parašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com arba per Viber arba whatsApp: +2348133261196

Unknown rašė...

Man buvo sudaužyta širdis pastaruosius 8 mėnesius po to, kai Shawn išsiskyrė su manimi, bet kai pamačiau žmonių liudijimus apie daktarą Ilekhojie, man buvo labai malonu paprašyti jo pagalbos. Jis paaiškino viską, ko reikia norint atlikti susitaikymo burtą, ir aš juo pasitikėjau visa širdimi. Lygiai per 3 dienas mano vaikinas, kuris vaikino mane kelis mėnesius, skambino man 15 kartų vietoje. Buvau šokas, nes jis buvo tas, kuris mane užblokavo ir persikėlė į kitą vietą. Dabar esame laimingi kartu ir laukiame pirmagimio kartu. Noriu įvertinti daktarą Ilekhojie už jo didelę pagalbą ir taip pat įspėti visuomenę apie šį puikų žmogų. Kreipkitės į jį asmeniškai, jei jums reikia jo pagalbos. Skambinkite / Whatsapp +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

Anonymous rašė...

Noriu paliudyti apie galingą DR WALE, kuris išgelbėjo mano santykius. Turiu būti vienas iš nedaugelio, kuriems nėra sunku parodyti ir pasakyti kam nors, koks esu dėkingas už tai, kad mano santykiai yra melodingi ir sklandūs. Aš stengiausi pozityviau vertinti savo santykius su savo vaikinu, atrodo, kad tai truko amžinai. Kita ponia atėmė iš manęs mano sužadėtinį ir jie abu persikėlė į kitą vietą. Aš verkiau ir ieškojau, kad jis sugrįžtų, bet jis atsisakė priimti mano skambučius ir grąžinti žinutes. Mano draugas supažindino mane su galingu burtų raitininku, pavadintu DR WALE, kuris padėjo man išlieti labai galingą meilės burtą, kuris per kelias savaites sugrąžino mano sužadėtinį. Nustebau ir nustebau, kai mano sužadėtinis paskambino prašydamas manęs atleidimo dėl galingo DR WALE meilės burto. Jei turite kokių nors problemų dėl santuokos ar santykių, susisiekite su DR WALE šiais būdais. Galite jam paskambinti arba parašyti tiesiogiai per WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA El.
drwalespellhome@gmail.com

anonymous rašė...

Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atkurta. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per Viber/WhatsApp: +2348133261196.

unknown rašė...

Mano vyras po 8 santuokos metų paliko mane su kita moterimi, jis išvyko į komandiruotę ir nenorėjo daugiau grįžti namo, kad pabūtų su šeima. Aš ieškojau pagalbos, kai sutikau daktarą Ajayi, galingą burtą. ratukas. Paaiškinau jam savo situaciją ir paaiškėjo, kad mano vyrą užkerėjo kita moteris, todėl jis pamiršo namus, daktaras Ajayi padarė burtą, o mano vyras buvo paleistas iš nelaisvės, ir aš džiaugiuosi, kad jis grįžo namo. po 3 metų išsiskyrimo, jei jums reikia kokios nors pagalbos, nedvejodami susisiekite su Dr Ajayi per whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

Unknown rašė...

NEPAKANKANT ŽODŽIŲ, KAD DĖKOJAME DR. ISIKOLO UŽ MANO PROBLEMŲ SPRENDIMĄ.
Šie nuoširdūs padėkos žodžiai skamba iš manęs Benos Sipavičiūtės. Anksčiau šiais metais turėjau siaubingą ginčą su savo žmona ir ji neturėjo kito pasirinkimo, kaip tik išeiti iš namų, ir aš maniau, kad ji buvo tik pyktis, dėl kurio ji paliko. Po kelių dienų negalėjau su ja susisiekti ar sužinoti, kur jis yra. Aš laukiau ir laukiau, bet ji niekada negrįžo ir man nepaskambino. Buvau kupina skausmų ir gailesčio dėl to, kas nutiko. Stengiausi viską, ką galėjau, kad ją susigrąžinčiau, bet nesėkmingai, kol nesusisiekiau su DR ISIKOLO, kuris mane išgelbėjo. Jis puikiai atliko savo darbą, norėdamas mus suvienyti, o mano žmona man parašė žinutes, mes iš tikrųjų atgaiviname emocinį ryšį ir ji grįžo namo lygiai po dviejų dienų, kaip tikėjausi ir tikėjau. DR ISIKOLO yra toks tikras ir niekada nepasiduoda. susisiekite su juo, jei jums reikia pagalbos. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

Unknown rašė...

Buvau tokia sutrikusi ir sugniuždyta, kai vyras paliko mane be žodžio, man jo labai reikėjo, nes aš jį labai mylėjau. Taigi mano draugas supažindino mane su daktare Ilekhojie, kuri kažkada sutaikė ją ir jos vaikiną. Aš tiesiogiai kalbėjausi su gydytoju, kuris patikino, kad susitaikysiu su vyru po to, kai buvo atliktas ritualas, skirtas atkurti mūsų prarastą ryšį. Lygiai po 3 naktų mano vyras staiga grįžo namo ir pradėjo verkti, prašyti atleidimo ir pasakoti, kaip labai pasiilgo manęs ir mūsų vaikų. Priėmiau jį atgal ir nuo to laiko esame laiminga šeima. Jei turite kokių nors santykių problemų, patarsiu su juo susisiekti.
WhatsApp: +2348147400259
Paštas: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Susitaikymo puslapyje pamačiau nuostabų Helmos liudijimą apie gerus daktaro Ilechodžio darbus. Niekada netikėjau, nes dar nebuvau nieko girdėjęs apie tokį stebuklą. Niekas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti tol, kol daktaras Ilechojie nepadarė nuostabaus darbo už mane, atkūrusį mano iširusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė prašydamas atleidimo, kad priimtu jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą daktarui Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs ir visos mano šeimos. Esame laimingi kartu ir mano namuose tvyro ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo burtažodžio. Susisiekite su juo dabar dėl bet kokios jums reikalingos pagalbos per Whatsapp / viber: +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Puikios galimybės sugrąžinti savo vyrą pas jus ir jūsų vaikus su DR ISIKOLO pagalba.
Mano vyras paliko mane ir mūsų 2 vaikus maždaug 10 mėnesių. Aš išgyvenau daug skausmo. Bandžiau viską, kas įmanoma, kad jis grįžtų pas mane ir pas vaikus, bet nieko nepavyko. Man tai buvo tikrai įtemptas laikotarpis, nes niekada nenorėjau išgyventi širdies skausmo. man buvo liepta susisiekti su meilės burtų gydytoju, kuris man padėtų, ką aš ir padariau. Man pasisekė, kad gavau DR ISIKOLO kontaktą, kuris galėjo man padėti, aš susisiekiau su juo ir jam viską paaiškinau bei laikiausi jo procedūrų, o jis padarė meilės susijungimo burtai, kurie per 2 dienas sugrąžino mano vyrą pas mane ir pas jo vaikus. labai ačiū DR ISIKOLO. Labai vertinu tai, ką dėl manęs padarėte. Čia yra jo kontaktas, jei jums to gali prireikti sprendžiant santykių problemas. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Džiaugiuosi tuo, kaip patikėjau gydytoju Ilekhojie, kad po beveik metų išsiskyrimo sugrąžins mano buvusį vyrą. Prieš susitikdamas su gydytoju Ilekhojie, ieškojau daugybės svetainių, ieškodamas būdų, kaip susigrąžinti savo buvusį vyrą po to, kai jis be jokios priežasties paprašė skirtis. Buvau sugniuždyta, bet daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po susitaikymo burtažodžio mano vyras paskambino po dviejų dienų ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis grįžo namo ir aš labai džiaugiuosi vėl su juo susitikęs. Naudoju šias priemones, kad įvertinčiau daktarą Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, taip pat padėjo daugeliui kitų žmonių. Palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com)

Unknown rašė...

Taip, tai tiesa, kad DR ISIKOLO yra geriausias meilės gydytojas. Mano vardas yra Marie Elvinas, jis man dirbo ir turiu pasakyti, kad jis yra tikras burtininkas. mano vaikinas mane paliko mėnesiams ir aš visada norėjau, kad jis grįžtų man. Maždaug prieš savaitę sutikau DR ISIKOLO, kuris man padėjo, ir vėl užmezgiau ryšį su savo vaikinu. Kai mane paliko buvęs vaikinas, man buvo trauma, kad vieną rytą trenkiau vyresniajai seseriai veltui. Tai man tapo katastrofa, nes patyriau fiziologinę traumą, o mano šeima labai nerimavo dėl mano sveikatos. Po 2 metų sutikau ir DR ISIKOLO per parodymus ir jis liepė nusiraminti, kad ir kokia bebūtų problema, jam viskas gerai ir pasiruošęs padėti kiekvienam, kas pas jį ateis. Vos po 2 dienų man paskambino buvęs vyras ir norėjo, kad susitiktume. Aš sutikau ir ruošiausi su juo susitikti, o jis man papasakojo, kaip jautėsi kaltas dėl to, ką padarė, ir norėjo, kad grįžčiau. Aš pagyriau DR ISIKOLO už nuostabų rankų darbą ir rekomenduosiu jį visiems, kuriems reikia burtininko. Susisiekite su juo, kad jums padėtų, ir paskubėkite el. paštu El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

Anonymous rašė...

Noriu padėkoti labai maloniam ir galingam ekstrasensui, kuris sugrąžino mano buvusią žmoną, kuri mane paliko, ji man pasakė, kad nori būti viena, ir paliko mane ir vaikus. Buvau sugniuždyta kiekvieną dieną vis galvoju, kaip gyvenčiau be jos vieną dieną internete, kai radau daktarą Igę Ajayi. Tada aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė nesijaudinti, kad ji grįš po 24 valandų po to, kai išliejo meilės burtą, nors aš šiek tiek abejojau, bet aš tiesiog padariau viską, ką jis nurodė, ir šiek tiek tikėjau. Mano didžiausiai nuostabai kitą dieną ji buvo grįžusi į mane, ji man pasakė, kad jai liūdna, nes ji negalėjo pastoti, nes mes bandėme, bet daktaras Ige Ajayi. Taip pat išspręsta, kad dabar jai 3 savaitės nėščia. Aš labai džiaugiuosi, kad labai rekomenduoju, kad jis yra galingas ir gali padėti jums išspręsti įvairias problemas, atsiųskite jam el. laišką adresu drigeajayi@gmail.com/WhatsApp +2348130035939

Unknown rašė...

Puiki ir nuostabi paslauga, kaip susigrąžinti buvusįjį.
Kam tai rūpi, aš labai vertinu, kaip Didysis DR ISIKOLO panaudojo savo intuityvius nurodymus, galias ir įgūdžius, kaip gyvenimo treneris, taip pat savo empatiją, kad sugrąžintų mano sielos draugą. 100 procentų nemokamų tikrų ekstrasensų, konsultantas, kuris sugrąžins jūsų buvusįjį ir išspręs visas jūsų bendras problemas ar nelaimės problemas. mano partnerė mane paliko dėl nesibaigiančių muštynių ir kivirčų, o aš kelis mėnesius buvau sugniuždyta ir susisiekus su ja susigrąžinau savo laimę. Vienintelis DR ISIKOLO The Great yra vienintelis, kuris gali jums padėti. Jis išsprendė mano problemą už mane. Jis sugrąžino mano buvusįjį per 48 valandas po konsultacijos, o meilė ir meilė grįžo į vietą ir sustiprėjo. Susisiekite su Didžiuoju Dr Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

annonymous rašė...

Mano vardas Eliza, mano 5 metų vyras paliko mane su mūsų 2 metų kūdikiu, nes susidūriau su juo apgaudinėdamas, kad nakvojau lauke, kol nesupratau, kas vyksta, mano vyras gyveno su kita moterimi, sutikau draugą, kuris mane supažindina Dr. Ajayi galingas burtininkas. Pasakiau daktarui Ajayi apie savo situaciją ir meilės burtai buvo padaryti, po 3 dienų mano vyras grįžo namo ir mes vėl gyvename laimingą gyvenimą. susisiekite su daktaru Ajayi per Whatsapp: +2347084887094 dėl santuokos problemų sprendimo.

Unknown rašė...

Džiaugiuosi tuo, kaip patikėjau gydytoju Ilekhojie, kad po beveik metų išsiskyrimo sugrąžins mano buvusį vyrą. Prieš susitikdamas su gydytoju Ilekhojie, ieškojau daugybės svetainių, ieškodamas būdų, kaip susigrąžinti savo buvusį vyrą po to, kai jis be jokios priežasties paprašė skirtis. Buvau sugniuždyta, bet daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po susitaikymo burtažodžio mano vyras paskambino po dviejų dienų ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis grįžo namo ir aš labai džiaugiuosi vėl su juo susitikęs. Naudoju šias priemones, kad įvertinčiau daktarą Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, taip pat padėjo daugeliui kitų žmonių. Palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. Whatsapp +2348147400259) arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

Monique lava rašė...

Sveiki visi, mano vardas Monique Lava. Man buvo labai sunku, kai vaikinas mane paliko dėl kitos moters. Buvau emociškai sugniuždyta ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau. Mėnesius turėjau bėdų ir visur ieškojau pagalbos, kol sužinojau apie DR rabaa. Susisiekiau su juo ir paaiškinau savo problemas. Jis norėjo man padėti ir paskatinti laikytis procedūrų, kad atkurtų meilę tarp mano ir vyro ir taip pat pasirūpintų, kad mes vėl sugrįžtume vienas pas kitą. Atitikau visus reikalavimus ir jis atliko savo darba. Po 48 valandų gavau žinutę iš savo vaikino, prašydama pasimatymo, kad galėtume išmesti daiktus. Dabar mes vėl kartu ir visa tai DR rabaa dėka. Jis taip pat gali jums padėti, jei esate pasirengęs tikėti ir išlikti viltingas. parašykite jam dabar drrabaahealing@gmail.com

Unknown rašė...

Nuostabus meilės burtas, norint sugrįžti su savo partneriu ir pataisyti nutrūkusius santykius
Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš 3 mėnesius ir privertė mane pasirašyti skyrybų dokumentus. Man buvo visiškai sudaužyta širdis ir negalėjau emociškai susigrąžinti jokios formos. Dėkoju Dievui už šį stulbinamą ir puikų burtininką, kuris mane išgelbėjo. Oho! Šis burtų raitiklis man labai padėjo. Daktaras Isikolo garantavo man skubų 48 valandų burtą, kurį aš sutikau. Stulbina tai, kad po 48 valandų mano vyras man paskambino su daugybe atsiprašymų, kuriuos jis patikino ir kad skyrybų procesas bus atšauktas. tik tada aš žinojau, kad meilė ir harmonija tarp mūsų buvo atkurta amžiams. Labai ačiū, daktare Isikolo už jūsų galingus burtus. išsireiškimų nepakanka norint pasakyti ačiū. El. paštu Dr Isikolo dabar dėl skubios pagalbos šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo WhatsApp arba Viber: +2348133261196

Anonymous rašė...

Noriu be galo padėkoti šiam puikiam žmogui, vardu daktaras Ige Ajayi, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, vyras paliko mane dėl kitos moters tik todėl, kad turėjome mažą nesusipratimą. jis mane paliko ir pažadėjo niekada negrįžti. Visą dieną verkiau ieškodama sprendimo, kuris padėtų jį susigrąžinti. Tada pamačiau, kaip internete dalijamasi KIMBERLY LUKCAS parodymais. Nusiunčiau jam laišką ir papasakojau savo problemas, kurias turiu su vyru ir jis žada parsivežti namo po 2 dienų. iš tikrųjų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti vyrą per 2 dienas, ką jis pažadėjo, o mano vyras sugrįš pas mane ir pažadės mylėti mane amžinai ir maldauti už skausmą, kurį man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Ige Ajayi ir nenustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, koks esate teisus. Ir noriu pasakyti visiems šioje svetainėje, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR. Ige Ajayi. už viską, ką jis dėl manęs padarė. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingu ir žada mane mylėti amžinai. pažadą, kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės santykių problemų, atsiųskite jam el. drigeajayi@gmail.com arba galite jam paskambinti WhatsApp adresu +2348130035939.

Anonymous rašė...

Dėkoju už tai, ką dėl manęs padarėte, daktare Ige Ajayi. Mano žmona nustojo pildyti skyrybų dokumentus po to, kai susisiekiau su jumis, kad padėčiau nutraukti skyrybas su žmona, ir dabar viskas vyksta daug geriau. Kaip sakei, visas procesas, susijęs su skyrybomis, buvo atšauktas, o piktąjį, sukėlusį mano santuokos problemą, žmona išsiuntė, ir mes dabar laimingi kartu, jei turite santykių ar santuokos problemų ar kitų problemų. , galite jam parašyti „WhatsApp“ (+2348130035939) arba el. paštu (drigeajayi@gmail.com)

Anonymous rašė...

Noriu padėkoti daktarui Ige Ajayi už mano santuokos atkūrimą. Aš praradau bet kokią viltį, kai vyras mane paliko, mes susituokę 6 metus, vieną dieną jis grįžo namo ir pasakė, kad nebegali tęsti santuokos, aš buvau tokia liūdna ir prislėgta. Kai vieną dieną naršiau internete, aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Ige Ajayi, kaip jis padėjo daugeliui suirusių namų ir santykių, iš pradžių netikėjau, bet protas liepė pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man padarė burtą. Štai mažiau nei po 24 valandų mano vyras man paskambino, atsiprašė ir pasakė, kad niekada nežinojo, kad jį užklupo, ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į savo vėžes. Mano šeima vėl laimingai gyvena kartu. Daktaras Ige Ajayi gali padėti išspręsti šią problemą, su kuria dabar susiduriate. Siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939.

Anonymous rašė...

Šiandien aš labai džiaugiuosi savo šeima. Mano vardas Doris Vaan, gyvenu JAV, vyras paliko mane vieneriems metams ir aš jį labai myliu, nuo tada ieškau kaip jį susigrąžinti. Išbandžiau daugybę variantų, bet man nepavyko, kol sutikau draugą, kuris supažindino mane su daktaru Ige Ajayi, burtininku, padėjusiu susigrąžinti vyrą po 2 dienų. Mes su vyru šiandien laimingai gyvename kartu, nes vykdžiau puikaus daktaro Ige Ajayi nurodymus. Tas Žmogus puikus, su juo galite susisiekti el. paštu: (drigeajayi@gmail.com). o jo tiesioginis kontaktinis numeris ir whatsapp yra ( +2348130035939 ) Dabar rimtiems žmonėms, susidūrusiems su šia problema, patarsiu susisiekti su juo dabar ir gauti greitą sprendimą be streso.

Anonimiškas rašė...

Sutikau draugą, kuriam pasiskundžiau nesugebėjimu laimėti apčiuopiamos sumos, ir jis supažindino mane su daktaru Ilekhojie, kuris padėjo jam burti loterijoje ir laimėjo 800 000 USD. Susisiekiau su juo per jį ir jis patikino, kad laimėsiu daug, kai tik jis man atliks loterijos burtą. Jis paprašė manęs duoti jam 48 valandas, kad jis gautų viską, ko reikia mano loterijai, todėl laukiau 48 valandas ir jis nurodė man gauti bilietą, priklausomai nuo to, kiek mano širdis pasirinko. Nusipirkau Powerball bilietą ir tapau milijonieriumi, kai atėjo burtai. Dabar, kai buvau beveik benamis, turiu pakankamai pinigų įkurti savo verslą. Ačiū, dr Ilekhojie, esu dėkingas. Palieku jo kontaktus
čia visiems, kuriems reikia sėkmės, kad laimėtų. Siųskite jam tiesioginę žinutę per WhatsApp +2348147400259

Unknown rašė...

Prieš kelias savaites pradėjau pastebėti keistą savo vyro elgesį ir sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Pradėjo vėlai grįžti iš darbo, beveik nebesirūpina nei manimi, nei vaikais, Kartais išeina ir net negrįžta namo apie 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje teigiama, kad daktaras Ilekhojie gali padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Susisiekiau su juo ir jis pažadėjo man padėti susitaikymo burtu. Aš padariau viską, ko jis manęs prašė, ir kaip tik Rodiko atveju, mano vyras po dviejų dienų grįžo kitu vyru. Jis pradėjo prisipažinti apie viską, ką padarė, ir paprašė manęs duoti jam antrą galimybę pasitaisyti. Dr. Ilekhojie dėka mano vyras dabar yra labiau mylintis ir atsakingesnis. Susisiekite su dr Ilekhojie šiais kontaktais Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

annonymous rašė...

Mielai papasakočiau, kad man pavyko išspręsti skyrybų problemą ir vėl atkurti santuoką, nežinau, kas nutiko mano vyrui, kad jis pateikė skyrybų prašymą, bandžiau jį perkalbėti, bet jis manęs neklausė, aš neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos visur, kur tik galėjau sugalvoti, ir ilgai susisiekiau su DR Ajayi, ir dabar džiaugiuosi, kad paprašiau jo pagalbos. Nes jei ne daktaras Ajayi, aš nežinau, kas būtų nutikę mano santuokoje, nes mylėjau savo vyrą ir negalėjau pakęsti jo praradimo. Burtai suveikė kaip magija, mano vyras pasikeitė ir pradėjo rodyti meilę, o ne planuotas skyrybas. Aš tiesiog labai džiaugiuosi, kad dabar man viskas yra savo vietose. Mielai rekomenduočiau daktarą Ajayi visiems, kurie susiduria su santuokos problemomis ir nori tai padaryti. Jei jums reikia tikrojo rašybos ratuko pagalbos, susisiekite su gydytoju Ajayi per Whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com, tikiu, kad jis jūsų nenuvils.

Anonymous rašė...

Esu Sandra Hooke iš JAV. Po 7 santuokos metų aš ir mano vyras ginčijomės, kol galiausiai jis mane paliko ir praeitą mėnesį persikėlė į Kaliforniją pas kitą moterį, pajutau, kad mano gyvenimas baigėsi. vaikai manė, kad daugiau niekada nepamatys savo tėvo, aš stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kiekvieną vakarą kankina mano širdį, mano širdis buvo kupina sielvarto ir skausmų, nes aš tikrai mylėjau savo vyrą , Kiekvieną kartą, kai galvoju apie jį ir visada norėčiau, kad jis grįžtų pas mane, aš tikrai nusiminiau ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras ibinoba gali padėti greitai susigrąžinti buvusįjį. , pajutau, kad turėčiau pabandyti, susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš visa tai padariau, tada jis padarė man meilės burtą, po 48 valandų, kaip pasakė daktarė ibinoba, man paskambino vyras ir pasakė, kad jis labai pasiilgo manęs ir vaikų, taip nuostabu, kad pasakė, kad kitą dieną grįš namo, wi daug meilės ir džiaugsmo, jis atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santuoka yra stipresnė nei buvo anksčiau, viskas dėka daktarės ibinobos jis toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad daktaras ibinoba yra tikras galingas burtininkas, kurio aš visada melsiu, kad gyventų ilgai, kad padėtų jo vaikams bėdų metu, jei esate čia ir jums reikia grąžinti savo buvusiąją arba jūsų vyras persikėlė į kitą moteris, nebeverk, susisiekite su šiuo galingu burtų raitininku dabar Štai jo kontaktas. Tekstas arba skambinkite dr. ibinobai su {WhatsApp: +2348085240869}, el. paštas: dromionoba12@gmail.com .Labai ačiū dr ibinoba

Unknown rašė...

Mano vaikinas pradėjo vaikščioti su kitomis merginomis ir rodė man šaltą meilę, kelis kartus grasina, kad išsiskirs, jei išdrįsiu jo paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, buvau visiškai sugniuždyta ir sutrikusi, kol vienas senas mano draugas nepasakė. Aš apie burtininką internete Dr. Ilekhojie, kuris padeda žmonėms susidoroti su santykių ir santuokos problemomis meilės ir susitaikymo burtais, iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisieksiu su juo, jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir aš padariau, jis padėjo man išlieti susitaikymo burtą ir per 28 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašinėti. Dabar jis nustojo bendrauti su merginomis ir yra su manimi visam laikui. Štai jo kontaktai Whatsapp arba skambinkite +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

DR ISIKOLO su savo didžiosiomis galiomis atkūrė mano namus ir laimę, kuria dalinausi su savo vyru, ir tai tikrai kažkas, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber +2348133261196

Unknown rašė...

Didelis Aura Lekavičius ačiū DR ISIKOLO už pagalbą atstatyti mano sugedusius namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Išgyvenau skyrybų procesą, kai internete radau daktarą Ajayi puikų dvasingą žmogų, niekada nemaniau, kad aš ir mano vyras kada nors grįšime kartu, esame palaiminti trimis vaikais ir susituokę 12 metų, bet jis buvo pasirengęs viską mesti. Kadangi jis susipažino su nauja moterimi, bet daktaras padėjo man atlikti galingą meilės burtą, kuris privertė jį pamiršti moterį, kurią jis ką tik sutiko, o skyrybos buvo atšauktos, dabar mes gyvename taikoje savo namuose su stipresniu ryšiu. susisiekite su gydytoju Ajayi per Whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu :drajayi1990@gmail.com, jis taip pat jums padės, jis taip pat paruoš vaistažoles įvairioms ligoms gydyti, jei tik turėsite kokių nors sveikatos problemų, kurios taip pat jus išgydys. Susisiekite su Instagram: https://www.instagram.com/drajayispiritualhome/

Anonimiškas rašė...

Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Ilekhojie už tai, kad jis sutvarkė mano iširusią santuoką, kai vyras paliko mane dėl savo meilužės. Niekada netikėjau burtais, kol draugas manęs su juo nesupažindino. Iš pradžių į jį žiūrėjau skeptiškai, nes daug girdėjau apie netikrus žmones, kurie apsimetinėja, bet abejones palikau už nugaros, nes labai norėjau susigrąžinti savo vyrą. Jis man gerai paaiškino ir pažadėjo, kad po jo susitaikymo ritualo mano vyras pats grįš namo. Prireikė vos trijų dienų, kol grįžo mano vyras. Po daugybės muštynių ir grasinimų skyrybomis vėl laimingai gyvenu su savo vyru. Ačiū, daktare Ilekhojie. Jo tiesioginis telefonas arba Whatsapp: +2348147400259

Zdravka Maletić rašė...

Sveiki visi, mano vardas Laura. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog atsiųskite jam žinutę per WhatsApp arba Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia pagalbos.

Unknown rašė...

Sveiki, aš esu Celine Lupes. Po ilgų santykių su vyru jis su manimi išsiskyrė. Dariau viską, ką galėjau, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam, maldavau jo viskuo, daviau pažadus, bet jis atsisakė. Paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji man pasiūlė kreiptis į burtininkus, kurie padėtų man burti, kad jį sugrąžinčiau. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai pabandyti. Nusiunčiau žinutę burtininkui, ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir kad viskas bus gerai prieš tris dienas.
Jis užkalbėjo ir stebėtinai antrą dieną man paskambino mano vyras. Buvau labai nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir tik jis pasakė, kad labai gailisi dėl visko, kas atsitiko. Jis norėjo, kad grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, taip mes vėl pradėjome laimingai gyventi. galite susisiekti su juo el. paštu arba Whatsapp: +2347055691377 arba el. paštu: drayospell@gmail.com. jei jums reikia jo pagalbos bet kokiu jūsų gyvenimo būdu bet kuriuo kitu atveju.
1) Meilės burtai
2) Prarasti meilės burtai
3) Skyrybų burtai
4) Santuokos burtai
5) Įrišimo burtai.
6) Išsiskyrimo burtai
7) Išvaryti buvusį meilužį
8.) Norite būti paaukštintas savo biure/ Loterijos burtai
9) nori patenkinti savo meilužį

Unknown rašė...

Esu čia tam, kad padėkočiau DR ISIKOLO už pagalbą išgelbėti mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate WhatsApp/Viber teksto: +2348133261196

Anonymous rašė...

Mano 8 metus trukusi santuoka netrukus subyrėjo, kai perskaičiau apie daktarą Ajayi galingą burtininką, kuris mane užkalbino, ir tai privertė mano vyrą atsiklaupti ir skelbti, kaip jis mane brangina ir niekada nepaliks santuokos. Dr Ajayi mano namai dabar alsuoja meile. Jei jums sunku santuokoje, daktaras Ajayi yra paskutinė jūsų pagalbos stotelė. Susisiekite su juo Whatsapp: +2347084887094

Unknown rašė...

DR ISIKOLO YRA GYVYBĖS GELBĖJAS IR GALIU JUS UŽTIKRINTI, IR JO MEILĖS PROBLEMŲ SPRENDIMAS YRA GERIAUSIAS.
Mano vardas Laima Butkevičius ir esu čia, kad prisijungčiau prie daugybės žmonių, kad padėkočiau daktarui Isikolo už pagalbą ir malonius gestus man. Patyriau siaubingą patirtį, kai su savo vyru išgyvenau širdies skausmą. Jis paliko mane, o aš buvau sugniuždyta ir neradau jokios pagalbos, kad jį susigrąžinčiau. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas, kol nepatekau į puslapius, kuriuose žmonės liudijo apie tai, kaip daktaras Isikolo jiems padėjo. Susisiekiau su juo ir jis niekada nedvejodamas man padėjo. Aš ne tik susigrąžinau savo vyrą po 48 valandų, bet ir meilė bei laimė buvo atkurta geriau nei bet kada. Daktaras Isikolo yra nuostabi asmenybė ir negaliu jam pakankamai padėkoti už nesavanaudišką tarnystę žmonijai. susisiekite su juo dabar el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp arba Viber: +2348133261196.

Unknown rašė...

Kaip ir daugelis kitų žmonių, nuoširdžiai dėkoju daktarui Isikolo už pagalbą ir mano problemų sprendimą. Buvau apakęs pavydo ir nesaugumo ir tai sukėlė chaosą mano santykiuose su sužadėtiniu, jis negalėjo atsispirti mano bėdoms ir paliko mane. Po to, kai jis supratau, kad per toli nuėjau su viskuo, ką jam blogai dariau, kad jis persikeltų į kitą miestą, ir aš praradau visas galimybes bandyti jį pasiekti ir atsiprašyti. Šiuo metu žinojau, kad man reikia pagalbos, kad jį susigrąžinčiau, todėl turėjau susisiekti su gydytoju Isikolo. Jis rodė didelį susirūpinimą, aš jam viską papasakojau ir sutikau, kad esu kaltas, o jis patikino, kad susigrąžinsiu jį ir sugrąžinsiu meilę bei laimę, kuria dalijomės, ką jis padarė. Kaip ir buvo žadėta, po 48 valandų Jessie man paskambino ir aš atsiprašiau už viską, o jis mane pakvietė, kad galėtume susitarti ir vėl būti kartu. Dėkoju daktarui Isikolo už viską ir nuoširdumą padedant žmonėms. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Dėkoju daktarui Ayo, kuris tiesiog padėjo man sugrąžinti ramybę į mano namus, mano tėtis ir mama jau labai seniai išvykę, neseniai internete aptikau skelbimą apie magišką galią ir sakau, kad susisiekčiau ir išbandyčiau tikėjimas, mano laimei, ir su Dr Ayo magijos pagalba mano mama ir tėtis dabar vėl kartu. Susisiekite su šiuo puikiu vyru, jei turite kokių nors problemų dėl ilgalaikio sprendimo per drayospell@gmail.com WhatsApp telefonu +2347055691377

Anonimiškas rašė...

Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Ilekhojie už tai, kad jis sutvarkė mano iširusią santuoką, kai vyras paliko mane dėl savo meilužės. Niekada netikėjau burtais, kol draugas manęs su juo nesupažindino. Iš pradžių į jį žiūrėjau skeptiškai, nes daug girdėjau apie netikrus žmones, kurie apsimetinėja, bet abejones palikau už nugaros, nes labai norėjau susigrąžinti savo vyrą. Jis man gerai paaiškino ir pažadėjo, kad po jo susitaikymo ritualo mano vyras pats grįš namo. Prireikė vos trijų dienų, kol grįžo mano vyras. Po daugybės muštynių ir grasinimų skyrybomis vėl laimingai gyvenu su savo vyru. Ačiū, daktare Ilekhojie. Jo tiesioginis telefonas arba Whatsapp: +2348147400259 arba el. paštas:{gethelp05@gmail.com}

Anonimiškas rašė...

Mano mielas vyras paliko mane dėl kitos moters ir aš likau nežinioje. Tai įvyko taip greitai ir per kelias dienas mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Jis tiesiog išmetė mane po 3 metų be žodžių. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie jo el. paštu ir jis pažadėjo atlikti susitaikymo ritualą, kad padėtų mums vėl susiburti. Praėjus mažiau nei 48 valandoms po ritualo, mano vyras vėl pradėjo mane išbandyti ir pasijuto siaubingai dėl to, ką ką tik išgyveno. Jis pasakė, kad aš buvau svarbiausias žmogus jo gyvenime ir dabar tai žino. Mūsų santuoka dabar tvirta ir stabili. Ačiū, daktare, už susitaikymo ritualą, kurį atlikote dėl manęs. Tu esi Dievas, siųstas atkurti iširusią santuoką. Nuoširdžiai rekomenduoju daktarą Ilekhojie visiems, turintiems iširusios santuokos ar santykių problemų. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vardas Gita Dovydas ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Pasitikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto kontaktas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsAp/Viber telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Turėjau problemų su vyru, jis persikėlė į kitą miestą ir nutraukė su manimi bendrauti. Aš randu visas įmanomas priemones susisiekti su juo, kad galėtume išspręsti nesutarimus, bet nesėkmingai. Jo mama ir broliai ir seserys net nežinojo, kur jis yra. Buvau prislėgta ir emociškai sutrikusi, todėl turėjau ieškoti pagalbos, kad sugrąžinčiau jį pas mane, kol mano vietą jo gyvenime neužims kita moteris. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuriam viską paaiškinau ir jis norėjo man padėti, o jis tai padarė. Jis užmezgė meilės susitaikymo ryšį dėl manęs ir mano vyro ir man nežinojo, kad rezultatas pasireikš po dviejų dienų, kaip jis pažadėjo. Mano vyras grįžo ir atėjo manęs, ir aš nustebau, kad dabar galiu pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, kartu esame laimingesni ir viskas, ką dabar matau, yra amžinai su juo, ir aš esu labai dėkingas DR ISIKOLO gerumas man ir kitiems žmonėms. Jo el. pašto kontaktas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp arba Viber telefonu: +2348133261196

Unknown rašė...

Praradau mūsų santuoką ir gražius namus, kuriuos sugriovė nelaimingas atsitikimas, kai pamačiau, kad mano žmona pasitraukia už melo, kuriuo ji buvo maitinama, ir nesaugumo, kuris niekada nebuvo tiesa. Nuo pat pradžių prisiekiau, kad niekada nebūsiu apgavikas ir laikiausi savo pozicijos, kad pastatyčiau laimingus namus, bet, deja, ji niekada manimi nepasitikėjo pakankamai. Mėnesius klajojau bandydamas ją susigrąžinti ir ieškojau pagalbos iš įvairių šaltinių, įskaitant jos šeimos įsikišimą, bet niekada nepasisekė. Susisiekiau su daktaru Isikolo, su kuriuo abejojau anksčiau, kai susisiekėme. Turėjau išlaikyti viltį ir laikytis procedūrų taip, kaip jis man viską paaiškino. Jis patikino, kad ji grįžo po dviejų ar trijų dienų, o aš vis dar nerandu žodžių išreikšti, koks laimingas ir dėkingas esu žinodamas, kad mano sūnus ir jo mama sugrįžo pas mus. Aš visiems sakau apie daktarą Isikolo ir jo malonią širdį, padedančią žmonėms. Jis jūsų nenuvils, jei jį išbandysite. Susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

Unknown rašė...

Puikūs ir nuostabūs sprendimai, kaip susigrąžinti buvusį partnerį.
Kam tai gali rūpėti, aš labai vertinu, kaip Didysis DR ISIKOLO panaudojo savo intuityvius nurodymus ir įgūdžius, kaip gyvenimo treneris, taip pat savo empatiją, kad sugrąžintų mano sielos draugą. 100 procentų nemokamų tikrų ekstrasensų, konsultantas, kuris sugrąžins jūsų buvusįjį ir išspręs visas jūsų bendras problemas ar nelaimės problemas. mano partneris paliko mane dėl nesibaigiančių muštynių ir kivirčų, o aš kelis mėnesius buvau sugniuždytas ir susisiekęs su juo susigrąžinau savo laimę. Vienintelis DR ISIKOLO The Great yra vienintelis, kuris gali jums padėti. Jis išsprendė mano problemą už mane. Jis grąžino mano buvusįjį per 48 valandų konsultaciją. Susisiekite su puikiu  Dr Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

Anonimiškas rašė...

Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Mes su vyru vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259

Unknown rašė...

Mano vaikinas išsiskyrė su manimi prieš 2 mėnesius, nes jautė, kad aš jį apgaudinėju su savo draugu vyru, bandžiau jam viską paaiškinti, bet jis klausė negirdinčių ausų, buvau emociškai sugniuždyta, nes tikrai jį mylėjau iki tol. Internete mačiau įrašą apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilužį, iš pradžių suabejojau ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pabandyti, susisiekiau su juo ir jis pasakė aš ką daryti ir aš tai padariau, tada jis padarė man meilės burtą Burtų, skirtų įsimylėjėliams suvienyti, procesas yra labai paprastas ir jis nesavanaudiškai dirba su žmonėmis taip pat, kaip atkūrė mano santykius per 48 valandas, o mano vaikinas skambino ir maldavo Susitarkite su manimi dar kartą, jei jums reikia pagalbos išspręsti jūsų santykių ar santuokos problemą. Štai jo kontaktas, „WhatsApp“/„Viber“: +2348133261196, parašykite jam el. laišką (isikolosolutionhome@gmail.com)

annonymous rašė...

Noriu pasinaudoti šia galimybe padėkoti puikiam vyrui, vardu daktaras Ajayi, už tai, kad jis padėjo man susigrąžinti mano sužadėtinį po 6 mėnesių išsiskyrimo su savo kerų galiomis, kurias jam perdavė jo protėvis. Aš niekada netikiu burtais, bet nusprendžiau jam duoti. Pabandyk, tiesą pasakius, jis mane nustebino savo didele burtų galia. Aš niekada negalvoju apie save duodantį tokį liudijimą, bet darau tai, nes esu kupinas džiaugsmo, nes dabar esu laimingai ištekėjusi. taigi, jei jums reikia burtininko pagalbos, susisiekite su Dr Ajayi per WhatsApp arba Viber: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

Taip pat galite susisiekti su juo dėl šių dalykų:
1. Loterijos burtai
2. Vaistažolės, kurios gydo bet kokį vėžį
3. Darbo skatinimo burtai
4. Rašyba laimėti bet kurią teismo bylą
5. Vaistažolės pastoti.

Tiesiog susisiekite su gydytoju Ajayi dėl bet kokių fizinių ar dvasinių problemų ir atsisveikinkite su jomis.

Unknown rašė...

Mano vardas Ieva Bartninkas. Po ketverių metų santykių su savo vyru jis su manimi išsiskyrė. Dariau viską, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui. Labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam ir viskuo maldavau, žadėjau, bet jis atsisakė. Susisiekiau su burtininku, vardu DR ISIKOLO, kuris galėtų padėti burti, kad jį sugrąžinčiau, bet aš esu toks, kuris niekada netikėjo burtais, neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai išbandyti. Išsiunčiau burtininką el. paštu ir jis man pasakė, kad yra jokių problemų, kad viskas bus gerai prieš dvi dienas ir kad mano buvęs sugrįš pas mane prieš tris dienas. jis užkalbėjo ir stebėtinai trečią dieną buvo apie 16 val. Buvusioji man paskambino ir mes išsprendėme nesutarimus ir dabar esame laimingi kartu. Bet kam gali prireikti burtininko pagalbos, jo el. pašto adreso: isikolosolutionhome@gmail.com arba WhatsApp/Viber jo: +2348133261196

Anonymous rašė...

Sveikinimai
Po tiek metų lošimo loterijoje man buvo sunku laimėti, man buvo sunku, todėl nusprendžiau tai aptarti su savo drauge, kuri man padėjo, ji papasakojo apie savo patirtį su daktaru Ajayi, kuris padėjo jai sugrąžinti jos vyrą, kuris paliko ją ištekėti už kitos žmonos ir paliko ją su keturiais vaikais kentėti vienai, ji toliau papasakojo, kaip internete susipažino su daktaru Ajayi. Buvau labai sužavėta išgirdusi jos istoriją, todėl papasakojau jai apie savo sunkią sėkmę loterija Ir ji supažindino mane su daktaru Ajayi po visų mano seansų su daktaru Ajayi, po vienos savaitės nusprendžiau pabandyti dar kartą Negaliu patikėti savimi, laimėjau tiek daug, kad niekada negalėjau patikėti. Viskas dr. Ajayi dėka aš esu dabar gyvenu savo svajonių gyvenimą. Norėdami gauti pagalbos, galite susisiekti su Dr Ajayi per Whatsapp: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com.

Unknown rašė...

Niekada nemaniau, kad vėl nusišypsosiu, bet dr. Isikolo atlieka savo sąžiningą darbą, kad padėtų man. Mano vyras paliko mane su dviem vaikais vieneriems ir dviem savaitėms. Visos pastangos sugrąžinti jam nepavyko, maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vadinamos Laima, kuri man papasakojo apie rašybos ratuką, vadinamą dr Isikolo. Ji davė man savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį, aš susisiekiau su juo ir jis patikino, kad per dvi dienas mano vyras grįš pas mane. Jo darbo procesas neužtrunka daug, jis nieko nedelsdamas nedelsdamas ir jis dirbo už mane. Mano vyras grįžo pas mane ir aš dar netikiu, kaip viskas atsitiko, bet tai buvo tokia tikra ir efektyvi. Jei jums reikia pagalbos, galite susisiekti su juo: dr Isikolo užtikrins, kad nedelsdami gausite tobulą rezultatą. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai parašykite jam „WhatsApp“: +2348133261196

Unknown rašė...

Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra ne kas kita, kaip tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, perskaičiusi daug apie jį ir tikėjau, kad jis gali man padėti, ir jis padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite susisiekti su WhatsApp arba Viber telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Aš ir mano vyras vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259

Unknown rašė...

Šių metų pradžioje turėjau siaubingą ginčą su savo vyru ir jis neturėjo kito pasirinkimo, kaip išeiti iš namų, ir aš maniau, kad jis tiesiog supyko, dėl to jis išėjo. Po kelių dienų negalėjau su juo susisiekti ar sužinoti, kur jis yra. Aš laukiau ir laukiau, bet jis niekada negrįžo ir man nepaskambino. Buvau kupina skausmų ir gailesčio dėl to, kas nutiko. Stengiausi viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai, kol nesusisiekiau su DR ISIKOLO, kuris mane išgelbėjo. Jis puikiai atliko savo darbą, kad mus sujungtų, o mano vyras paskambino ir grįžo namo lygiai po 48 valandų, kaip buvo pažadėjęs. DR ISIKOLO yra toks tikras ir niekada nepasiduoda. susisiekite su juo, jei jums reikia pagalbos. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196.

Anonimiškas rašė...

Mane atstūmė 4 metų vyras, labai skaudu, kad visą laiką buvau apleista, susiduriau su vyru ir jis pasakė, kad tai neveikia ir reikia skyrybų.. Jaučiausi prislėgta ir man reikia sprendimo, nes labai jį myliu. Internete ieškojau sprendimo ar konsultacijos, kai užtikau atsiliepimų puslapį. Žmonės su panašiomis problemomis kaip ir aš. Man pasisekė, kad moteris paliko el. laišką, kad galėčiau susisiekti, žengiau drąsų žingsnį, nes buvau tokia prislėgta ir jaučiuosi kaip mirti. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie, kuris man atliko susitaikymo burtą, o mano vyras grįžo namo prašydamas atleidimo. Šiandien praėjo 3 mėnesiai kartu po susitaikymo burtažodžio ir mano vyras niekada nepasikeitė mylėti mane. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie šiandien el. paštu: (gethelp05@gmail.com arba WhatsApp šiuo numeriu +2348147400259

Unknown rašė...

Mano vardas Silvija Adomaitis. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę bei ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Hanna rašė...

Po vedybų mano gyvenimas tapo labai sunkus, vyras pradėjo vytis kitas moteris, nes po metų laukimo nedaviau jam vaikų. Mačiau, kaip mano santuoka subyrėjo. Aš padariau viską, kas įmanoma, kad pakeisčiau situaciją, bet niekas nepadėjo, kol nesutikau daktaro Makha, dvasinio gydytojo. Dr Makha išgelbėjo mano gyvybę ir santuoką. dabar turiu 2 vaikus. Esu dėkingas daktarui Makhai, todėl palieku savo atsiliepimus visiems, kurie turi santuokos ir vaisingumo problemų. KONTAKTAS

📧paštas: makharituals@gmail.com
Whatsapp: +1(815)564-3618

Anonimiškas rašė...

Prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško. Tai mane nuliūdino, nes mes buvome kartu nuo vidurinės mokyklos laikų ir jis buvo mano pirmoji ir vienintelė meilė. Visur ieškojau pagalbos internete, tada pamačiau tiek daug žmonių, komentuojančių liudijimus apie daktarą Ilekhojie, per vieną iš komentarų susisiekiau su juo ir pakalbėjau su juo apie savo situaciją, o jis paaiškino susitaikymo procesą ir kaip tai padarys. padėk man per tris dienas su juo susitaikyti. Praėjo lygiai mėnuo, kai susisiekiau su juo ir viskas buvo tobula, ir aš turėjau paskelbti šią žinutę, nes jis nusipelno visų gerų žodžių už man pagalbą. Sąžiningai palieku čia jo kontaktą El. paštu: gethelp05@gmail.com arba susisiekite su juo per Whatsapp (+2348147400259)

Unknown rašė...

Mano vardas Geimina Matelis. Vedybinės bėdos įvedė mane į didelę netvarką, dėl kurios, deja, išsiskyriau su vyru. Beveik metus išgyvenau labai daug. Bandžiau judėti toliau, bet negalėjau, nes likau sudaužyta ir sudužusi širdis ir turėjau du vaikus, kuriais galėčiau pasirūpinti viena. Visa tai aš niekada nenustojau mylėti savo buvusio vyro ir vėl bandžiau sutvarkyti mūsų sąjungą, kol sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris internete buvo plačiai žinomas dėl pagalbos žmonėms. Turėjau su juo susisiekti ir sužinojau, kad jis taip pat gali man padėti, ką jis padarė, kai aš jo laikiausi. Jis atkūrė ryšį tarp manęs ir mano vyro, o skyrybos buvo anuliuotos, o mes kartu esame laimingesni net labiau nei aš kada nors įsivaizdavau. Jis yra patikimas ir patikimas, o vos per 2 dienas jo darbo rezultatas pasireikš be jokių abejonių. parašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Anonimiškas rašė...

Mano gyvenimas grįžo!!! Po 2 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane su dviem vaikais ir mano gyvenimas sugriuvo. Jaučiau, kad noriu visa tai baigti, vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emociškai nusilpęs ir gyvenimas atrodė beprasmis. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie. Kai kurie žmonės tikino, kad jis parsivedė savo buvusiąją sugrįžusią, kai kurie tikino, kad atkuria gimdą ir gydo ligas žolelėmis. Mane labiau domino susitaikymas su savo vyru, kurį daktarė Ilekhojie leido per 3 dienas. Dabar mano vyras grįžo ir nuo to laiko gyvename laimingai. Ačiū. Čia visiems palieku jo kontaktą. El. paštas: (gethelp05@gmail.com Whatsapp arba Viber: +2348147400259

anonymous rašė...

DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Laima Linkytė. Aš labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodamas, kad tai buvo širdies skausmo rezultatas, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196.

Unknown rašė...

Aš, Enrika Dapkūnaitė, tariu didelį ačiū DR ISIKOLO, kad padėjo atkurti sugedusius namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

MANO LAIMĖTA LOTERIJA ĮMANOMA TIK SU DR ISIKOLO
Sveiki, noriu, kad visi padėtų man padėkoti šauniam burtininkui, vardu Dr Isikolo, už tai, kad jis pakeitė mano gyvenimą finansiškai. Susisiekiau su daktaru Isikolo internetu, kad padėtų man pasimelsti už kai kuriuos mano loterijos žaidimus, kuriuos norėjau žaisti, jis liepė man atsiųsti jam žaidimus. jis gali melstis už žaidimus, ką aš padariau ir jis man pasakė, kad užtruks dvi dienas, kol melsis žaidimuose, antrą dieną jis atsiuntė man numerį žaisti ir patikino, kad ketinu laimėti. tikėjau juo 100%, bet neturėjau kito pasirinkimo ir žaidžiau žaidimą. todėl tą ištikimą dieną nuėjau į loterijos biurą patikrinti žaidimo, kurį jis man davė žaisti, ir štai buvau 373.000 eurų turtingesnis, negalėjau atverti burnos, buvau šokiruotas, negalėjau tuo patikėti. Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Isikolo. Jūs taip pat galite laimėti daugiau, jei jis jums padės, taip pat jis gali padėti jums susigrąžinti mylimąjį ir kitas problemas, kurias reikia išspręsti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp arba Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

anonymous rašė...

Sveiki visi, mano vardas Dovilė Laurynas. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano situaciją ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog praneškite jam per WhatsApp +2348133261196 arba parašykite jam el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia kokios nors pagalbos.

Anonimiškas rašė...

Kai radau Dr Ilekhojies kontaktą internete. Man prireikė visiško palūžimo, kad suprasčiau, jog turiu jam pasakyti, su kuo susidūriau savo santuokoje. Padariau karo kambarį savo miegamojo spintoje ir nuėjau tiesiai į Šaltinį! Daug kartų buvo sunku; mano vyras vis dar buvo namuose, nepalaikė ir vis dar norėjo skyrybų, bet aš žinojau, kad tai, ką turiu, išlaikys mane ir mano dukrą. Praėjusį šeštadienį netikėtai atėjo dr. Ilekhojie susitaikymo burtai, kurie padėjo jam nuspręsti, ar jis apleistų mus arba dirbtų prie mūsų santuokos. Tik per susitaikymo burtą jis iš tikrųjų pasakė, kad vis dar nori būti vedęs, ir atšaukė sutartį dėl būsto, kurį ketino įsigyti Kalifornijos Hemet mieste! Iš tiesų, nieko nėra neįmanomo naudojant Dr Ilekhojie susitaikymo burtus. Niekada nepasiduok!" susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jei turite problemų santuokoje. El. paštu gethelp05@gmail.com arba telefono numeriu +2348147400259

Unknown rašė...

Mano vardas Joana Berankis ir esu čia, kad padėkočiau DR ISIKOLO už pagalbą išgelbėti mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate WhatsApp/Viber teksto: +234-8133261196

Unknown rašė...

DR ISIKOLO YRA GYVYBĖS GELBĖJAS IR GALIU JUS UŽTIKRINTI.
Mano vardas Marija Balčytis ir esu čia, kad prisijungčiau prie daugybės žmonių, kad padėkočiau daktarui Isikolo už pagalbą ir malonius gestus man. Patyriau siaubingą patirtį, kai su savo vyru išgyvenau širdies skausmą. Jis paliko mane, o aš buvau sugniuždyta ir neradau jokios pagalbos, kad jį susigrąžinčiau. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas, kol nepatekau į puslapius, kuriuose žmonės liudijo apie tai, kaip daktaras Isikolo jiems padėjo. Susisiekiau su juo ir jis niekada nedvejodamas man padėjo. Aš ne tik susigrąžinau savo vyrą po 48 valandų, bet ir meilė bei laimė buvo atkurta geriau nei bet kada. Daktaras Isikolo yra nuostabi asmenybė ir negaliu jam pakankamai padėkoti už nesavanaudišką tarnystę žmonijai. susisiekite su juo dabar el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

Unknown rašė...

Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas žlugo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o mano dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susijungėme, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp +2348133261196

«Seniausi ‹Senesni   1 – 200 iš 262   Naujesnis› Naujausi»