pirmadienis, gruodžio 26, 2011

Kalėdinės loterijos finalas. Išdalintas net 21 prizas!



Pagrindinis lošimo prizas - vienratis karutis.
Antrosios šventų Kalėdų dienos popietę Karklinių parduotuvės kiemelyje  įvyko Kalėdinės loterijos finalas, kurį jau kelinti metai iš eilės surengė šios parduotuvės savininkė Sigita Urbaitienė. 

Kalėdinė loterija vyko beveik mėnesį ir kiekvienas parduotuvės klientas apsipirkęs už  tam tikrą pinigų sumą buvo užregistruojamas lošimui.

Taigi finalo dieną, važiuojant pro parduotuvę buvo galima atkreipti dėmesį į neeilinį sambrūzdį jos kiemelyje. Čia susirinkę karkliniškiai iš žalio kanistro burtų keliu traukė čekius su laimingųjų vardais.

Laimėtojai buvo apdovanoti šmaikščiai pateiktais prizais, pavyzdžiui sūrio gabalu kartu su pelėkautais arba ,,auksinėmis kurpaitėmis“ t.y. kroksais ir pan. Taip pat buvo paruošta ir keletas specialių prizų, vienas tokių Kandibų šeimai už gražią kalėdinę staigmeną (dovanėles) ne tik parduotuvės savininkei Sigitai, bet ir jos pardavėjoms Daivai bei Agnei.

,,Toks poelgis tikrai nustebino ir buvo labai smagu. Po eglute nemažai pirkėjų mums paliko šokoladukų ar saldainių ir tai rodo, kad mes su pirkėjais gražiai bendraujam ir todėl norėjosi surengti jiems mažytę šventę“, – pasakojo parduotuvės savininkė.

Prizas - pelėkautai su sūriu.
Loterija kulminacinį tašką pasiekė tada, kai iš kanistro buvo ištrauktas pagrindinio prizo laimėtojo čekis su jo vardu... Taigi, vienratį karutį laimėjo Janina Alaburdienė. Iš viso buvo išdalintas net 21 prizas! 

Po loterijos finalo S. Urbaitienė su savo padėjėjais Daiva, Agne ir Justinu lošimo dalyvius kvietė pasivaišinti užkandžiais, šampanu bei šiltu kalėdiniu vynu, kuris, anot Sigitos, simbolizuoja karštą apkabinimą švenčių proga.

,,Jei netyčia per šventes šampano kamščiu išmušite skylę sienoje, ši puiki dekoracija padės ją užmaskuoti" - taip, šmaikščiai S. Urbaitienė laimėtojui pristatė vieną iš prizų.
Po loterijos dalyvių laukė vaišės.


8 komentarai:

d venerskiene rašė...

nu musu sigita kaip visada ideju nestokoja , saunuole!!!

Anonimiškas rašė...

Taip, šaunuolė!!!!!

Anonimiškas rašė...

Šaunuolė Sigutė
Tokios reikėtų bendruomenės pirmininkės,taigi nesnauskit.......................

S.U. rašė...

Ačiū už palaikymą, bet aš neketinu dalyvauti rinkimuose į tas garbingas pareigas. Esu pakankamai kritiška savo atžvilgiu, todėl nebijau pripažinti, kad mūsų tarpe yra tinkamesnių.Man tiesiog malonu padaryti ką nors gero savo kaimo žmonėms, o tam "pareigų" nereikia. Jei naujai išrinkta bendruomenės taryba pageidaus, dalyvausiu veikloje, bet tik kaip bet kuris eilinis mūsų kaimo gyventojas. Linkiu visiems ramių ir linksmų švenčių.

Anonimiškas rašė...

Buvo gražu ir linksmos dovanėlės džiugino.

Adas Viliušis rašė...

Tikrai buvo labai smagu:))))

Anonimiškas rašė...

Saunuole musu Sigitele. :)

Unknown rašė...

Niekada nemaniau, kad galiu būti tokia turtinga po to, kai bandžiau susitvarkyti ir pasirūpinti savo šeima, žaidžiau loterijoje, bet niekada nepasisekė laimėti, kol nepamačiau komentarų internete, kaip jis padėjo Laimi daug žmonių, po to aš juo netikėjau, bet vis tiek pabandžiau, parašiau jam žinutę el. paštu po kelių valandų jis atsakė, todėl pasakiau, ko noriu, jis man patikino sėkmę. jis taip pat pasakė man, ką turėčiau daryti, ir aš padariau viską, ko jis iš manęs prašė, po kelių valandų jis davė man laimingus skaičius ir parodė, kur žaisti, todėl aš padariau taip, kaip buvo nurodyta, mano didžiausiai nuostabai laimėjau, €15 000 000 mln. Esu turtingas ir laimingas, ačiū kunigui salamiui už pagalbą, be tavęs esu niekas. Jei jums reikia jo pagalbos, kad laimėtumėte, galite susisiekti su juo el. paštu purenaturalhealer@gmail.com ir WhatsApp +2348143757229