pirmadienis, gruodžio 26, 2011

Karkliniečius linksmino žymus aktorius

Nominacija įteikiama Karklinių kaimo ūkininkui Gintarui Kriaučialiūnui
Šių metų, gruodžio 3 dieną, kai visi rudens darbai buvo jau pabaigti, Karklinių bendruomenės namuose įvyko renginys, pavadinimu ,,Aruodai pilni – duonelė skani“ .
Renginio pradžioje gyventojams eilėraščius apie duonelę ir jos svarbą mūsų gyvenime deklamavo mažieji Karklinių vaikučiai. Vėliau atėjo laikas nominacijoms, kurias skelbė linksmasis renginio vedėjas, lietuviško filmo ,,Dievų miškas“ (vaid. Franciszek), Klaipėdos dramos teatro aktorius Liutauras Kasiulaitis. Dideliu naminės duonos kepalu buvo apdovanota ir jauniausia kaimo ūkininkė Aida Barauskaitė.  Renginiui įpusėjus, prasidėjo linksmiausia vakaro dalis – šmaikštūs žaidimai, užduotys bei rungtys. Čia nestigo daug juoko, dainų bei šokių, nes be šmaikštaus renginio vedėjo karkliniečiams daug linksmų dainų dovanojo ir Karklinių meno vadovas Andrius Rudzevičius. Todėl už šį puikų renginį visų dalyvavusių Karklinių kaimo gyventojų vardu dėkojame Karklinių kultūros namų vedėjai, bendruomenės pirmininkei Vilijai Svygrienei. 
Karklinių vaikai deklamavo eilėraščius apie duoną
Renginio vedėjas Liutauras Kasiulaitis

12 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Kaip faina....

Anonimiškas rašė...

kaip saldu...

Adas Viliušis rašė...

Ko gero vienas iš geriausių renginių, įvykusių praeitais metais, gaila tik, kad laikas netinkamas buvo :)))))

Anonimiškas rašė...

viskas tinkama,puiku,puiku,saunu,saunu,nepakartojama....cha cha cha)))))))))))))))

Anonimiškas rašė...

Garsūs aktoriai, netriūno Vilkaviškio kaime................

Anonimiškas rašė...

nu cia nieks ir netriuno...

Anonimiškas rašė...

O "garsusis" Liutauras?

Adas Viliušis rašė...

http://www.youtube.com/watch?v=7d5mTSlhsgk

Štai nuoroda į filmo ,,Dievų miškas" ištrauką, kurioje galite pamatyti šį aktorių. Manau, kad komentatoriui reikėtų truputį pasidomėti prieš rašant komentarą.

Anonimiškas rašė...

Aduli,puikiai tikrai žinom, ką jis buvo nuveikiąs anksčiau, ir kur vaidinęs,bet jau keli metai,kaip dėl vienos jo priklausomybės,jam teko savo karjerą pabaigti.Aišku,labai gaila dėl to,bet tokia realybė.

Anonimiškas rašė...

Na na... Visi gyvenime padarome klaidu, bet veliau bandome jas istaisyti... Manau sis aktorius ta ir daro. Ir beto visi turimre priklasusomybe, tik ji visiems yra individuali... Gal zmogui gyvenime sunku buvo todel ir igijo priklausomybe... Nepasidomite kodel ji atsirado, bet is karto zmogu smerkete...

Anonimiškas rašė...

Niekas čia nieko nesmerkia,tik pasidalina įžvalgomis.Tai klauskite kaime tokių kur labai sunku buvo ir yra, tikrai yra ne vienas.TAIGI, PASIDOMĖKITE, jie ir tada garsūs.

Anonimiškas rašė...

Ne apie kaimo zmones kalba eina.