ketvirtadienis, balandžio 26, 2012

Išrinkta naujoji kaimo seniūnaitė


Š. m. balandžio 25 dienos popietę Karklinių bendruomenės namuose įvyko Karklinių, Beržinių, Juodupių kaimų seniūnaičio rinkimai, kurių metu mūsų kaimo naująja seniūnaite buvo išrinkta Sigita Urbaitienė. 
Vėliau, tos pačios dienos vakarą Karklinių Facebook grupėje pasirodė trumpas seniūnaitės pranešimas, kuriame ji padėkojo visiems kaimo žmonėms, rėmusiems jos kandidatūrą parašais bei pareiškusiems savo valią balsavime.
,,Kadangi ne visi dalyvavote susirinkime noriu pasakyti, kad svarbiausias šio visuomeninio mano darbo tikslas bus kaimo draugiškumo ir vienybės puoselėjimas. Taip pat esu pasiruošusi padėti spręsti jums rūpimus klausimus, bendradarbiauti su seniūnu bei bendruomenės pirmininke“, - rašė naujoji Karklinių seniūnaitė.
Tame pačiame pranešime S. Urbaitienė prasitarė, jog jos artimiausiuose planuose dabar yra gegužės mėnesį suorganizuoti kaimo žmonėms išvyką į Radviliškio rajone esantį Burbiškio dvarą, kuriame kasmet vyksta tradicinė Tulpių žydėjimo šventė, o šią vasarą Karkliniuose skelbia ,,Draugiškos kaimynystės“ vasara, todėl rudeniop numatoma išrinkti draugiškiausius kaimynus.
Beje, Karklinių tinklaraštis informuoja, jog pagal Lietuvos Respublikos vietos savivaldos įstatymo 33 straipsnį,  seniūnaitis yra renkamas dvejų metų kadencijai ir dirba visuomeniniais pagrindais, todėl negauna jokio atlygio.  Prieš tai Karklinių, Beržinių ir Juodupių seniūnaičio pareigas ėjo ūkininkas Rimtautas Šaukščius.

2009 m. Keturvalakių seniūnijoje įsteigtos 6 seniūnaitijos, tarp jų ir Karklinių (sudaro: Karklinių k., Beržinių k. ir Juodupių k.).

19 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Saunuole Sigita,auksto intelekto moteris, turinti daug geru minciu kurias mes visi vieningai galetume igyvendinti kad musu kaimas grazetu ir butu draugiskesnis.Tik matosi kad nevisi to nori ir drumscia vandeni.Laikas parodys savo...

Anonimiškas rašė...

Dievulis mums ko gero atsiuntė toki šviesų žmogų,kuris kaip Viltis,kad gal būt kas nors pasikeis pagaliau į gerąją pusę,džiaugiamės visa šeima.Ačiū,Sigute,kad sutikote.

Anonimiškas rašė...

Okas čia juos drumsčia kad ezeras svarus

Anonimiškas rašė...

Šaunuolė, džiaugiuosi už Jus, Sigita. Tikrai sugalvojote puikią idėją paskelbti vasarą Draugiškos kaimynystės, kurios Karklinių žmonėms taip trūksta.....

Anonimiškas rašė...

Mes taip pat džiaugiamės kartu :)

Anonimiškas rašė...

Tikimes kad ledai pajudes nes daugel metu pazistame tave Sigita kaip veiklia moteri nebijancia isreiksti savo ir kitu mintis.Nama stato ir nuo pamatu taip ir cia.Linkim kad jie butu tvirti.Stiprybes tau linkiu...

Anonimiškas rašė...

dar jums pasiekti Sigitos isprusimo lygi, tai reikia nemazai mokslo pakabinti ir smegenis lavinti,knygu paskaityti.Dabar jus tik tusciu reikalu ministres

Anonimiškas rašė...

Sveikinimai. VALIO!!!

Anonimiškas rašė...

Net jei bus padarytas tik vienas darbas, tai bus daugiau nei buvusio seniunaicio, kuris is vis nieko nepadare. Ir nereikia zmoniu mulkinti sakant, kad nezinojo ka turi seniunaitis daryti, nes tai neva nauja pareiga. Kaip sakant, kai nezinai i koki uosta plauki, joks vejas nebus palankus, o SIgute manau turi gera vidini komposa ir zino kur reikia plaukti, bet be musu visu palaikymo, jai nepavyks, tad pradekim keistis patys, tada keisis ir kaimo bendras vaizdas :)

Anonimiškas rašė...

Sigute, sveikinam ir palaikom visa šeima. Linkim, kad pildytųsi visi Tavo užmanymai. Jau vien tai, kad turi draugiško kaimo viziją yra labai daug,ir didžiulio palaikymo vertas dalykas, o mūsų visų misija tau padėti. Skambink, belskis ir bus atidaryta. Mes su tavimi.

Anonimiškas rašė...

gryges i kaimuka galvojau kad viskas bus pasikeite oce nė velnio sunys palaidi kaip visada o girdėjau kad seniūnaitė su mentais varinėjo juos gaudyt ir ka manai ce buvo tik reklama gėda gėda gėda as tuos sunis tuo sutvarkysu

Anonimiškas rašė...

buceu nerases jie mane vakar uzpuole

bolekas rašė...

"... , kad k------o". Ar seniūnaitė išrinkta šunis gaudyt? Pakabinkit skelbimus, kad birželio 3 d. bus gaudomi palaidi šunys ir rašomos baudos,- nė vieno palaido šuns nerasit, visi bus pririšti ar uždaryti. Jai norim, kad išgaudytų palaidus šunis- rinkim šungaudžius.

S. rašė...

Būtų gėda, jei būčiau nevykdžius karkliniečių prašymo, padėti susitarti su šunų šeimininkais. Nors man tai nė nepriklauso - ėjau ir prašiau, kad prisirištų. O dabar man jau rekomenduoja tuos šunis nuo pasiutligės skiepyt...taigi fantazijai ribų nėra. Bet šitą darbą aš perleidžiu bendruomenei.

Anonimiškas rašė...

Seniūnaitė birželio 1 dieną parodė, kaip turi vykti renginys, (čia aš apie tą, kuris prasidėjo 19 val.) kai neliko laisvų kėdžių - tai parodė, kad žmonės nori kultūringų renginių ir į juos mielai eitų. Tik nesiūlau dirbti už kultūros darbuotoją. Ji kaimo skaldytoja ir vistiek prikiaulins, apšmeiš.

Anonimiškas rašė...

Tai 100 procentine tiesa!!!!

Anonimiškas rašė...

Mūsų seniūnas Urbšys,i ji ir kreipkis...........

Anonimiškas rašė...

taip prie ko cia ta seniunaite del tu sunu,yra seniunijos galva,o be to dar gyvenantis Karkliniuos tegul pasirupina.

Anonimiškas rašė...

TIESŲ TIESA................TIESŲ TIESA................TIESŲ TIESA................Renginys superinis.