sekmadienis, kovo 26, 2017

Lina Ananda atvirai apie knygos rašymą, žiaurėjančią visuomenę ir ateities planus

Prieš keletą metų įspūdingomis nuotraukomis ir pranašystėmis apie pasaulio pabaigą išgarsėjusią Liną Ramanauskienę-Anandą būtų galima pavadinti viena kontraversiškiausių socialinių medijų žvaigždžių. Vieni šventai tiki kiekvienu šios moters pasakytu žodžiu, prašo patarimų, dovanoja jai dovanas, netgi kuria apie ją dainas, kiti priešingai – laiko ją pamišusia ir nepraleidžia progos piktai patraukti per dantį.
Asmeninio albumo nuotr.
Tačiau viena ir taip aišku – ši moteris abejingų nepalieka. Savo „Facebook“ paskyroje ji turi tūkstančius sekėjų iš viso pasaulio! Pati Lina save vadina Mylinčia Visatos Saulele ir teigia esanti nežemiškos prigimties būtybė, kilusi iš septynių seserų žvaigždžių plejedžių. Pasak jos, ji nuolatos kontaktuoja su angelais, ateiviais ir kitomis antgamtiškomis ypatomis. Negana to, savo astraliniu kūnu Ananda sugeba keliauti laiko juostomis ir net teleportuotis į kitą planetą!

Šįkart Lina sutiko pasidalinti ne tik savo pranašystėmis, bet ir pažadėjo papasakoti daugiau apie savo gyvenimą, knygos rašymą ir ką ji mano apie pastaruosius mėnesius Lietuvą sukrėtusias nelaimes.

Asmeninio albumo nuotr.
Esate kūrybinga ir išradinga moteris – pati sau siuvate rūbus, rengiate fotosesijas, kuriate vaizdo klipus, rašote eiles. Save labiau laikote kūrėja ar mediume su anapusiniu pasauliu?

Na, man Kūrėjas padovanojo daug įvairių savybių – aš esu ir kūrėja ir mediumė. Kai neišpildžiau savo svajonės tapti teisininke, baigiau siuvėjos kursus. 

Eiles rašau nuo 1996 metų. Netrukus kursiu klipuką, kuriame aš gyvai dainuosiu dvi savo kūrybos dainas. Kūrėjas padovanojo dieviškųjų savybių – prisimenu savo visas buvusias reinkarnacijas, kaip mediumė, susisiekiu su mirusiųjų pasauliu, kontaktuoju su savo tikrąją šeima iš kosmoso – plejadiečiais, astraliniu būdu keliauju po kitus pasaulius. 

Iš ten aš atsinešu savo idėjas fotosesijoms. Kiekvienoje mano nuotraukoje yra gydanti energija ir žmones įkvepianti galia. Praktikuoju magijos technologijas. 

Kiekvienas žmogus savo veikloje turėtų siekti sielos laimės, jausti nuolatinį džiaugsmą. Gerai išmanau priežasties-pasekmės dėsnį. Gėris ir blogis yra priešybės, bet be blogio nesuprastume, kas yra gėris, nes būtent per blogį gauname gyvenimo pamokas. 

Nemažai laiko skiriate savo sielos tobulėjimui – daug skaitote dvasinės literatūros, savo žinias gilinate ir kituose kraštuose. Pavyzdžiui, prieš kelerius metus mokėtės šamanizmo Sibire, o 2000 m. buvote Indijoje, Satja Sai Babos ašrame. Ką ten veikėte? Ko konkrečiai išmokote šiose kelionėse?

Sibire aš buvau pas savo tikrą tetą. Ji gyvena netoli Omsko, vienkiemyje, kuriame yra keletas vietinių šamanų. Taip, aš gavau jų mokymą. Deja, tai ne mano kelias. 

2000 metais Satja Sai Babos ašrame gyvenau du mėnesius. Aš buvau Jo pasekėja. Savo akimis mačiau, kaip Sai Baba iš nieko materializuoja įvairius daiktus. 

Taip, daugeliui žmonių tai stebuklai, o man tai realybė, nes jau prieš vykstant į Indiją aš turėjau nemaža žinių bagažą. Žinojau, kad Kūrėjas iš energijos kuria materialumą. 

Musų fiziniai kūnai yra antriniai, nes pirminė yra žmogaus siela ir dvasia, o tai yra energija. Šis gyvenimas yra iliuzija. Tikrasis gyvenimas yra anapus. Juk mes sukurti kaip sielos, o fizinį kūną gavome, kad tobulėtume.

Esate nuoširdus, gerąja energija besidalinantis žmogus. Kažkada minėjote, kad Jūsų misija šioje planetoje – skleisti gėrį ir padėti žmonėms. Tai yra labai rimtas darbas. Vis dėlto, ne visi tai įvertina – atsiranda žmonių, kurie to nesupranta ir kartais Jus pašiepia. Pavyzdžiui, 2015 m. satyrinėje TV3 laidoje „Svogūnų Lietuva“, kurioje teikiami apdovanojimai už juokingiausius, absurdiškiausius poelgius ir posakius, laimėjote „Metų stebuklo“ nominaciją. Ar tokie įvertinimai Jus labiau pamalonina ar erzina?

Taip, šiuo metu atlieku savo mažąją misiją, o didžioji dar laukia netolimoje ateityje. Taip, pamalonina, nes aš pati pripažįstu humorą. 

Kartais „Facebook’e“ būna labai skaudžių komentarų. Tiems žmonėms aš parašau asmenines žinutes ir gerai paauklėju. Blogą žmogų reikia auklėti, kad jis suprastų, bet kartu reikia ir atleisti! 

Man svarbiausia yra tai, kad aš moku mylėti, moku visiems nešti meilę. Negalima teisti, kritikuoti kitų, negalima kitiems daryti blogio, nes Visagalio priežasties-pasekmės dėsnis veikia visus. Blogis juk sugrįš atgal! 

Meilė, gėris, džiaugsmas, atleidimas – tuo aš gyvenu. Dirbu trokšdama padėti kitiems, trokštu, kad visi butų laimingi! Atėjau į šią Žemės planetą, kad įkvėpčiau, gydyčiau, statyčiau tiltus tarp rasių, šalių, tarp gyvūnijos pasaulio ir žmogaus, kad kiekvienas žmogus mylėtų visa, kas gyva. 

Esate minėjusi, kad kaime, kuriame gyvenate vietiniai gyventojai neretai Jus pavadina ragana, kai kurie Jūsų net prisibijo. Ar įvykus konfliktui savo mintimis ir skleidžiama energija galėtumėte pakenkti kitam žmogui?

Kai vyksta konfliktas, reikia labai aiškiai žinoti, kas yra teisus. Taip, tada galiu savomis mintimis ir pasiųsta energija pakenkti kitam žmogui. Žinau, kad išsipildo visi mano linkėjimai. Juk kiekvienas žmogus, Visata yra vieningas organizmas.

Pastaruoju metu Lietuvoje įvyksta nemažai skaudžių, protu nesuvokiamų nelaimių. Sekant žiniasklaidą susidaro įspūdis, kad ženkliai padaugėjo smurtinių nužudymų. Vienas tokių palietė netgi Jūsų šeimą – įtariama, kad buvo nužudytas penkiametis Jūsų vyro vaikaitis. Kaip manote, ar tokie įvykiai tai kažkokia Dievo bausmė mūsų visuomenei už tai, kad kažką darome ne taip? Kaip galėtume išvengti tokių nelaimių bei visuomenės abejingumo?

Taip, dvi praeitos savaitės man buvo labai liūdnos ir skaudžios. Ašaros riedėjo tiesiog pačios – verkė siela. 

Taip, tai bausmės mums. Ką darome ne taip? Visų pirma, reikia daug ką keisti Seime, paskui šeimose. Juk viskas prasideda nuo šalies pagrindo! Koks šalies pagrindas, tokia ir visuomenė. 

Jeigu ne aš ir mano vyras, tai mirštantis Kauno klinikose penkiametis būtų taip ir likęs užmirštas, nes niekas niekada būtų nesužinojęs tikrosios tiesos (nors Kauno klinikų profesorius Rimantas Kėvalas buvo padaręs nuotraukas, kuriose matomos smurtinės žymės), kadangi byla buvo nutraukta! 

Ką veikia mūsų teisėsaugininkai, aš nežinau. Vos palaidojus anūkutį, protu nesuvokiamas Ievutės nužudymas. Sunku kalbėti... 

Kaip suprasti šiuos visus žiaurumus? Truputėlį praskleisiu šią uždangą: šie protu nesuvokiami žiaurumo įvykiai būna padaryti žmonių, kurių žmonėmis negalima vadinti. Tai žmonės, kurie neturi sielos. 

Jeigu žmogus neturi sielos, neturi ir emocijų (siela juk emocijos). Jeigu žmogus neturi emocijų, jis nejaučia aukos skausmo ir kančių. Toks „žmogus“ tarsi mechaninė mašina, turinti valdymo savybę, šiuo atveju – instinktus. 

Kyla dar vienas klausimas – o kaip aukos? Kuo jos prasikalto? Visiškai niekuo. Priežastis tame, kad šios aukos ateidamos į Žemę jau atsinešė šią aukos programą, kad mirdamos su savimi nusineštų dalį žmonių blogio! 

Šie metai yra paskutiniai metai blogiui reikštis. Todėl tas blogis ir siautėja, ir dar siautės iki 2018 metų. Vyksta Žemės valymas. Iki 2031 metų Žemėje liks tik vienas milijardas žmonių. 2031 metais viskas baigsis ir prasidės meilės amžius. 

Aš daug žinau kosmoso ir žmonijos paslapčių, bet aš negaliu jų atskleisti – niekas manes nesupras!

Šiuo metu gyvenate ketvirtoje santuokoje, kurioje esate labai laiminga. Neretai savo dabartinį vyrą socialiniuose tinkluose pavadinate gražiais mažybiniais žodžiais, tokiais kaip „mano balandėlis“ ir pan. Vis dėlto, pirmosios trys santuokos nebuvo labai sėkmingos. O pirmoji baigėsi netgi tragiškai. Ar buvo galima tai numatyti savo vizijose? Ar Jus aplankantys angelai Jūsų apie tai neperspėjo?

Taip, dabar esu labai laiminga! Gyvenu su savo Rimantu jau devyneri metai. Na, jis turi tokį pat charakterį kaip ir aš. Tad, kaip sakoma, kirvis kotą atitiko. 

Pirmasis mano vyras žuvo, antrajam reikėjo mano tėvų turto, o trečiasis buvo pijokas. Vizijose? Angelai? Taip, aš matydavau savo vizijose, kas manęs laukia santuokoje su vienu ar kitu vyru. O ką aš galėjau pakeisti? Žinoma, bandžiau. Netgi darydavau įvairius eksperimentus (kaip ir Vanga) su likimu, bet vis tiek susiklostydavo tokios aplinkybės, kad turėdavau daryti taip, o ne kitaip. Nuo likimo juk nepabėgsi! Kas skirta, kokias pamokas turi gyvenime išmokti, taip ir bus! 

Visą šį gyvenimą nulemia mūsų praeiti gyvenimai. Ar daug kas žino tai, kad mums yra nulemtos net mintys? Mūsų mintis valdo Angelas Sargas. Tai jis mūsų kompiuteris. Tai va, brangieji.

Šią vasarą planuojate išleisti knygą. Leidyba – nepigus reikalas ir malonumas, kurį tikrai ne kiekvienas gali sau leisti. Neabejotinai reikėjo ir žmonių finansinės pagalbos, turėjote ieškoti įvairių rėmėjų. Ar buvo sunku rasti žmonių, kurie padėtų išleisti Jūsų knygą? Kodėl būtent ši knyga turėtų išvysti dienos šviesą?

Taip, vasarą išleisiu savo knygutę. Ieškojau rėmėjų, bet jokios finansinės pagalbos aš iš niekur nesulaukiau. Kreipiaus į europarlamentarą Bronį Ropę, į Antaną Guogą ir Ramūną Karbauskį. Visi jie atrašė, kad šiuo metu ir jiems sunku Lietuvoje. 

Aš pati išleisiu savo lėšomis knygutę. Išleisiu tik 60 egzempliorių, nes daugiau negaliu, neturiu iš ko. Išleisti savųjų eilių ir minčių knygutę buvo svajonė jau aštuonerių metų. Tad pagaliau! 

Vadinasi tai bus pirmoji Jūsų knyga. Ką į ją sudėjote? Suintriguokite!

Taip, tai pirmoji mano knygutė. Į ją aš sudėjau savąsias eiles, mintis ir nuotraukas. Savo meile Kūrėjas kuria, o aš ta didžiulę jėgą, savo meilę dovanosiu Lietuvos žmonėms.

Ko palinkėtumėte mūsų skaitytojams?

Visiems skaitytojams linkiu gyventi jausmuose. Kaip? Mylėkite, džiaukitės, jauskite laimę – kiekvieną dieną, minutę, sekundę! Būkite laimingi, brangieji!

Asmeninio albumo nuotr.



Asmeninio albumo nuotr.

248 komentarai:

«Seniausi   ‹Senesni   201 – 248 iš 248
Anonymous rašė...

Sveiki, labai džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta, o vyras grįžo po to, kai paliko mane ir 2 vaikus dėl kitos moters. Po 8 santuokos metų mudu su vyru mušdavomės ar kitaip, kol galiausiai jis mane paliko ir persikėlė į Kaliforniją pas kitą moterį. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi, o vaikai manė, kad niekada nepamatys jo tėvo. Stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, bet negalėjau suvaldyti širdį kankinančio skausmo, širdis prisipildė liūdesio ir skausmo, nes tikrai buvau įsimylėjusi savo vyrą. Kiekvieną dieną ir kiekvieną vakarą galvoju apie jį ir visada noriu pas mane sugrįžti. Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl kreipiausi pagalbos internete ir radau daktarą Igę Ajayi, kuris gali padėti susigrąžinti mano buvusį žmogų. Taigi jaučiau, kad turėčiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau, tada padarė man (meilės burtą). Po 48 valandų mano vyras iš tikrųjų man paskambino ir pasakė, kad pasiilgo ir manęs, ir vaikų. Taip nuostabu! Taigi jis grįžo tą pačią dieną su meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį ji sukėlė man ir vaikams. Nuo tos dienos mūsų santuoka buvo stipresnė nei buvo anksčiau, dėka daktaro Ige Ajayi. Jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad daktaras Ige Ajayi, tikri ir galingi burtai padėjo daugybei žmonių bėdų metu, jei esate čia ir jums reikia buvusio ar vyro. persikėlė pas kitą moterį, nebeverk, susisiekite su šiuo galingu burtininku dabar.

Čia yra jo kontaktas: siųskite laišką adresu: drigeajayi@gmail.com
Skambinkite arba pridėkite jį prie Whatsapp: +2348130035939

Unknown rašė...

Niekas kitas nepadės jums išspręsti santykių ir meilės problemų geriau nei daktaras Isikolo
Laba diena visiems, mano vardas Gabija Laimonas ir jus nustebins žinodami, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra ne kas kita, kaip tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com ir taip pat galite parašyti jam žinutę per WhatsApp/viber +2348133261196.

Anonymous rašė...

Kartais mūsų santuokose nutinka bėdų, bet tai ne visada tęsiasi, kai kovojame, kad jas ištaisytume, aš turėjau problemų su santuoka 2021 m. liepos mėn. tai buvo siaubinga patirtis, kad beveik praradau santuoką, mano vyras manė, kad apgaudinėju, nes visada sulaukiu skambučių iš darbo aš bandžiau priversti jį suprasti, kad jie yra tik mano bendradarbiai, jis niekada manimi netikėjo, jis pateikė skyrybų prašymą, o dokumentai buvo baigti, man tai buvo kaip svajonė, bet visa tai buvo realybė, kurią man reikėjo sustabdyti, nes Aš myliu jį, tai buvo graži santuoka ir net negalėjau įsivaizduoti, kad galiu palikti santuoką, turėjau kreiptis pagalbos į DR WALE. Aš jam paaiškinau savo situaciją ir, žinoma, jis man padėjo, paruošė man meilės burtą ir patikino mane saugumu, Mano vyras nutraukia skyrybas ir vėl mane myli. Štai kodėl esu čia, kad papasakočiau žmonėms apie DR WALE ir kaip jis man padėjo. Jei išgyvenate santuokos ir santykių problemas, tiesiog susisiekite su juo jo WhatsApp/Viber: ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Unknown rašė...

MANO VYRAS IŠĖJO IR DR. ISIKOLO GRĄŽINO JĄ PAS MAN, IR AŠ NUSEBUSTE IR TURĖJAU SKLEISTI GERĄ NAUJIENĄ
Mano vardas Camila Mažeikaitė. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę bei ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog atsiųskite jam žinutę per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Sveiki, labai džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta, o vyras grįžo po to, kai paliko mane ir 2 vaikus dėl kitos moters. Po 8 santuokos metų mudu su vyru mušdavomės ar kitaip, kol galiausiai jis mane paliko ir persikėlė į Kaliforniją pas kitą moterį. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi, o vaikai manė, kad niekada nepamatys jo tėvo. Stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, bet negalėjau suvaldyti širdį kankinančio skausmo, širdis prisipildė liūdesio ir skausmo, nes tikrai buvau įsimylėjusi savo vyrą. Kiekvieną dieną ir naktį galvoju apie jį ir visada noriu pas mane sugrįžti. Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl kreipiausi pagalbos internete ir radau daktarą Igę Ajayi, kuris gali padėti susigrąžinti mano buvusį žmogų. Taigi pajutau, kad turėčiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau, tada padarė man (meilės burtą). Po 48 valandų mano vyras iš tikrųjų man paskambino ir pasakė, kad pasiilgo ir manęs, ir vaikų. Taip nuostabu! Taigi jis grįžo tą pačią dieną su meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį ji sukėlė man ir vaikams. Nuo tos dienos mūsų santuoka buvo stipresnė nei buvo anksčiau, dėka daktaro Ige Ajayi. Jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad daktaras Ige Ajayi, tikri ir galingi burtai padėjo daugeliui žmonių bėdų metu, jei esate čia ir jums reikia buvusio ar vyro. persikėlė pas kitą moterį, nebeverk, susisiekite su šiuo galingu burtininku dabar.

Čia yra jo kontaktas: siųskite laišką adresu: drigeajayi@gmail.com
Skambinkite arba pridėkite jį prie Whatsapp: +2348130035939

Anonimiškas rašė...

Esu patenkinta tuo, kaip pasitikėjau dr. Ilekhojie sugrąžinti savo buvusį vyrą po beveik metų išsiskyrimo. Prieš susitikdamas su dr. Ilekhojie, aš ieškojau daugelio svetainių, ieškančių būdų, kaip susigrąžinti mano buvusį vyrą po to, kai jis paprašė išsiskirti iš manęs be jokios priežasties. Buvau nuniokotas, bet dr. Ilekhojie man suteikė vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po to, kai jis atliko susitaikymo burtą, mano vyras po dviejų dienų paskambino ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis atvyko namo ir aš buvau labai laiminga vėl su juo susitikti. Aš naudoju tai, kad įvertinčiau dr. Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, ir taip pat padėti daugeliui kitų žmonių. Aš palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. „WhatsApp“ +2348147400259 ir el. Paštas: gethelp05@gmail.com

Anonymous rašė...

Mano brangūs draugai internete, mano vardas yra Amanda Stepfan. Aš gyvenu JAV, Ohajo valstijoje, turiu duoti šį stebuklingą liudijimą, kuris iki šiol toks neįtikėtinas. Prieš 2 metus turėjau problemų su buvusiu vyru, dėl kurios išsiskyrėme. Aš vėl nebuvau savimi, jaučiausi tokia tuščia savyje, mano meilė ir finansinė padėtis pablogėjo, kol mano artimas draugas papasakojo apie burtininką, padėjusį jai išspręsti tą pačią problemą, jo vardas yra daktaras Ige Ajayi. Išsiunčiau el. laišką rašybos vykdytojui ir papasakojau jam savo problemą ir padariau tai, ko jis manęs prašė, kad trumpai sutrumpinčiau istoriją. Dar nesupratau, kas atsitiko, mažiau nei dvi dienas mano vyras man paskambino ir pasakė, kad grįžta pas mane, aš labai džiaugiuosi, kad jis grįžo pas mane. Įdomiausia istorijos dalis yra ta, kad esu nėščia. Dėkoju daktarui Ige Ajayi, kad išgelbėjote mano santuoką ir už tai, kad išgelbėjote kitus. Tęskite savo gerą darbą, jei jus domina, susisiekite su puikiu burtininku. pašto adresas: drigeajayi@gmail.com. susisiekite su juo Whatsapp +2348130035939.

Unknown rašė...

Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Aš ir mano vyras vėl gyvename laimingai. Ačiū Ilechojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259

Anonymous rašė...

Esu vedęs vyras, turėjęs nesusipratimų su žmona, nes mums nepavyko pagimdyti vaiko. Buvau apakęs ir ištiko prievarta prieš savo žmoną, sakydama jai, kad ji yra visko priežastis. Tačiau niekada nežinojau, kad mano šeimos problemos priežastis yra kažkas kitas. Vieną dieną galvojau apie dalykus ir paskambinau savo žmonai, kad paklausčiau, iš kur kyla mūsų problemos. Ji niekada nežinojo, ką pasakyti, aš, būdamas vyras, nebegalėjau to pakęsti, todėl paaiškinau dalykus draugui, kuris supažindino mane su dvasingu žmogumi, vardu daktaras Ajayi, kuris man pateiks sprendimą, kurio gyvenime nesigailėsiu. . Susisiekiau su dvasininku, paaiškinau jam savo situaciją ir jis papasakojo reikalingus dalykus, reikalingus aukai. Po mėnesio darbo mano žmona pastojo ir aš tuo labai jaudinausi, nes būtent to laukiau, dėkoju gydytojui AJAYI už puikų darbą, kurį jis padarė mano šeimai. Nesidrovėkite savo gyvenimo problemų, susisiekite su Dr Ajayi per Viber / Whatsapp: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

Taip pat galite susisiekti su juo dėl šių burtų

meilės burtai
loterijos burtas
keršto burtai
apsaugos burtas
ir bet koks kitas dalykas, sukeliantis jums problemų gyvenime

Anonymous rašė...

Mano vyras išėjo iš namų gyventi pas kitą moterį, kurią sutiko internete, ir atsiuntė man skyrybų dokumentus. Nenorėjau skyrybų dėl meilės savo vyrui, nenoriu, kad mano šeima iširtų. Įtariau, kad moteris burtais surišo mano vyrą, kad jis negalėtų grįžti pas savo šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir radau komentarą, kuriame sakoma, kad DR WALE padėjo jai susigrąžinti vyrą po kelių mėnesių išsiskyrimo, o aš paėmiau DR WALE WhatsApp numerį, kuris buvo komentare. WhatsApp +2347054019402 apie mano problemą ir jis man atsakė ir padėjo susigrąžinti vyrą per savaitę, o šiuo metu mano vyras grįžo su manimi ir yra dar labiau mylintis ir rūpestingesnis. Taip pat galite susisiekti su DR WALE dėl pagalbos jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com DR WALE yra tinkamas asmuo, su kuriuo galite susisiekti dėl jūsų santykių ar santuokos problemų, ir jis padės jums susigrąžinti buvusįjį, o aš esu labai malonu liudyti apie jo gerą darbą

Unknown rašė...

Aš esu Barbara Giedrius ir noriu pasakyti, kad meilė išlieka nuostabi, kai esi su savo sielos draugu, o laimė visada bus užtikrinta jums abiem. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

Unknown rašė...

Mano vardas Gabija Girdenis ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Patikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto kontaktas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp / Viber telefonu +2348133261196

Mussen rašė...

Norėčiau jus visus rekomenduoti patikimam ir nuoširdžiam privačios paskolos davėjui, kuris patvirtino mano paskolą vos per kelias valandas po daugybės nesėkmingų bandymų gauti paskolą, nustebau ir apsidžiaugiau, kad privatus skolintojas mane išgelbėjo ir pasiūlė paskola su 2% palūkanų norma, susisiekite su ja dabar, jei jums reikia skubios paskolos El. paštas: christywalton355@gmail.com

Unknown rašė...

Niekas kitas nepadės jums išspręsti santykių ir meilės problemų geriau nei daktaras Isikolo
Mano vardas Gabija Laimonas. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Mano vardas Maria Aleksa. Niekada nežinojau, kad žmonės gali būti tokie malonūs, nesavanaudiški ir nuostabūs, kol DR ISIKOLO nepadėjo man išspręsti santuokos problemų. Mano sąjunga su vyru nebuvo iki metų, kai prasidėjo problemos. Tai buvo taip dažnai, kad aš puolu į depresiją ir nuolat su ja kovojau, o tuo pačiu metu mano vyras paliko mane ir pažadėjo niekada negrįžti. Tuo metu aš nežinojau, ką daryti su savo gyvenimu. Teko ieškoti pagalbos, kol mane išgelbėjo gydytojas ISIKOLO. Kai jis tinkamai pasikonsultavo, man buvo aišku, kad buvusi mano vyro meilužė nuolat juo manipuliavo, kad galėtų jį susigrąžinti. Man pasakė, ką daryti, DR ISIKOLO ir, be jokios abejonės, po 2 dienų turiu gauti rezultatą, kurio laikiausi ir jis man padėjo, o rezultatas buvo toks nuostabus. Dabar mano vyras grįžo pas mane ir mes susilaukiame pirmagimio šiltai ir laimingai. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Meilės burtai, kad sugrąžintume jį arba ją atgal Mano vardas ELISA WILLIAM iš JAV. Mano vyras paliko mane prieš mėnesį ir gyveno su kita moterimi, kuri yra 10 metų vyresnė už jį, jaučiu, kad mano gyvenimas visiškai baigėsi. Internete perskaičiau, kaip burtų ratukas keliems žmonėms padėjo susigrąžinti meilę. Pastarąjį mėnesį sergu depresija ir man reikia jį susigrąžinti ir gyventi su juo laimingai. Taigi nusprendžiau pabandyti ir susisiekiau su burtininku, vardu daktaras Udubrah odun, ir paaiškinau jam savo problemas, o jis užliejo meilės burtą, kurį naudoju, kad susigrąžinčiau savo vyrą, o dabar mano gyvenimas baigtas ir mes abu esame labai patenkinti santykiais. Esu tikrai dėkinga šiam vyrui, susisiekite su juo dabar, jei jums reikia skubios pagalbos dėl iširusių santykių ar santuokos. Labai ačiū ir esu be galo dėkingas. Prie jo burtų nėra jokio blogio. Tai tik sustiprins jūsų santykius ir padarys jūsų santykius stabilius ir subalansuotus. Susisiekite su juo dabar.... El. paštas Udubrahodun01@gmail.com whats-app: +234 7061206004

Unknown rašė...

SU DR ISIKOLO LABAI GALIMA GRĮSTI SU SAVO BUVUSIU
DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Camila Burbaitė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196

Unknown rašė...

Sveiki visi. Mano vardas Anna Jurevičius. Esu čia, kad padėkočiau puikiam daktarui Isikolo už mano santuokinių problemų sprendimą. Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie DR ISIKOLO, kai pradėjau ieškoti pagalbos. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu reikalingą sprendimą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik laikytis jo procedūrų ir jis nieko nevilkino. Jis užmezgė meilės susijungimo ryšį man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta ir jis pasiekė mane tiksliai po 48 valandų, kaip pažadėjo DR ISIKOLO. Jis tikrai nuostabus pagalbininkas ir yra patikimas. Jei turite kokių nors problemų, tiesiog parašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Po 7 mėnesių skyrybų aš vis dar mylėjau savo vyrą ir norėjau jį susigrąžinti. Mano vyras su manimi išsiskyrė, nes darbe susipažino su jaunesne moterimi. Po 23 santuokos metų mano vyras išvyko į kelionę ir susipažino su jaunesne moterimi. Aš jį vertinu, nes jis buvo geras vyras ir tėvas mūsų 4 vaikams. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie ir paaiškinau jam visas savo problemas, o jis pažadėjo man padėti, jei būsiu rimta ir noriu juo pasitikėti. Praėjus vos 3 dienoms po to, kai daktaras Ilekhojie atliko susitaikymo ritualą, siekdamas mus suvienyti, mano vyras grįžo namo. Jis man paaiškino, koks apgailėtinas jis buvo pastaraisiais mėnesiais, ir paprašė grįžti namo. Tai tarsi stebuklas iki šiol, aš vis dar skambinu daktarui Ilekhojie, kad padėkočiau jam už gerus darbus. Jei jums reikia panašios pagalbos, susisiekite su jo el. pašto adresu gethelp05@gmail.com ir jo whatsapp kontaktiniu numeriu +2348147400259

Unknown rašė...

Mano vardas Gabija Girdenis ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Pasitikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

Su vyru esame susituokę jau apie 7 metus. Mes buvome laimingai susituokę ir turime du vaikus, berniuką ir mergaitę. Prieš 3 mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį, o po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Grįžo vėlai iš darbo, beveik nebesirūpino nei manimi, nei vaikais. Būna, kad išeina ir net 2-3 dienas negrįžta namo. Dariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Ige Ajayi gali padėti išspręsti santuokines problemas, pataisyti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi pagalvojau, kad reikia pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis mane užkalbino. Po dviejų dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytą skriaudą ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į savo vėžes. Mano šeima vėl laimingai gyvena kartu. Viskas dėka daktaro Ige Ajayi. Jei jums reikia burtininko, kuris galėtų išburti, kuris iš tikrųjų veikia, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939

Unknown rašė...

Aš tiesiog apmaudu, kad tiek daug kartų buvau apgauta. Ačiū, daktare Ilekhojie, norėjau, kad būčiau jus radęs anksčiau, sutaupęs daug skausmo ir pinigų. Išbandžiau daugybę burtų ratukų, baltosios magijos, energijos gydytojų. Aš bandžiau ir nė vienas iš jų nepadėjo. Jie pažadėjo man mėnulį ir kad susigrąžinsiu buvusį vyrą, nes viskas buvo sudėtinga ir mano vyras išsikraustė. Išleidau pakankamai pinigų savo svajonių kelionei į Pietų Ameriką, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. Daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis. Dabar aš grįžau kartu su vyru ir savo vaikų tėvu ir viskas klostosi sklandžiai. Dėkojame už pagalbą Dr. Skambinkite/Whats-app: 2348102430456 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Sveiki visi, mano vardas Ieva Daumantas. Ilgą laiką mano vyras dėl darbo spaudimo gyveno kitame bute ir mes buvome labai laimingi kartu, nors jis keletą mėnesių buvo atskirai nuo mūsų. Nežinojau, kad kolega iš darbo jau turėjo su juo romaną, dėl kurio mano vyras iš niekur padavė man skyrybų prašymą. Žinojau, kad kažkas negerai, nes mums niekada nereikėjo tiek daug kovoti ar ginčytis, kad jis pasitrauktų. Buvau traumuotas ir ieškau pagalbos, kad išspręsčiau situaciją, kuri nuvedė pas DR ISIKOLO iš žmonių, kuriuos jį giria internete. Mes ilgai diskutavome ir jis papasakojo viską, ką man reikėjo žinoti apie tai, kas atsitiko, ir apie tinkamą procesą, kad būtų pašalintos problemos. Jis įvykdė savo pažadus ir grąžino mano vyrą man, o skyrybų procesas buvo atšauktas. Dabar mano vyras grįžo pas mus ir esame laimingi kartu. Tikrai nuostabu, kaip žmonės gali nuoširdžiai padėti kitiems žmonėms, kai jiems to reikia. Jis taip pat gali jums padėti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
Aš esu Ana Noreika. Mes su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196

Unknown rašė...

KAD IEŠKO PATIKIMO RABOS RYTIKIO, KURI PADĖTŲ GRĄŽINTI BUVOJĄ, SUSISIEKITE DR. ISIKOLO.
Laba diena visiems mano vardas Gabija Egidijus. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Aš buvau emociškai sužlugdytas ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau. Mėnesius išgyvenau bėdą ir vis ieškojau pagalbos iš visur, kol sužinojau apie DR ISIKOLO. Susisiekiau su juo ir paaiškinau savo problemas. Jis norėjo man padėti ir paraginti laikytis procedūrų, kad galėtų atkurti meilę tarp manęs ir mano vyro ir taip pat užtikrinti, kad mes abu vėl sugrįžtume vienas į kitą. Aš įvykdžiau visus reikalavimus ir jis atliko savo darbą. Po 48 valandų gavau žinutę iš savo vaikino, prašydama pasimatymo, kad galėtume išmesti daiktus. Dabar mes vėl kartu ir viskas dėka DR ISIKOLO. Jis taip pat gali jums padėti, jei esate pasirengęs tikėti ir išlikti viltingas. Tiesiog atsiųskite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jam parašyti WhatsApp telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar per: isikolosolutionhome@gmail.com Tiesiog rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

Unknown rašė...

IEŠKO PAGALBOS, KAD GRĄŽINTI BUVO JUMS, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
Mano vardas Katica Petkevičius. Iš džiaugsmo gausos mano širdis šneka apie DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano mylimasis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas ir užhipnotizuojamas. Dariau viską, ką galėjau, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis išvyko iš miesto su panele ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, turinčioms tokių pačių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikia padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo išvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie jam suteikė, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
Mano vardas yra Ana Noreika, o su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196

Unknown rašė...

Mano vardas Marija Aleksa. Niekada nežinojau, kad žmonės gali būti tokie malonūs, nesavanaudiški ir nuostabūs, kol DR ISIKOLO nepadėjo man išspręsti santuokos problemų. Mano sąjunga su vyru nebuvo iki metų, kai prasidėjo problemos. Tai buvo taip dažnai, kad aš puolu į depresiją ir nuolat su ja kovojau, o tuo pačiu metu mano vyras paliko mane ir pažadėjo niekada negrįžti. Tuo metu aš nežinojau, ką daryti su savo gyvenimu. Teko ieškoti pagalbos, kol mane išgelbėjo gydytojas ISIKOLO. Kai jis tinkamai pasikonsultavo, man buvo aišku, kad buvusi mano vyro meilužė nuolat juo manipuliavo, kad galėtų jį susigrąžinti. Man pasakė, ką daryti, DR ISIKOLO ir, be jokios abejonės, po 2 dienų turiu gauti rezultatą, kurio laikiausi ir jis man padėjo, o rezultatas buvo toks nuostabus. Dabar mano vyras grįžo pas mane ir mes susilaukiame pirmagimio šiltai ir laimingai. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiog parašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

Unknown rašė...

MIN POJKVÄN KOM TILLBAKA TILL MIG MED HJÄLP AV DR ISIKOLO OCH JAG ÄR VERKLIGEN ÖVERVÄLDIGD
Hej alla, jag heter Vilija Rasimaviciene. När allt hopp förlorades för att få mitt förhållande att fungera igen mellan mig och min pojkvän gick jag online för att söka hjälp och jag läste och kontaktade DR ISIKOLO som kom och fixade allt och han kommer att förbli uppskattad av mig resten av mitt liv. Alltför många gånger gick jag igenom känslomässiga trauman på grund av de oändliga problemen jag hade med min man och det ledde till att vi gjorde slut och det var därför jag sökte hjälp och fick reda på DR ISIKOLO som kom till min räddning. Han berättade för mig procedurerna och uppmanade mig att följa, vilket jag gärna gjorde och han försenade inte processen med att ge lösningar på mina problem och jag fick resultatet på bara 2 dagar som han försäkrade mig. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans för han är för bra på att hjälpa människor. Han är pålitlig och ärlig så sms:a honom nu via WhatsApp: +234-8133261196 eller hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

blogger rašė...

Noriu papasakoti pasauliui apie puikų vyrą, vardu Dr.Agbazara iš AGBAZARA TEMPLE, nes jis suteikė džiaugsmo mano santuokai po 2 metų skyrybų su vyru ir 4 vaikais. Aš padariau viską, kad sugrąžinčiau juos į savo gyvenimą, nes aš juos taip myliu Taip kad draugas praėjusį mėnesį mane supažindino su burtininku, kuris viską darė dvasiškai ir sugrąžino juos per 48 valandas, dabar esame kartu ir laimingi dar labiau nei anksčiau. Galite susisiekti su šiuo puikiu burtininku ir išspręsti savo santykių problemas el. paštu, kaip tai dariau aš: ( agbazara@gmail.com ) ARBA skambinkite +2348104102662

Unknown rašė...

Mano vardas Raminta Kazragienė. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Kartu gyvenome 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad aš tikrai vertinu daktarą Isikolo už nesavanaudišką pagalbą man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

IEŠKO PAGALBOS, KAD GRĄŽINTI BUVO JUMS, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
Mano vardas Katica Petkevičius. Iš džiaugsmo gausos mano širdis šneka apie DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano mylimasis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas ir užhipnotizuojamas. Dariau viską, ką galėjau, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis išvyko iš miesto su panele ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, turinčioms tokių pačių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikia padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo išvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie jam suteikė, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Mano vardas Marija Aleksa. Niekada nežinojau, kad žmonės gali būti tokie malonūs, nesavanaudiški ir nuostabūs, kol DR ISIKOLO nepadėjo man išspręsti santuokos problemų. Mano sąjunga su vyru nebuvo iki metų, kai prasidėjo problemos. Tai buvo taip dažnai, kad aš puolu į depresiją ir nuolat su ja kovojau, o tuo pačiu metu mano vyras paliko mane ir pažadėjo niekada negrįžti. Tuo metu aš nežinojau, ką daryti su savo gyvenimu. Teko ieškoti pagalbos, kol mane išgelbėjo gydytojas ISIKOLO. Kai jis tinkamai pasikonsultavo, man buvo aišku, kad buvusi mano vyro meilužė nuolat juo manipuliavo, kad galėtų jį susigrąžinti. Man pasakė, ką daryti, DR ISIKOLO ir, be jokios abejonės, po 2 dienų turiu gauti rezultatą, kurio laikiausi ir jis man padėjo, o rezultatas buvo toks nuostabus. Dabar mano vyras grįžo pas mane ir mes susilaukiame pirmagimio šiltai ir laimingai. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber/WhatsApp +234-8133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown rašė...

Mano vardas Barbara Giedrius. Visi žinome, kad meilė išlieka nuostabi, kai esate su savo sielos draugu, o laimė jums abiem yra garantuota. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

Unknown rašė...

MANO VAIKINAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. ISIKOLO PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARŽUSI
Sveiki visi, esu Vilija Rasimavičienė. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl pradės veikti, ieškodamas pagalbos prisijungiau prie interneto, perskaičiau ir susisiekiau su DR ISIKOLO, kuris atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris man atėjo į pagalbą. Jis man papasakojo procedūras ir paragino jų laikytis, ką aš su malonumu padariau ir jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per 2 dienas, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra patikimas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per WhatsApp: +234-8133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Aš ir mano vyras pastaruosius 8 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Aš buvau vienas su savo vaikais per visas atostogas ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia mūsų. Dariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nepažangos. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į daktarą Ilekhojie, kai pamačiau tiek daug žmonių liudytų rezultatų. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis atliko susitaikymo ritualą, kuris išsprendė mūsų ir mano vyro problemas ir vėl kartu, ir vis dar stebiuosi, kai per 3 dienas gavau rezultatą, kaip jis žadėjo. Dabar naujus metus pradėjome kaip visa šeima ir esu dėkingas už jo pagalbą. susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes juo pasitiki ir patikimas. parašykite jam: gethelp05@gmail.com arba per WhatsApp: +2348147400259

Monique lava rašė...

Sveiki visi, mano vardas Monique Lava. Man buvo labai sunku, kai vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau emociškai nusiminusi ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau. Mėnesius turėjau bėdų ir visur ieškojau pagalbos, kol sužinojau apie DR rabaa. Susisiekiau su juo ir paaiškinau savo problemas. Jis norėjo man padėti ir paskatinti laikytis procedūrų, kad atkurtų meilę tarp mano ir vyro, taip pat pasirūpintų, kad mes abu vėl sugrįžtume vienas pas kitą. Atitikau visus reikalavimus ir jis atliko savo darba. Po 48 valandų gavau žinutę iš savo vaikino, prašydama pasimatymo, kad galėtume išmesti daiktus. Dabar mes vėl kartu ir visa tai DR rabaa dėka. Jis taip pat gali jums padėti, jei esate pasirengęs tikėti ir išlikti viltingas. parašykite jam WhatsApp +31685031219 el. paštu drrabaahealing@gmail.com

Anonymous rašė...

Laba diena jums visiems, norėčiau pasidalinti savo liudijimu apie tai, kaip dr. Igr Ajayi. Padėjo man išspręsti santuokines problemas. Mano vyras paliko mane visiems laikams prieš 3 mėnesius, kad būčiau su kita moterimi, aš buvau toks liūdnas ir nusivylęs,  1 ištikimą dieną naršiau ir radau liudijimą apie tai, kaip daktaras Ige Ajayi. Padėjo vienai panelei susigrąžinti savo vyrą, o moteris buvo labai laiminga, todėl aš susisiekiau su juo ir paprašiau pagalbos. Mažiau nei po 48 valandų man paskambino vyras ir pradėjo už viską atsiprašinėti. Dabar esame labai laimingi kartu. Aš atgavau savo džiaugsmą. Susisiekite su daktaru Ige Ajayi dėl bet kokių kovos problemų ar bet kokių problemų, ligų ir ligų. Būsite laimingi, kad tai padarėte. El. paštas: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp: +2348130035939.

Monique lava rašė...

Sveiki visi, mano vardas Monique Lava. Man buvo labai sunku, kai vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau emociškai nusiminusi ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau. Mėnesius turėjau bėdų ir visur ieškojau pagalbos, kol sužinojau apie DR rabaa. Susisiekiau su juo ir paaiškinau savo problemas. Jis norėjo man padėti ir paskatinti laikytis procedūrų, kad atkurtų meilę tarp mano ir vyro ir taip pat pasirūpintų, kad mes abu vėl sugrįžtume vienas pas kitą. Atitikau visus reikalavimus ir jis atliko savo darba. Po 48 valandų gavau žinutę iš savo vaikino, prašydama pasimatymo, kad galėtume išmesti daiktus. Dabar mes vėl kartu ir visa tai DR rabaa dėka. Jis taip pat gali jums padėti, jei esate pasirengęs tikėti ir išlikti viltingas. rašykite jam į WhatsApp +31685031219 arba el. paštu drrabaahealing@gmail.com

Unknown rašė...

Po to, kai mes su vyru susituokėme, persikėlėme į kitą miestą ir abu gavome darbą, pradėjome laimingai dirbti ir gyventi kartu. Niekada neturėjome problemų, kol jo kolegė nepradėjo daryti visko, ką gali, kad atkreiptų mano vyro dėmesį. Niekada nežinojau, kas vyksta, kol jis nepradėjo miegoti ir teisintis. Viskas tapo nekontroliuojama ir galiausiai jis nustojo tenkinti mano poreikius. Tuo metu žinojau, kad man reikia pagalbos, todėl susisiekiau su gydytoju Isikolo ir viską jam paaiškinau. Jis papasakojo man viską, kas vyksta, ir pažadėjo išspręsti mano problemas, ką ir padarė. Jis paskyrė man meilės susijungimo burtą, kuris sujungė mane ir mano vyrą, ir jis pradėjo būti tokiu žmogumi, kokį aš jį visada mylėjau, vos po 48 valandų, kai daktaras Isikolo dirbo man. Dabar abu esame laimingi ir tai nebūtų buvę įmanoma, jei ne daktaras Isikolo. Susisiekite su juo, jei jums reikia pagalbos. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

Tai Kiana Hebrew.Noriu pranešti visatai, kad šiandien esu laiminga dėl burtininkės dr.Akharia, kuri sugrąžino mano vyrą pas mane, kai maniau, kad jo praradau amžiams.Tą ištikimą dieną pamačiau seriją liudijimai internete apie jo teikiamą pagalbą skaudantiems širdžiai, todėl nusprendžiau susisiekti su juo dėl vyro, kuris mane paliko be žodžių, kai jam išpasakojau visas savo problemas, jis patikino, kad vyras grįš namo pas mane, tam tikru momentu aš juo tikėjau ir padariau viską, ko jis prašė... mano didžiausiai nuostabai mano vyras, kuris atsisakė su manimi susitikti, atėjo į namus ir verkė prašydamas atleidimo, o dabar mes laimingai gyvename kartu su didele meile. rūpintis iš jo. Ar turite problemų santykiuose? Jūsų partneris išsiskyrė su jumis, o jūs vis dar mylite ir norite jį susigrąžinti? Ar turite problemų dėl savo finansų? Dr.Akharia yra atsakymas į visas jūsų problemas, susisiekite su juo el. paštu: doctorakharia@gmail.com arba WhatsApp: +2347014241417

Anonymous rašė...

Mano vardas Rossa Perez. Kai galiausiai radau liudijimus apie šį burtininko daktarą Akharia, kaip jis padėjo daugeliui žmonių susigrąžinti savo meilužius ir sugriuvusius namus, susisiekiau su juo jo WhatsApp numeriu: +2347014241417, nes mano vaikinas, kurį aš tikrai esu meilė visa širdimi staiga pasikeitė ir atsuko man nugarą ir nekenčia manęs be jokios priežasties, jis išėjo iš namų ir vėliau išgirdau, kad gyvena su kita moterimi.. toks elgesys buvo labai keistas lyg juo būtų manipuliuojama, jis mane užblokavo iš visos jo socialinės žiniasklaidos ir aš negalėjau su juo bendrauti. Labai norėjau susigrąžinti savo vaikiną. Ieškojau jo artimų draugų ir šeimos narių pagalbos, bet nesisekė sugrįžti. Po diskusijos su DR Akharia jis man pasakė, ką reikia padaryti, o aš nustebęs vykdžiau jo nurodymus po 2 dienų mano vaikinas man paskambino, kad grįžta namo ir nuo to laiko mes gyvename ramiai, susisiekite su puikiu dvasingu žmogumi dr. Akharia el. paštu: doctorakharia@gmail.com arba parašykite jam aukščiau nurodytu „whatsApp“ numeriu

Unknown rašė...

Džiaugiuosi, kad esu čia ir tariu padėkos žodį daktarui Isikolo.
Niekada nemaniau, kad vėl pamatysiu savo santuoką, nepaisant to, kad viskas jau buvo prieš mane, daktaras Isikolo atėjo man į pagalbą. Turėjau problemų namuose, dėl kurių vyras išvyko, o aš jau buvau nėščia ir man tapo sunku išsiversti be jo gyvenime. Jo šeima mane palaikė visą laiką, bet niekas negalėjo padėti mums susijungti, išskyrus daktarą Isikolo, kuris atsakė tuo metu, kai man labiausiai reikėjo pagalbos. Jis išsprendė problemą ir mano vyras grįžo namo pas mane vos po 48 valandų, nes vis dar gyveno su manimi tame pačiame mieste. Labai nuostabu, kai randi pagalbą ten, kur mažiausiai manai, kad gali sulaukti pagalbos. Dar kartą ačiū dr. Isikolo už viską, ką darote, kad padėtų žmonėms, kuriems labai reikia pagalbos. Rašykite jam isikolosolutionhome@gmail.com arba Whatsapp telefonu +2348133261196

Anonymous rašė...

Mano vardas Gabrella Pablo, aš esu JAV... Mano gyvenimas sugrįžo!!! Po 1 metų iširusios santuokos mano vyras paliko mane su dviem vaikais. Jaučiau, kad mano gyvenimas tuoj baigsis, aš vos nenusižudžiau, labai ilgai buvau emociškai nusilpęs. Dėkojame burtininkui, vardu Dr Ige Ajayi, kurį sutikau internete. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau daugybę liudijimų apie šį konkretų burtininką. Kai kurie žmonės tikino, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kai kurie liudijo, kad atkuria gimdą, išgydo vėžį ir kitas ligas, kiti tikino, kad gali burti, kad sustabdytų skyrybas ir pan. Aš taip pat susidūriau su vienu konkrečiu liudijimu, tai buvo apie moterį, vardu Sonia, ji paliudijo apie tai, kaip jis per mažiau nei 2 dienas susigrąžino jos buvusį meilužį, o liudijimo pabaigoje ji numetė daktaro Ige Ajayi el. pašto adresą. Perskaičiusi visa tai, nusprendžiau pabandyti. Susisiekiau su juo el. paštu ir paaiškinau savo problemą. Vos po 48 valandų mano vyras grįžo pas mane. Išsprendėme savo problemas ir esame dar laimingesni nei anksčiau. Dr Ige Ajayi yra tikrai gabus žmogus ir aš nenustosiu jo skelbti, nes jis yra nuostabus žmogus... Jei turite problemų ir ieškote tikro ir tikras burtų ratas, kad išspręstų visas jūsų problemas. Išbandykite aukštąjį daktarą Ige Ajayi bet kada, jis gali būti atsakymas į jūsų problemas. Štai jo kontaktas: drigeajayi@gmail.com arba skambinkite/whatsapp jam +2348130035939.

«Seniausi ‹Senesni   201 – 248 iš 248   Naujesnis› Naujausi»