ketvirtadienis, rugpjūčio 03, 2017

Savivaldybė tiki „Perlo“ sėkme

Straipsnio autorė Ieva Rinkevičiūtė, Vilkaviškio rajono savivaldybės Bendrojo skyriaus vyr. specialistė

Vilkaviškio rajono savivaldybėje apsilankė Vilkaviškio krepšinio klubo „Perlas“ prezidentas Rokas Šlivinskas ir vienas iš trenerių Augustas Valantinas. Šių jaunuolių vadovaujamas klubas artėjančiame sezone debiutuos Regionų Krepšinio Lygos (RKL) čempionato B divizione, taip pirmą kartą Vilkaviškio rajono istorijoje įkurdami krepšinio komandą, kuri reprezentuos Vilkaviškio vardą Lietuvos mastu.

Vilkaviškio rajono savivaldybė palaiko šią iniciatyvą ir džiaugiasi jaunuolių siekiu garsinti Vilkaviškio rajono vardą krepšinio aikštelėje. Atvykę Vilkaviškio krepšinio klubo „Perlo“ atstovai įteikė Savivaldybės vadovams – Vilkaviškio rajono savivaldybės merui Algirdui Neiberkai, Administracijos direktoriui Vitui Gavėnui, Mero pavaduotojui Kaziui Kiaulakiui ir Administracijos direktorei Daivai Riklienei – vardinius marškinėlius su „Perlo“ logotipu, taip pakviesdami palaikyti komandą artėjančiame sezone.

Tiek Savivaldybės merui A. Neiberkai, tiek Administracijos direktoriui V. Gavėnui krepšinis yra labai mėgstama sporto šaka. Jie ne tik yra krepšinio varžybų sirgaliai, bet patys daug metų buvo krepšinio komandų nariai ir aktyviai žaisdavo krepšinį. Vadovai džiaugėsi, kad mūsų rajone yra daug puikių jaunų krepšininkų, o šios sporto šakos lygis su kiekvienais metais vis kyla.

Krepšinio klubo vadovo Roko Šlivinsko teigimui, Vilkaviškio rajono krepšiniui seniai jau reikėjo išeiti iš apskrities ribų. Jo iniciatyva, simbolinę trijų septintukų dieną – 2017 metų liepos 17-ąją ir buvo oficialiai įkurtas Vilkaviškio krepšinio klubas „Perlas“, kuris sieks pergalių žaisdamas su visos Lietuvos krepšinio komandomis. Rungtynės vyks ne tik išvykose, bet ir mūsų rajone, tad krepšinio mėgėjams artėjantis sezonas pasiūlys dar daugiau įdomių rungtynių.

Besidomintiems rajono krepšinio aktualijoms „Perlo“ krepšinio komandos pavadinimas nėra naujas. Startavusi 2015 metais ši komanda tuomet užėmė penktąją vietą „Santakos“ laikraščio krepšinio turnyro A lygoje. Dar po metų, 2016 metų sezone „A. Butkevičiaus“ taurės turnyre „Perlo“ komanda tapo čempione, o jubiliejinėse, pavasarį pasibaigusiose 60-osiose rajono krepšinio pirmenybėse „Santakos“ laikraščio taurėms laimėti užėmė pirmąją vietą B lygoje.

Pasak klubo vadovo R. Šlivinsko, dar ganėtinai trumpoje klubo istorijoje didžiausia ir smagiausia pergalė yra šių metų pavasarį iškovota Marijampolės krepšinio mėgėjų lygoje (MKML). Debiutavę šioje lygoje ir pirmąjį sezoną „MKML–Mantinga“ žaidę „Perlo“ krepšininkai sugebėjo nugalėti labai stiprias komandas ir iškovoti A diviziono čempiono taurę bei pasipuošti aukso medaliais.

Įkvėpti sėkmės krepšininkai nusprendė žengti dar vieną žingsnį ir išbandyti jėgas regioninėje lygoje. Klubo vadovas viliasi, kad tuo krepšinio komandos „Perlas“ sėkmė nesibaigs ir pavyks parodyti gerus rezultatus ir artėjančiame sezone.


1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Po vedybų mano gyvenimas tapo labai sunkus, vyras pradėjo vytis kitas moteris, nes po metų laukimo nedaviau jam vaikų. Mačiau, kaip mano santuoka subyrėjo. Aš padariau viską, kas įmanoma, kad pakeisčiau situaciją, bet niekas nepadėjo, kol nesutikau daktaro Makha, dvasinio gydytojo. Dr Makha išgelbėjo mano gyvybę ir santuoką. dabar turiu 2 vaikus. Esu dėkingas daktarui Makhai, todėl palieku savo atsiliepimus visiems, kurie turi santuokos ir vaisingumo problemų. KONTAKTAS

📧paštas: makharituals@gmail.com
Whatsapp: +1(815)564-3618